Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
sunasce68 blog
23.10.2011.

"Teško da ima zanimljivije teme od ženske prošlosti. Šta je ona radila pre nego što vas je upoznala, kako se upoznavala s bivšim mladićima, kako su joj oni prilazili, kako je ona reagovala na njih... Pitanja ima toliko da bi veoma lako mogla da vas zaboli glava.

Onaj važan deo sećanja, koji se naziva iskustvo, mora da bude uvažen, ali kao što sami znate - iskustvo nije uvek presudno kada je u pitanju rešavanje različitih problema. Ponekad problemi mogu da nastanu iz pređašnjeg iskustva ako ono nije dovoljno elastično i ako ne uvažava sadašnjost u dovoljnoj meri.

Šta radimo kada želimo da proniknemo u tajne njene prošlosti? Kada je zaljubljena, ženi prošlost voljenog muškarca gotovo nikad ne predstavlja problem, za razliku od muškaraca, koji koriste svaku slučajnu ili namernu priliku da se upute u analizu i istraživanje. Što pre shvatimo koliko je nemoguće proniknuti u sve tajne onoga što se njoj ranije dešavalo, to će biti bolje za nas.

Čak i kada bismo na neki način uspeli sebi da približimo sve ono što je ranije činilo njen emotivni život, moglo bi se reći da radimo Sizifov posao, jer naposletku, šta imamo od toga što znamo ko ju je ljubio pre nas? Ti neprijatni podaci vuku za sobom nova pitanja. Ne zadovoljavamo se samo imenom; zanima nas i način na koji ju je ljubio, mesta na kojima su se nalazili, da li je bolji ljubavnik od nas i koliko itd. Žena, naravno, nikada ne odgovara na ta pitanja - ako je pametna.

Prošlost je celina posebna za svaku ženu. Nema tu generalizacije i uopštavanja. Mnogo je jednostavnije i više koristi ako se analizira realnost, sadašnji trenutak u kojem je jedna žena tu pored vas, spremna da podeli sa vama svoju bliskost. Analizirajte realnost i obilje podataka koje vam ona pruža u sadašnjosti, a prošlost ostavite njoj i zaboravu, ukoliko je ona odlučila da tako bude."


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Bože ,Bože ovo sam ja pisala
E starno smo blizanke
Aj što ja dokazujem
Ali ovim postom je overeno blizanstvo
Ljubim te!
#3, 27.10.2011 - 00:32
sunasce68 (49)
Apsolutno se slazem, kada sam procitala text pomislila sam isto to, zato sam ga i kopirala. Hvala na komentaru.
#2, 26.10.2011 - 14:04
vitezkoja (42)
ima zanimljivije pitanje od ženske prošlosti njena sadašnjost i kako je obrlatiti u ovom trenutku prošlost je prošlost time se ništa ne dobija samo se može izgubiti osoba za koju se interesuješ ako ima nešto da ti kaže recice ti sama sto više pitaš ona sve više krije igubi interesovanje za tebe jer se ne interesuješ za nju vec za nju u prošlosti šta je radila a ne njena sadašnjost i njena buducnost sa tobom
#1, 26.10.2011 - 11:40
Slazem se oko sadasnjosti, mozda se bas ne bih slozila sa izborom glagola..Obrlatiti..neeeeeeeeee...biti to sto jesi...
26.10.2011 - 14:02