Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Milos-80 blog

A ZNAJU MI SAMO IME ! ! !

kad je neko bolji od mene divim mu se. Nikoga ne mrzim, samo neke osobe vise volim, neke manje.Ne zanima me tudji zivot, jer mi je dovoljan moj.Ne volim da imam neprijatelje, a prijatelji su mi nesto najvrednije. Ne volim svakog, ali za one koje volim zivot dajem.Osoba sam. Gresim.Ali ipak volim zivot, jer je jedan, jedini...I svi pricaju da me znaju...A ZNAJU MI SAMO IME ! ! !


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Alexdj986 (31)
A kada bi te neko pitao: Ko si ti, šta bi mogao da daš kao odgovor? Kompletnu tvoju biografiju, jel' tako, sa svim iskustvima koje si stekao od rođenja pa do danas, zatim tvoj odraz u ogledalu i tvoj karakter. Ali to nisi ti, to su samo informacije o tebi. Svi mi imamo svoju biografiju, odraz u ogledalu i karakter.

Čovek zapravo opisuje paket, a ono što je on se nalazi u paketu. Kada čovek spozna sebe, tek tada može da vidi svoje pravo lice, a takođe i pravo lice drugih ljudi. Deca su najbliža sebi i ukoliko čovek dozvoli sebi da bude dete, to znači da je dozvolio da njegovo pravo lice izađe na površinu, što je predivno. Biti dete znači biti ono što jesi i imati svoje pravo lice.

Drugi će u tebi videti informacije koje su u njima, (jer čovek uvek projektuje sebe na druge), a ti ćeš videti informacije u sebi.

Ovo nije filozofija, jer filozofi imaju samo informacije u životu, a ne znanje. Čovek je znanje, a oko njega su informacije. Informacije su za sve, a znanje je lično. Filozofi konstantno o nečemu razmišljaju, tako da su uvek u prošlosti ili budućnosti, a nikada nisu u sadašnjosti. U prošlosti i budućnosti čovek može samo da razmišlja o životu, a u sadašnjosti čovek živi život. Jedino u sadašnjem trenutku čovek može da spozna sebe, što je ujedno i smisao života. Tada više nema strahova, nervoze, predrasuda, stresa i tada je čovek maksimalno ispunjen i kompletan na svim poljima.

Najvažnije je neprosuđivati. Ukoliko te nisam ugnjavio sa svim ovim stvarima, možeš pogledati neke od mojih blogova.

Pozz :-)

#1, 12.11.2012 - 15:14
 

Korisnik
offline
offline Milos-80
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova