Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
budisavcanka blog

ŠTA MUŠKARCI PRIMEĆUJU NA ŽENAMA

Leđa

‘Kad vidim lijepa ženska leđa, potpuno izgubim glavu. Žena u haljini s velikim izrezom na leđima meni je najljepši prizor na svijetu. Ono lagano udubljenje u sredini apsolutno je senzualno’, otkrio je 32-godišnji Mark. Činjenica je da puno muškaraca voli lijepa ženska leđa, a posebno kada pripadnice ljepšeg spola hodaju uspravno i imaju njegovana leđa.

Vrat

Za mnoge muškarce vrat je simbol ženstvenosti. Tako ga percipiraju od davnina. Ženski vrat mnogo je uži i nježniji od muškoga, pa pripadnike jačeg spola privlači upravo njegova krhkost i nježnost. ‘Meni se jako sviđa kada žena podigne kosu i otkrije vrat. To mi je jako seksi i svoju djevojku stalno nagovaram da veže rep baš zato što se palim na vrat’, priznao je u istraživanju 28-godišnji Nicolas.

Ramena

Baš kao i vrat, i ženska ramena muškarcima su simbol ženstvenosti i nježnosti. ‘Ne volim kad žena ima jako mišićava ramena, to mi je nekako muški. Volim kad su lijepo zaokružena, krhka i nježna. Ponekad djeluju kao da su gotovo lomljiva. Ramena su jedan od najseksipilnijih dijelova tijela kod žene’, rekao je 24-godišnji James. Dakle, njegovana i lijepa ramena muškarcima su neodoljiva.

Ruke

Vjerovali ili ne, muškarci puno pozornosti posvećuju ženskim rukama. Ne vole kad su grube i kad nisu njegovane, vole lijepe i nježne ženske ruke. ‘Kad vidim lijepe ženske ruke, odmah pomislim na maženje. Odmah me asociraju na dodire i seks. Ne volim kad žena ima jako duge nokte, namazane nekom jakom bojom. Volim kad je lak neki nježan i kad su nokti normalne dužine. Uglavnom, mislim da su lijepe ženske ruke jako seksi’, priznao je 30-godišnji Jacob.

Trbuh

Žene svih dobnih skupina izgladnjuju se dijetama i muče trbušnjacima kako bi izravnale i učvrstile taj “grozni trbuh”, a muškarcima je baš on seksi. Većini se više sviđaju meka tijela nego samo ‘kost i koža’. Nekima se sviđaju i strije jer su one intimni detalj na tijelu žene koji je samo njemu poznat. Mnogi obožavaju pupak i smatraju ga senzualnim dijelom ženina tijela.

‘Meni je trbuh jako seksi, a posebno obraćam pažnju na pupak. Iskreno, ne volim cure koje svima vole pokazati svoj pupak, ja nekako volim da to bude skriveno. Nije mi bitno da bude skroz ravan trbuh, ali ne volim ni kad je prevelik’, otkrio je 39-godišnji Daniel.

Bokovi

Iako mnoge žene pate jer smatraju da imaju preširoke bokove, činjenica je da većina muškaraca obožava ženstvene bokove. Smatraju da je glupo što neke žene svoje obline nastoje skriti širokom odjećom. ‘Ništa me ne može više uzbuditi nego obli i lijepi ženski bokovi. Meni je to jako ženstveno, a samim time i jako seksi. Obožavam kad je žena građena kao žena’, rekao je 41-godišnji Noah.

U stvari, da zaključimo, muškarcima se na ženama sve sviđa i sve im je seksi. I stoga nemojte se previše opterećivati s par kilograma ili centimetara viška. Naravno, radite na sebi ali u realnim okvirima, protiv genetike ne možete ništa. Budite zadovoljni svojim izgledom, jer kao što smo već zaključili - muškarcima je seksi i ono što se vama ne sviđa.

..nije sve u fizičkom izgledu

Već spomenuto australsko istraživanje pokazalo je da muškarce osim fizičkog izgleda, na nježnijem spolu privlače i druge stvari. Naravno, tek kada su ženu odmjerili od glave do pete .Pa a vidimo redom što je to što je muškarcima seksi.

Osmijeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazala, da muškarce ženski osmijeh vrlo privlači. Osmijehom žena pokazuje da je otvorena i neopterećena osoba. A otvorenost i neopterećenost su osnovni uvjeti dobrog seksa, zar ne?

Znati saslušati

Žena koja pažljivo sluša svojeg sugovornika puno je privlačnija od drugih. Istraživanje australskih znanstvenika pokazala su da je ta osobina među onima koju muškarci odmah primjećuju na ženi. “Neopisivo je seksi kad imaš osjećaj da je sva njena pozornost usmjerena tebi”, rekao je jedan od sudionika istraživanja.

Humor

Muškarci su puno opušteniji sa ženama koje imaju smisla za šalu. Osim toga važno je da se žena zna našaliti i na svoj račun. Time dokazuje da nije kritično nastrojena protiv sebe ili prema drugim muškarcima. Muškarci se vole šaliti na ženski račun te im je važno da žene to ne uzimaju preozbiljno.

Pogled

Puno muškaraca smatra da je ženski pogled presudan. Ukusi muškaraca se razlikuju: neki vole tajnovite i sramežljive poglede, neki vole izazovne i direktne. To je dio komunikacije koji za svakog individualan i ima individualno značenje.

Inteligencija

Muškarcima je važno da pokraj sebe imaju pametnu ženu. Inteligencija je ta koja ženi omogućuje da je zanimljiva i dobra sugovornica u društvu i nasamo. Osim toga ukrevetu ima puno više mašte, što većina muškaraca cijeni i voli. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Znam da slušam volim da se šalim na svoj račun,Lepo se i smejem ...srednje sam lepote i opet sama......Ma nesto tu ne štima.....
#5, 23.10.2011 - 23:38
Danka46 (68)
Ukusi su razliciti,znam neke koji ne vole bas mnogo pametne zene,posebno ne one koje su pametnije od njih samih,pa ugroze njihovu musku sujetu.
A to da se nekima dopadaju i strije,je uteha za one koje ih imaju pa muku muce kako da ih se rese!
#4, 23.10.2011 - 22:38
sneki62 (54)
U PRINCIPU, SVE SE SVODI NA FIZICKI IZGLED, KOJI JE KOD MUSKE POPULACIJE, VEOMA BITAN ZA KONTAKT! SVE STO STE NABROJALI, STOJI, JEDNOM RECJU, SVE TO CINI ZENU ZENSTVENOM! POZDRAV.
#3, 23.10.2011 - 18:10
hvala
23.10.2011 - 20:22
#2, 23.10.2011 - 17:16
Ma kakva leža,vrat,ramena nam šanse

To samo pričaju i pišu radi reda
#1, 23.10.2011 - 14:06