Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Koliko ste puta čuli rečenicu:

-Ja samo želim da bude onako kako smo se i dogovorili a ona uvek hoće još.Samo dodatno sve komplikuje!

Da,možda niste samo čuli.Možda je bila upućena i vama ukoliko ste žena.

Onaj muškarac koji je pomislio da će biti onako kako se sporazumeo na početku veze sa ženom u grdnoj je zabludi.Najpre većina žena ima neverovatnu potrebu da menja sve oko sebe.Isto kao što će se jednoga jutra probuditi i saopštiti vam da ide da kupi novo posuđe jer je ovo što ima potpuno funkcionalno i očuvano ali ta boja definitivno više nije in,tako će se probuditi jednoga jutra i zatražiti vam da je venčate iako ste se lepo dogovorili da nikada do venčanja doći nećete.

Za to isključivo krivim bajke koje sam i sama pročitala u enormnim količinama baš kao i što nam u svest usađuju da smo bukvalno falične ukoliko nismo udate ili nemamo decu.

Čak i da žena kaže sama sebi da se neće udavati kod nje postoji ono nešto što je nagoni da proverava,ispituje,oblikuje,udara kontru.I naravno kaže sebi ako nešto već može zašto da ne bude.Žene ne menja muškarca.Na protiv ona se često oblikuje prema njemu.Pa će se tako farbati napr.u plavu ukoliko on tako voli,produžiti suknju do kolena,ona se čak često ugleda na muškarca prihvatajući sve njegove osobine.Naravno dotano sve preuveličava posmatrajući kroz ružičaste naočare ali to nije tema.

Prihvata žena muškarca takvog kakav je ali ne prihvata status.

Tu sa njom nikada ne možete biti u dogovoru.Zato se nemojte začuditi ukoliko poželi sa vama dete iako ga niste planirali ili drugo dete na primer.

I obavezno očekujte da zahteva da je oženite.

Prihvatanje neobavezne veze za ženu samo predstavlja izazov.Ona se nikada neće pomiriti sa tim da nije na prvom mestu u vašem životu(sem dece ukoliko ih imate naravno).

Samo se osvrnite i pogledajte odakle potiču sve osude,svi tračevi,svi saveti-samo i samo od žena.

Uporna želja za menjanjem sveta po sopstvenim potrebama.

Jednostavno neobavezno za ženu ne postoji.Ukoliko se upusti u vezu sa muškarcem makar i sexualnu samo,čak i da je tako na samom početku,i da sama sebi govori da se zadržava na sexu to je jednostavno protiv njene prirode.Emocije joj nikada ne mogu biti isključene.Možda samo privremeno na stand by.

Dogovor o neobaveznosti bledi u njenom umu onoga trenutka čim ga izreknete.

Naravno ovo ne važi za sve žene.Ja se na primer nikada više ne bih udala ni da mi život zavisi od braka ali recimo da je iskustvo presudno u čitavoj priči.

Žena koja se nikada nije udavala (pa i ona koja se udavala ali koja ne spada u kategoričnu grupu)će uvek težiti ka višem stupnju u vezi.

To se ne menja nikada.

I dok žene uporno menjaju status (na šta se većine muškaraca uglavnom pokupi i ode) muškarci menjaju ženu kao osobu.To je izazov za njih.

Ali o tome drugom prilikom.

Jedno je sigurno,ukoliko je niste zaprosili nakon određenog vremena očekujte od nje OŽENI ME!


Princeza nemira želi vam dobro jutro i lep dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 13

Napiši komentar:

upravu si da zene menjaju sve oko sebe,pise to i u istori.muskaraca mozete da menjate kako hocete samo jednu stvar nemozete a to je da se zastitnicki ponasa . a to svakoj zeni prija a isto tolko i smeta.
moje misljenje negovorim da sam upravu.

pozdrav
#8, 07.10.2011 - 09:12
U pravu si
Ali eto ja napr.nisam uspela da promenim
Dakle može ali zavisi kako koja žena...
Veliki pozdrav i tebi!
07.10.2011 - 16:42
ahahaha Nemoj slucajno neko da me ozeni,nagrabusice:))))
#7, 03.10.2011 - 21:16
Pa sad pitanje je da li će on ili Ti


Ali jedno mora
03.10.2011 - 21:31
nesing (56)
Svaka ti je zlatna...!!!
Pozdrav
#6, 03.10.2011 - 18:20
Veliki pozdrav i Tebi
Hvala!
03.10.2011 - 18:24
ferigra (57)
Sve je tako lepo napiano . Ocigledan pokusaj objektivnog prikazivanjaproblewma medju parovima. Mislim da i nije problem u tiom promenama koje ste naveli. Dali ce kupiti novo sudje ili ne? Problemi su tamo gdje se mjenjaju jako vazne stvari koje uticu na zajednicki zivot.
#5, 03.10.2011 - 18:04
Posuđe je banalan primer...
Govorim o tome da žene teže ka udaji uvek iako tako ne izgleda na početku veze
da ne lažu one mškarce nego same sebe

A kako izgleda iz obrnutog ugla pišem uskoro
Veliki pozdrav!
03.10.2011 - 18:08
#4, 03.10.2011 - 15:30
03.10.2011 - 15:48
vitezkoja (41)
šta nema šanse a ovamo se coveculjci necemu raduju nešto mi tu nije jasno stvaraš zabuni i pometnju u komunikaciji nemiri zele nesto a prstici pišu drugo
#3, 03.10.2011 - 11:46
Nema šanse da se udam a ni zabune oko toga
03.10.2011 - 12:06
vitezkoja (41)
pošto kažeš da nemaš zenski mozak onda ceš ti tvog muškarca da prosiš ustvari ti njega da zeniš :))) a tada ce on tebe da oblikuje prema sebi
#2, 03.10.2011 - 11:13

Nema šanse!
03.10.2011 - 11:28
vitezkoja (41)
da ti to nekom nešto ne porucuješ da ce mu se dogoditi ovo OŽENI ME u toku nekog razgovora i ti rešila da promeniš status e sad dali ce on da bude u okviru ovoga da te ozeni ili nekom slicnom statusu Čak i da žena kaže sama sebi da se neće udavati kod nje postoji ono nešto što je nagoni da proverava,ispituje,oblikuje,udara kontru.I naravno kaže sebi ako nešto već može zašto da ne bude.
#1, 03.10.2011 - 10:58
Da,ali ne zaboravi da ja nemam ženski mozak i da me žene mrze uglavnom zbog toga...
Tako da u mom slučaju ne važi

03.10.2011 - 11:02