Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA

Konačno jesen.Ako ništa drugo uživaću u šetnjama po kiši.Ponekada pomislim da jedino ja volim da dopuštam kapljicama da mi se slivaju niz lice i telo.A najviše od svega volim da pijem toplu čokoladu i slušam zvuke kiše.

Ne izbija mi iz glave razgovor sa mojom Milicom.

-Zakačili smo se.Ali znaš nešto se nisam potresla.Nije ni važno.Zvao ili ne,uopšte se više ne palim na to.Ovo je prvi put da nisam zatreskana.

Rekoh joj da smo sada starije,da poučene iskustvom reagujemo drugačije.Smislih još gomilu izgovora.Ali nakon ovog razgovora sam se i sama zamislila.

Razmišljam.

Veze prepune varnica nikada ne opstaju.Baš kao i one totalno mirne,bei ikakvih svađa.

Ukoliko je u pitanju veza zasnovana na varnicama i strasti znajte da je kratkotrajna.Kao što izreka kaže velike vatre brzo dogore.Sem toga strasti imaju veze sa djavolom i one su osuđene na propast.Ako je ikako moguće trebalo bi požudu odvojiti jasno od ljubavi.Ali mi žene ne umemo da ne upetljamo emocije.Tako da i od čiste kres kombinacije ukoliko duže traje na posletku očekujemo vezu.

Ukoliko su iste varnice i sa njegove strane vezi je kraj suđen.

Slično je i sa velikim ljubavima.One pucaju zvog sopstvene jačine.Mogu dve osobe da se vole čak i čitav život ali u mislima.Takve ljubavi nikada ne opstaju u vezi.Veza suviše okiva.Sputava.Ljubav je sama posebi slobodna.

I sada se vraćamo na Milicinu vezu NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA.

Ne,ne znači da u ovakvim vezama nije u pitanju zaljubljenost koja vrlo verovatno može polako da pređe i u ljubav ali je činjenica da je u pitanju brod koji plovi mirnim morem i ima veće šanse da uplovu u luku.

Uvek kada su bile u pitanju varnice kod mene pucalo je veoma brzo kada je opet bilo u pitanju NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA završavalo dugim vezama.

Ovde postoji još jedan aspekt.Ako se žena više pali na početku manje su šanse za opstanak.

Znamo da su muškarci lovci.Ukoliko mu ona pokaže da je ulovljena gotovo je.Sa druge strane ako on pokaže njoj to čak ima tandenciju da opstane.Ženi prija pažnja.Voljenost.

Dakle,zaključno veze NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA su definitivno najopasnije.I imaju najviše razloga za uspeh.

Sem toga ukoliko muškarac želi da prekine on će to učiniti istog momenta.Mi žene smo drugačije.U stanju smo nekada da ostajemo u vezama i da se baš od stanja NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA obasute pažnjom i bliskošću prebacimo u stanje BAŠ SE PALIM NA NJEGA.

Tako da po mom skromnom mišljenju ovakve veze uglavnom opstaju.Nema to nikakve veze niti sa godinama niti sa iskustvom.

Osećam kako mi hladnoća prožima čitavo telo.Grejem dlanove obavijajući kolena.Princeza nemira želi vam dobro jutro i lep dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 3

Napiši komentar:

gamma (49)
evo stigao sam,dali sam mnogo propustio,dali je student zapalio žito?
#5, 08.10.2011 - 17:52
gamma (49)
napokon je sinulo sunce,vreme je za jedan lep krug.pridružiču vam se kasnije
#4, 08.10.2011 - 13:09
Lepo se provedi
08.10.2011 - 13:11
vitezkoja (42)
NEŠTO SE BAŠ NE PALIM NA NJEGA da nije to prividna laž da bi se videlo koliko je on spreman da se upali na doticnu osobu dali sevaju varnice kada se sretnu i dodirnu dali se javlja struja i dali polete varnice i pocinje stanje BAŠ SE PALIM NA NJEGA .ma samo moze da se laze da se niko na nikoga ne pali samo se vesto krije a ovamo vatra bukti da ce oboje izgoreti ko licne od tolikih varnica.
#3, 08.10.2011 - 12:53
Hahaha ma nije Viteže
ovo je ono baš se nešto ne palim
A kako će biti kasnije videćemo
08.10.2011 - 13:11
gamma (49)
dobar dan.pre izvesnog vremena sam prisustvovao jednoj polemici muško ženskog društva,preskočiću sve osim zaključka.naravno bilo je različitih mišljenja,uglavnom na kraju se večina složila da je teško predvideti tok događaja,jedino moguče rešenje je probati,i dok traje uživati u ljubavi
#2, 08.10.2011 - 11:41
Naravno! Slažem se!
08.10.2011 - 11:45
ahahahaha E bas je perverzija ovaj blog:))))
#1, 08.10.2011 - 11:25
A ja želela ozbiljnu temu da načnem
Nije ni čudo kad drvim pola posta o varnicama
08.10.2011 - 11:30