Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zemunac70 blog

Da li je i to jutro bilo kao i svako drugo? Jutarnja crna kafa i par cigareta - ruzna navika. Da li je i to jutro sunce sijalo.....više se i ne sećam.

Noseći osmeh na licu, jer napokon ima pored sebe onoga koga voli, krenula je za novim danom. Vitko telo, crna kosa. S sjajem u očima i hitrim koracima žurila je negde. Mislila je tako će ubrzati i vreme, da dan što pre prođe, noć da obasja grad i da ga vidi. Zvuk potpetica se podudarao s otkucajima srca. Pahulje su već lagano lebdele u vazduhu. Bila je to najlepša zima za nju. Samo je želela da ga vidi, jer kad bi s njim bila, nikad se nije lepše osećala. Sanjala je, maštala je. Naravno, na sve spremna bila. Davala je, zauzvrat ništa nije trazila. Bilo joj je dovoljno samo da je zagrli i poljubi. Da oseti njegov miris i toplinu u hladnoj noći.

Noć se vec približavala. Slatka nervoza u stomaku, a uzbuđenje neopisivo. Kao onda kad su se sastaliprvi put. Još koji tren i biće mu u zagrljaju. Pod svetlima bandere čekala ga je na starom mestu. Dok je čekala, prisećala se njihovih prvih susreta, njegovih prvih rieči i onog nevinog poljupca s mnogo žara na usnama. O kako su vrele bile. Sneg je već prekrio pločnike, oterao prolaznike. Ona je još stajala tamo i čekala. Ok, kasni, nema veze. Osećela je sve veću i veću hladnocu. Ni slutila nije da neće doći. Sada je ona s pahuljama u kosi izgledala kao da prosi za ljubav. Pogledom ga je tražila, očekivala ga iza svakog čoska. Dozivala ga je uzdasima, ali njega nije bilo. Oči su joj i dalje sijale, ali sada ne sigurno od sreće. Prisečala se i dalje njihovih trenutaka, ali ne više onih prvih, već poslednjih. Znala je da je kraj. Htela je krenuti kući, ali koraci su teški bili. Nije želela u stvarnost. Od sneznih pločnika, ni zvuk potpetica se vise čuo nije, a i srce je sve tiše i tiše kucalo. Onda se zapitala, da li je on ikada bio tu? Da li ga uopste trebala videti tu noć ili je samo to želela???

I evo sada opet, još jedna snežna noć. Čitava godina iza nje, a ona još ponekad poželi da ga negde sačeka. Da ga vidi. Još uvek njega njene usne traže, ruke žele da ga dodiruju, a srce ga doziva. Ali njega i dalje nema. Telo zadrhti kad ga neko spomene, kada oseti trag njegovog parfema... Pojavi se preklinje te, jer te nikad nije prestala čekati. I ove noći te čeka... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: