Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Čitajući po malo dnevnu štampu,tu i tamo gvirnuvši u mali ekran i ičitavajući neke blogove iznova dolazim do jednog zaključka.

Postoje žene koje svesno izbegavaju temu sexa.Izbegavaju je mala reč.Gnušaju je se.Groze.Okreću glavu pri samom pomenu te tako uobičajene reči.Smatraju je prljavom ,jadnom,gadnom...

Na moju sreću nekako sam uvek bila okružena (a toliko vam puta rekoh da sam u kontaktu sa tako malo žena posebno prijateljstvu)koje se iste reči ne stide.Šta više u poslednje vreme čujem sve više izjave tipa:

-Zar sam spala na sve to samo zbog sexa?Zar mi je on toliko potreban pa da trpim to i to...

Tinajdžerski časopisi su prepuni tekstova tipa kako da uživate u sexu.Ali se sve svodi na to kako zadovoljiti njega.

I same voditeljke na tv-se groze pomena istog pa kako onda pčekivati nekakav napredak u društvu?

Usled stida devojke se ne poveravaju majkama pa uče iz raznoraznih časopisa (da,onih kako zadovoljiti njega) ili slušaju nafilovane priče svojih vršnjakinja.

Iako su žene komplikovana i složena biće ovde je sve vrlo jednostavno.

Na sex,kao na nešto pogrdno i prljavo će gledati samo ona žena koja nikada nije naučila da uživa u njemu.Ista ta žena vređaće drugu pogrdnim imenima vezanu za ovu reč ne shvatajući pri tom da u sexu nema ali ničeg uvredljivog.

Sex je zaprvo najveći užitak.Da ne kažem jedini pravi u ovome vremenu.

Žalosno je koliko žena ne ume da uživa u njemu.Pa se onda povlači,Odbija ga besmislenim izgovorima.

Koliko god ga te žene smatraju ne bitnim od sexa zavisi mnogo pa i čitava veza.Ne,nije ovo površno.Ovo je samo realno.

Jer ako se ista ta žena koja ne ume da uživa uda.Pa onda spavaćice zameni izlizanim trenerkama.Zapusti sebe i oseća se nikako ne može ni očekivati da njen muž dolazi kući svake večeri nakon napornih sastanaka i divi joj se.Ona se polako povlači u sebe.Izbegava sex.Smišlja izgovore.Sve se polako krza i ruši.

Samo i samo žena koja ne ume da uživa u sexu pronalaziće izgovore da ga nema.

Ona druga vrsta žena ide u drugu krajnost.Ta druga vrsta žena zna da je sex najveći užitak.Naučila je da uživa u njemu ...

Međutim upravo ta vrsta žena često uspeva da bude orobljena od strane partnera.I ma koliko ona bila jaka i ne zavisna takva žena može lako potpasti pod uticaj muškarca ukoliko je zarobi strastima.

Vrlo često uspeva ista ta žena da se pogleda u ogledalu i sopstveni lik ne prepozna.Ona je potpala pod uticaj strasti.Ova vrsta ne treba da se uzrujeva.Retke su žene koje nauče i umeju da uživaju u sexu.Retke su one koje umeju da dožive pravu požudu.

One će kad tad ispati iz te mreže u koju su se uplele i isplivati slobodne sa jednakom sposobnošću da uživaju.

Ove će druge večito ogorčeno zvocati i okretati glavu grozeći se.

Posebno u Srbiji sex je još uvek tabu.

I još nešto.Dobar sex zavisi od toga koliko je mušakac dobar u njemu.Može žena da bude izuzetno obdarena i sa velikim iskustvom.Ako je on smotan,nema šanse da joj pruži užitke.

Između ove dve grupe žena postoji i ona treća.Ona koja je umerena i koja priča o sexu šapatom i eventualno sa najboljom prijateljicom.

Ali verujte mi da je ta grupa samo privid.Svaka žena iz te tzv.prividne grupe potpada pod jednu od gore navedene.

Mnoge žene ne umeju da odvoje ljubav od sexa pa ga mešaju dok ga u isto vreme muškarci svesno odvajaju pa se onda iste te žene pitaju u čemu greše.

Na samom početku muškarac jasno daje do znanja u kakvoj vezi sa ženom želi da bude(izuzetak su kvazi zavodnici koji lažno obećavaju ali ih sada izuzimam)

Ženino kasnije idealizovanje i stvaranje potpuno druge slike vodi samo u razočarenja.

Ona je takođe ta koja može da prihvati ili ne prihvati,ponavljam na samom početku.Vremenom se neće puno toga izmeniti.Ili se rađa čarolija ili se rađaju strasti.Trećeg nema.

Izbor je samo na nama.

Šteta samo što pristajemo tako često na jedno a odabiramo potpuno drugo.


Svima želim prijatno veče!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 6

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
:))) hehe hihih gle cuda Iako su žene komplikovana i složena biće ovde je sve vrlo jednostavno.Šteta samo što pristajemo tako često na jedno a odabiramo potpuno drugo.Postoje žene koje svesno izbegavaju ***a.Izbegavaju je mala reč.Gnušaju je se.Groze.Okreću glavu pri samom pomenu te tako uobičajene reči.Smatraju je prljavom ,jadnom,gadnom...god ga te žene smatraju ne bitnim od ***a zavisi mnogo pa i čitava veza hihih :))) http://youtu.be/nnO_mw4hNEU

#3, 30.09.2011 - 21:13
Pa i zavisi
Ako nije dobar sex sve se dovodi u pitanje
30.09.2011 - 21:18
hej..sjajno je...samo si raspalila ali bas dobro
#2, 30.09.2011 - 20:56
Nego šta!
Pa dosta je bilo despresivnih tema i tugovanja
Treba raspaliti na sex
30.09.2011 - 21:17
ne mogu da verujem...bas si bez dlake na jeziku
#1, 30.09.2011 - 20:54
Nego!
Ma uvek sam bila nego su me lažnjaci okupirali pa sam se vratila na moje teme
30.09.2011 - 21:15