Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog

Zatvorio si vrata i rekao "zbogom".Zabolelo me je.Nisam se nadala tome.Tvoja ljubav ništa nije vredela kada si tako lako okrenuo leđa i otišao.Ali neka.Jedna po jedna,valjda ćeš jednom naučiti voleti.

U glavi joj je bio haos-nenadmašna buka.U srcu ustalasano more ljubavi i mržnje.S tugom u srcu,suzama u očima krenula je dalje.Kako?I gde?Nije znala.Hodala je napred.Kako?Nekako..Snažna volja je vukla u neko bolje sutra.Zakopala je svoje misli u posao koji je volela -u ono što je najbolje znala.Deca.Ona su bila njena nada,njena radost.Svaki novi dan na poslu donosio joj je radost na lice jer ta mala srca znala su da je nasmeju i odagnaju tugu sa njenog lica.Dani su prolazili,nedelje,meseci.U svojoj nevolji i razočarenju okrenula se virtuelnom prijateljstvu.Naišla je na prijatelje koj su je tešili i davali nadu.Shvatila je da vredi više nego što je mislila.Otvorili su joj oči.Tek tada je ugledala stvarnost.Stvarnost koja joj se smešila,ukazivala na lepe stvari.Da postoji još milion ljudi na ovom svetu koji vide da ona postoji,da njen izgled može da očara,njene oči da zaslepe nekoga,da postoji još neko ko može da je voli,želi..

U glavi joj je bio haos-nenadmašna buka.U srcu ustalasano more ljubavi i mržnje.S tugom u srcu,suzama u očima krenula je dalje.

Vremenom je počela da se uvlači u mističan svet lepote,tajnosti,prevare...Sve je naočigled bilo lepo i primamljivo.Upoznati svet nekih novih prijatelja koji su spremni da pomognu,pruže utehu,nadu.Iako su negde daleko,neuhvatljivi,nepoznati,iskreni...

Taj svet je Anabelu omamljivao,ispunjavao.Tražila je sve više,kopala sve dublje dok..nije srela NJEGA.

Sreli su se u virtuelnom svetu,čuli telefonom na kraju-upoznali se.Bio je to neki sasvim novi svet za nju.Otvarao joj je široke poglede gde pre nije smela pogledati,a kamoli poželeti.

Bio je crn,krupan,ali ne iz njene blizine.Kada je poželela da ga upozna on je odmah došao.Našli su se na mestu gde su se dogovorili..Nije znala ni šta, ni kako, bila je zbunjena,izgubljena.Kao prvi put.I bio je...prvi put.Kada ga je ugledala znala je da će pasti.Svideo joj se na prvi pogled.

Otišli su do jezera.Prelepo poslepodne,prelepo mesto.Sunce je zalazilo iza horizonta i davalo poseban sjaj tom susretu.On je pričao ona je ćutala,celo vreme.Želeo je da je poljubi.Ona je bila neodlučna.Posle nekog vremena odvezao je kući.Odjedom je poželela da sazna kako će se osećati pod vrelinom zabranjenog poljupca.Najzad je to i učinila.Poljubili su se.Izašla je iz auta nošena nekim čudnim osećajem sreće i rasterećenosti.Nije se osećala loše,naprotiv,osećala se sjajno.I znala je...da će sve ovo otići sve dalje i dalje.Tako je i bilo.Nastavili su da se čuju sve češće i češće.On nije odustajao,a njoj su prijali razgovori,lepe reči,znak da je nekome ipak stalo.Meseci su prolazili.Zaljubila se!Priznala mu je.Na žalost sve se promenilo.On je bio oženjen,znala je to ali je ipak u svom srcu napravila mesta za njega.Bilo mu je do zabave,promena..A ona..se zaljubila.Greška je bila učinjena.Porušila je sve.On nije isto razmišljao.Tu su počeli da se razilaze.Razlozi i izgovori su postajali češći i veći,a vidjenja su se razredila.Dok su se viđali bilo im je lepo.Svaki put ga je sa iščekivanjem očekivala i svaki put im je bilo sve lepše i lepše valjajući se među čaršavima ili se vraćajući u tinejdžerske dane.Često puta se u mislima vraćala na te momente koji su joj pomogli da pobegne od surove stvranosti.Vrtlog bez kraja,bez nade,bez pomoći.

Odjednom niotkuda stvorio se ambis u novom prijateljstvu.Stalni izgovori,ne javljanja,večita zauzetost.Baš onda kada je bila spremna da mu da svoje srce.

Prošlo je vreme,a vreme leči sve.Posle nekog vremena opet se javio i pitao zašto su se razišli.Mislio je da je ona završila sve,ali nije shvatao da ju je svojim postupcima oterao od sebe..Ostali su prijatelji koji se čuju s vremena na vreme iako je poneki put poželi."Lepotice..." tako se uvek javi,još uvek je ona to za njega.Od tada nosi u srcu tajnu za koju niko ne zna,težak teret kao kamen na srcu.Ali ne žali za svojim odlukama niti se kaje.

Ostaje samo lepa uspomena na zabranjeno voće!


Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Duca51 (56)
Hvala na komentarima!
#3, 01.10.2011 - 23:19
olgica (56)
Ostaje samo lepa uspomena na zabranjeno voće!
#2, 30.09.2011 - 16:00
afrodita72 (44)
PRELEPO I ISKRENO. TO JE SAMO ISKUSTVO I NETREBA SE KAJATI...POZDRAV.
#1, 30.09.2011 - 11:03