Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog

***NAJTEŽA JE SAMOĆA U DVOJE***

Postojimo mi, postoji naše juče i danas...a sutra?...ono JUČE nije ni slično ovome DANAS...zarobljeni smo u ovom (ne)vremenu..skupa...ko je krivac ja ili ti?, možda vrijeme..jer svi imamo naviku kriviti vrijeme za sve...ipak krivci smo mi.
Gdje je nestala sva ona ljubav, želja, strast, čežnja...Poljupci su se pretvorili u nešto rutinsko...zagrljaji su tako hladni...ne reaguje više tjelo na njih...ponekad se klonimo i tih rijetkih dodira kao da ih se plašimo....najsigurniji smo sami sa sobom.
Kriva sam što sam sve dala..što ništa nisam skrivala...rekli su mi da ne mogu biti kockar, jer uvijek igram otvorenih karata, pa tako i kad si ti u pitanju...otvorila sam ti dušu...dala sebe, možda previše...a koliko sam dobila....šta sad imam?
Znam, pričat ćeš mi o ljubavi...al' pričati...nema onog sjaja u tvom oku...iako znam, sigurna sam da postoji tu negdje, za koga?...znaš pokazati ljubav, strast...vidjela sam...al' ja to nisam već dugo, dugo osjetila...fali mi to.
Umorila sam se od ove samoće, od traženja tih sitnih mrvica pažnje, polahko odustajem...nemam snage, neda mi ni ponos više da molim...

Pitam se šta sutra?..Postojimo li MI sutra ili postojim samo Ja i TI?...Dokle ću moći podnositi ovu prazninu, ovaj nedostatak ljubavi, nježnosti, pažnje, zar previše tražim...zar je tako teško mene voljeti?

Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 20  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

#5, 09.10.2011 - 20:31
Danka46 (68)
Lepo si rekla najteza je samoca udvoje!
#4, 08.10.2011 - 23:25
#3, 08.10.2011 - 18:27
Vecaa (58)
da tesko je kad se place bez suza sitnice i male paznje se zanemare i zaborave a one mnogo znace, samoca manje boli kad si potpuno sama pa na to naviknes nego pored drage osobe koja te neprimecuje. al jedan je zivot i kakav takav volimo ga.
#2, 08.10.2011 - 11:51
vld (42)
#1, 08.10.2011 - 11:51