Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
woolveen blog
... ili, kako prekratiti duge zimske, idilične noći

E, da, uvod, znate ga već. I meni je već naveliko postao dosadan, realno, šta ima tamo da mi neko yeeeeey-uje i slične gluposti. Zdravo, i tolko. Ionako, kažu pametni ljudi, kad se raspišeš mnogo u uvodu, people tend da te jednostavno zaobiđu kao nus-pojavu trenutno visoko emancipovanog društva, kakvo je naše. Bla, bla, bla...

No, kad smo već kod emancipacije i marcipana (ko nije jeo marcipan, taj ne zna šta je slatko), nekako se ovih hladnih dana nanovo otvaraju potrebe za nekim starim i, tokom leta, malko potisnutim/zaostavljenim ljubavima. Yeap, deco, sad ćemo da pričamo o najstarijem ručnom radu, onanisaju, za malko neupućenije masturbaciji, za totalne idiote, o drkanju, kretenčino neopevana, sa sve smajlijem. :D

Prvo i osnovno, to nije strašna reč, to nije tabu, to svi rade. Redovno. Idite i pitajte seku ili batu, mamu ili tatu, baku i deku, ako se sećaju ko ste, i svi će vam reći da je onanisanje jedna veoma uobičajena pojava u nas homosapijensa. OK, prvo će da vas izmlate ko mladoga majmuna pavijana, ali to je zbog manjka vaše inteligencije i slušanja random tipa preko neta. But, point is on.

Drugo, it is a nice thingie to do. Šta god da vas muči, ostavila vas letnja draga, pali ste ispit, nemate dovoljno vode u bojleru da se iskupate, lepo drugara u ruke i smanjite vreme brige za koji minut.

Treće, ne morate baš puno da se trudite. sami sebe prihvatate takavog kakav u trenutku jeste, znojav, nadrkan, pijan, pa i ako vam dosadi, stanete, partner neće da se ljuti.

S neke druge strane, ženska masturbacija je, kod mladog majmuna šimpanze ali i kod starijih primeraka orangutana, erotski pojam najvišeg ejakulativnog stepena. Gotovo da nema napaljenog klinca koji misli da devojčite to baš i ne rade kolko mi (što jeste istina, al to je zato što mi preterujemo) i da su one gotovo nesposobne da na, pravi način, urade the lost art of handjob. Nažalost, ovo zadnje je istinito u dobrom/većem broju slučajeva. Anyways, da, i devojčice "bacaju u nesvest", čak znam neke koje nemaju ništa protiv da ih prilikom istog gledate. (fuck, a boner, nastvak za koji minut)

.........

E, da, ufff, nema dalje, to je to, ionako izgubih tok misli. Poenta, just do it. Ako imate nekog da vas odradi u tom smislu, videćete zašto se handjob smatra zaboravljenom veštinom. Kad naiđete na nekog ko zna šta radi.... You get the picture. (handjob - ručno zadovoljavanje bilo muškog ili ženskog organa, da ne ispadnem seksista).

Aj pa tako.

p.s. fejzbuk pa besmisleno blogće.

p.p.s. sve vi puko volkim

p.p.p.s. na jedan, dva, tri - svi na onanisanje, da napravimo globalnu pometnju.

......

E, da, zaboravih, dečaci, nikako od zavese, budite cool i koristite papirne maramice. Ili peškirče... :D 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Hahahaha, globalna pometnja...
#1, 19.10.2011 - 19:33
:D
19.10.2011 - 22:10