Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Sedim sklupčana na sofi na terasi,ogrnuta omiljenim pončom i razmišljam.Zaboravih da vam kažem da je terasa prilično velika i zastakljena.Konačno sam stavlia tepih i krevet i sada uživam nesmetano uz bulevare.

Razmišljam.Svi su sujetni.Ljubomorni.Naročito moji bivši.Kao da sam im ja kriva za sve nevolje.Kao da nismo krenuli svako svojim životom.

Do juče u krevetu.Danas neprijatelji.Iskreno nikada nisam mogla da razumem tako nešto.Možda se ja ne uklapam jednostavno u koncept.Možda treba samo da ćutim.

I onaj ko ti je bio najveća požuda.Onaj zbog kog si pisao stihove noćima.Onaj sa kim si život planirao.Sada se brani zlobom.

Dobro nije to jedino što me muči.

Danas mi je sestra ispričala gotovo identičnu priču.Bivši.Optužio ju je i nakon nekoliko godina za sve.

I njene reči da nije normalna što se petlja glupostina,i moji neki potezi naveli su me na misli sledeće

Bivši...bili su oni nekada deo naših snova i mi njihovih.Bii su ljubav koju smo osećali.Ok,razišli smo se.Svako na svoju stranu.Shvatli da je tako najbolje.Ali čemu otrivi?Čemu tolika nesigurnost obojena sujetom?

Danas od bivšeg dobih prekor da sam preterano samouverena.

Znam,znam stojim iza sopstvenih stavova i zastupam sopstveno mišljenje.To nije nikako dobro.Treba da ćutim pogunte glave i greške priznajem.

Žao mi je.Ja ni krivim nikoga.Niti misim da je iko grešio u vezama.Jednotavno,sudbina je teko želela.Karte su bile tako postavjenje.

Kada prođe nekoliko meseci zaboravlja se ono najgore a pamti najlepše (naravno ovo ne važi za ekstremne slučajeve)

Sve ostalo.Svaki korak ka optužbama svakako vodi u sujetu i ljubomoru koje svesni nismo.

Uvek se rukovodim onom kada su bivši u pitanju

Ne pljuj u tanjir iz kog si jeo.

Tako je to.Želeli ili ne da priznamo.
.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 20  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
o bivšima i pokojnicima uvek sve naj bolje i ako to možda nisu zaslužili ali bivši su prenego su postali bivši bili naše sve i ne treba da opanjkava ono svog drugog neka se prvo pogleda u ogledalo da vidi sebe pa tek onda da nalazi mane onom drugom i slažem se oko ovoga Ne pljuj u tanjir iz kog si jeo .Ali čemu otrivi?Čemu tolika nesigurnost obojena sujetom? ne mozeš da budeš srecna moraš da patišda bi se on osecao srecnim neko mora da bude kriv niko ne zeli da prizna svoju krivicu uvek to mora da je neko drugi da ima ko da se okrivi da osecaš krivicu zato što te je on napustio da ti nabaci osecaj krivice da ako upoznaš nekog da se sa njim neosetiš ponovo srecu da si ponovo voljena da strahuješ da si ti ta koja si kriva sto te ostavljaju oni koji te vole
#4, 18.10.2011 - 17:03
Ja nikada ne mogu da budem sa onima koje volim
Ali o tome drugom prilikom...
Ostatak kom potpisujem!
18.10.2011 - 17:17
Vecaa (59)
da BIVSI sta je to lako je prekinuti vezu sa nekim skim te samo ljubav spajala al tesko je kad su tu deca, ljudi neshvataju da razvod netreba da bude prekid i nemoze deca neznaju zasto tata i mama nisu zajedno a nemamo pravo da im nanosimo bol oni su na svet dosli jel smo mi zeleli i nasa briga o njima neprestaje sa razvodom a to mnogi nerazmisljaju a to neprijateljstvo je posledica povredjene sujete a nemislimo kako je nasim andjelima vreme leci sve.ti si hrabra napred. ljubim te.
#3, 18.10.2011 - 11:33
Slažem se za razvod
Sebičnost igra veliku ulogu...Razumem te 1oo%
Tako je!
Hrabra jesam ali povremeno imam slabosti...
LJubim te
18.10.2011 - 17:16
afrodita72 (45)
LEPO. SVE JE U INTELEKTU, DUSI, KARAKTERU I MORALU! CELA PRICA!NAJBOLJE JE CUTANJE...DEFINITIVNO...MADA NEMISLIM TAKO...LAJALA BIH I NA ZVEZDE, ZASTO JE SVE NAOPAKO! LJUBIM TE.
#2, 18.10.2011 - 10:14
Haahaa ljubim TE
18.10.2011 - 17:11
O bivsim sve najbolje:))))
http://youtu.be/LuZ1iKLffwE
#1, 18.10.2011 - 09:36
Heheh pa barem normalno i pristojno ako ništa drugo...
18.10.2011 - 13:02