Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

DVE NEDELJNE NEDOUMICE O MUŠKARCIMA

Još uvek sam u krevetu i po treći put iščitavam Ehov sinoćni mail.

-Sex možemo da imamo sa svima ali ne možemo nikada ovo što mi imamo.Ti si to moje posebno i ja tvoje.

Najbolji prijatelji.Uvek tu jedno za drugo.Na vezi 24h u danu i noći.Znam da je u pravu.Znam da bi se zeznuli da smo imali sex.Da bi se sećali.Posvađali oko nečega.Znam da nikada nikada ne bi ostalo ovako.Posebno.Zahvaljujem mu svakoga dana što je bio pametniji od mene i dopustio nam da to zadržimo.

Moja prva nedeljna nedoumica je:

-Da li sex sve pokvari?

Pod uslovom da ga naravno nemate iz čiste požude.Oni koji će sada da pričaju ne ide sex bez ljubavi i nije to to varaju se.Sex najviše ide sa požudom i može da se desi da ljubavi i nema čak.Činjenica je opet da nakon njega ništa ali ništa nije isto.

Oni koji su jurili samo plen nakon njega odu.Žene se uglavnom zaljube jer su slabe na njega.Neki muškarci počnu da se ponašaju kao da te poseduju...

Sve se menja.

Druga moja nedoumica je ...

-Da li je istina? Što si gori prema muškarcima to su oni bolji prema tebi?

Ja sam vaspitavana potpuno drugačije.Da ćutim i smešim se.Pognem glavu.Jer žena koja priča je alapača.Ima jezik do poda.Muškarci takve žene ne vole.Treba da budem umiljata i fina.Pa posle da radim sa njim šta god želim kada ga pridobijem.

Ovo je dakle potpuno ali potpuno suprotno meni.Obrnite sve ovo i dobićete mene.

Niti sam ćutala niti bila posesivna da prodobijam nekoga za sebe.Niti sam klimala glavom.Niti sam je poginjala.Možda zato nikoga nisam ni zadržala.

Opet i sad mislim da sam muža oterala i rekla mu da nema šanse samnom da bude da bi se vratio.

Svi koji su me nazivali ledenom kraljicom su isto vreme bili divni i zaljubljeni.Oni kojima sam iskazala emocije ponašali su se potpuno okrutno.

Dakle sve suprotno.Da dokažu.Jer ako im pokažeš emocije nema šta više da dokažu pa obrću.

Kako bih ja rekla sestri kaži tom tvom da želiš samo sex i odmah će da zapne da te ženi.

Ne generalizujem.Znam da nisu svi muškarci isti baš kao ni žene.Znam da se ja baš sa ženama ne slažem.Da me one osuđuju,kritikuju,kameniju(naravno čast izuzecima).Da to nikada nije uradio gotovo ni jedan muškarac.Znam da je po meni brak kompromis i da mi nebi smetalo da moj muž ima 5 ljubavnica.Da se razlikujem pa sam samim tim potpuno ne prihvatljiva.Naročito ženama.I budući da imam muški mozak shvatam da sam ija radila potpuno isto.

Bila divna prema onima koji su se prema meni ponašali grozno (do određene granice dok ih ne bi poslala na jedno mesto :)

Grubo odbacivala one koji su bili divni prema meni.

Eto to su bila dve nedeljnemoje nedoumice o muškarcima.Moguće da sam u zabludi.Ne pametujem.Samo iznosim sopstveno mišljenje.

Želim vam lep dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 12  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

dobro si napisala...ai svako ima svoje misljenje...ali te u tome podrzavam
#11, 30.10.2011 - 19:48
Casperitza (41)
Prosto neverovatno... Ja se slažem (po ko zna koji put) doslovno sa tvojm razmišljanjem. Zapravo, kao da sam ja pisala te glavne crte - ostalo su samo male nijanse u kojima se možda ne prepoznajem, ali...suština - To je TO ;D

*** može sve izmeniti. Verujem da je većina žena bila u iskušenju da zamisli *** sa najboljim prijateljem. Tačnije, u takve situacije dolaze žene koje imaju najboljeg druga, a ne najbolju drugaricu. I kada si u takvoj situaciji, ti to zamišljaš u najlepšem izdanju. Sudeći po tome da se lepo slažete u svemu, *** samo može biti perfektan... E onda ti razočarenje ne gine. A kada padne to razočarenje na jastuku, više ništa ne može biti kao ranije. Naravno, ne bih da generalizujem, ali u većini slučajeva je upravo tako. Ali evo, samo ću reći ovako : *** ima 2 moći : Da spoji ili razdvoji. Trećeg nema!!! Samo je jedno gotovo sigurno : NIŠTA više neće biti kao pre njega ;)

A što se drugog pitanja tiče, hmhm, pa...ima tu istine. To je princip osvojene teritorije. Kada si je osvojio, nema potrebe da se boriš dalje i onda ti je dosadno. U principu tačno tako funkcjonišu muškarci ali... ima i nas žena u tim redovima :P Tu bi trebao da se desi neki kompromis, da se spusti lopta, lepo razmisli, da se saberu emocije i izmeri dobro i loše... Međutim, brzina naših današnjih života nam to ne dozvoljava. A pak sa druge strane, ima nečeg divljeg u nama koje nas tera na večiti lov. Još ako se slučajno u datom trenutku osetimo ulovljenim, e tada još i više podivljamo i treba nam nekoliko novih plenova da bi smo se smirili... Ali, sve je to za ljude - to čini život simpatičnim. Ako si izgubio bitku, nisi rat - zato ideš dalje.

Draga moja, upoznajem te polako prilikom čitanja tvojih postova i obzirom da se po prilično pronalazim u njima, samo ću reći da sam srećna što sam pronašla neku svoju bliznakinju po mislima i karakteru ;) Ljubim ja tebe ;)
#10, 24.10.2011 - 12:35
Šta sada ja da napišem nakon ovog tvog komentara?
Ali od reči do reči je istinit (plus objašnjeno bolje nego u postu)
Ne bih ja tu ništa dodala ili izmenila!
Eto imamo i neke lepe strane interneta
Pronalazimo se
Ljubim ja tebe i želim ti lep dan!
29.10.2011 - 08:22
vitezkoja (42)
misliš da niko ne može da istrpi tvoje faze dali si sigurna u toj tvrdnji da niko nije spreman da to uradi zbog tebe da to ne zaslužuješ da zbog tebe ništa ne preduzme
#9, 23.10.2011 - 23:27
vitezkoja (42)
nisi umiljata neznaš da sagneš glavu znaš da opleteš sa jezikom pa ko to istrpi i proguta sve tvoje faze moze da uspe i da ga radim sa njim šta god želim kada ga pridobijem .a sta ako se neki muškarac zaljubi a zene misle da ga poseduju i rade sa njim sve što im padne na pamet maltene brišete patos sa njime .Ja sam vaspitavana potpuno drugačije.Da ćutim i smešim se.Pognem glavu dali se pridrzavaš ovoga vaspitanja u celosti ili samo kada ti odgovara
#8, 23.10.2011 - 22:14
Ne pridržavam se ničega...
Oo si saršeno rekao
Ko istrpi moje faze
E niko nije istrpeo
I još nešto taj kada me osvoji može samnom da radi šta hoće
23.10.2011 - 22:49
Znas....na sve ovo bih ja rekla ovako"Mislicu o tome sutra i uvek sutra":))))
A *** bez emocija uvek vodi u vezu,a to na kraju posle duzeg vremena priznamo sebi,zar ne?:)))
#7, 23.10.2011 - 16:14
I ja bih rekla
Zato mi je drugo ime Skarlet nemira

Ne znam...da li odi u vezu sex bez emocija
Ako imamo samo sex sa nekim.ne izlazimo,ne razgovaramo...viđamo se samo radi sexa po meni to nije veza
Možda po broju sestanaka ali... ))
Aliiiiiiiiii često se taj sex bez emocija završi vezama pa čak i nečim više kao u pričama koje pišem
23.10.2011 - 17:06
gamma (49)
zašto jednostavno kad može komplikovano,zar ne?
#6, 23.10.2011 - 15:55
gamma (49)
da jeste,tražila bi lek,mislim
#5, 23.10.2011 - 15:44
Pa tražim lek u odgovorima
23.10.2011 - 15:50
gamma (49)
znaš nelečimo glavobolju pre nego zaboli,ali nije na odmet čuvati se promaje,ukoliko je moguče
#4, 23.10.2011 - 15:36
Otkud znaš da nije zabolela glava ?
23.10.2011 - 15:40
gamma (49)
no coment
#3, 23.10.2011 - 14:55
Zašto?
Nećeš da pokušaš da mi odgovoriš ni na jednu nedomicu?
23.10.2011 - 15:24
duga (50)
hahhahah,pa tebi je onda svaki dan Nedelja
#2, 23.10.2011 - 14:03

Pa bolje sex nego mržnja
23.10.2011 - 14:09
1  2  [»]