Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ona korača žustro obučena u kaput i svoje omiljene farmerice.Svo vreme baca pogled na mobilni telefon ne bi li proverila da li joj je stigao mail.

On mail piše dok sedi u svojoj kancalariji.Nije baš zamišljao da se ova priča toliko otegne.Jedino što je želeo bilo je neobavezno ćaskanje.Gde ga nabaviti? Gde razmeniti nekoliko reči,stavova,komentara,zaklučaka potpuno iskreno sa nekim a da znaš da ga nikada ne moraš videti ako to ne budeš želeo? Na netu.Gde drugde.

On ima svoj život.Sajtovi za upoznavanje ga i tako nerviraju.Sve je isto.Provereno.Svako sa svakim.Svaka priča ispričana.Svi su jeftini.Nude se jedni drugima.Uvek je mrzeo takve priče.Zaobilazio ih u širokom luku.Zašto se truditi da dobiješ sex kada će ti i tako biti ponuđen? A net je to.Razmena sexa i ništa drugo.

Sve dok...nije upoznao nju.Zašto je takva? Zašto mora da bude kao svi ostali? Svakako ima nečega u glavi inače se ne bi sa njom toliko dopisivao.I kako je uopšte uspela da se stopi sa masom?

Ona je bukvalno suprotna od žene koju on smatra idealnom.Tipovi sa kojima je bila su oni koje je on uvek nekako sa društvom ismevao.Ismevao nije prava reč.On jednostavno ni po kom osnovu ne želi da se sa njima upoređuje.To ga odbija.Ona ga odbija.Često ga nervira.Ona sa svim tim lažnim sjajem glamura.Nikada nije voleo takve žene.Ali ona...

Ona je rešila da ipak sedne na klupu da na miru iščita mail.Uvek ih čita u letu.Ovaj nije želela tako.Vraća telefon u torbu i stavlja glavu u šake.Zašto mora da bude takav? Uvek sve mora da gleda negativno u vezi nje.Ako je toliko ne voli zašto je 24h sa njom.Uz nju za sve?Zašto je tako težak?Ograđen zidinama?

Sve je pokupila od njega.Usvojila shvatanja.Kao da je od njega danima učila.Sve joj je govorio ne nametljivo.Kroz dopisvanje.Nikada se nije otkrivao ali ona je pažljivo sakupljala deliće njegove ličnosti i slagala ih u celinu.Sada ga donekle poznaje.Iako se gotovo i ne viđa sa njim..Zna njegove reakcije.Sluti mišljenja.Ne može da zamisli niti jedan dan bez njega.

I sada se seća kako joj je napisao kada ju je kontaktirao.

-Nećemo se nikada čuti.Videti.Razmeniti brojeve.Možemo onda da budemo iskreni.

Taj jedan mail se razvukao najpre na sate pa na dane ,nedelje,mesece.I on je uvek bio tu.Da joj obriše suze.Posavetuje je.Nasmeje.Priloži mišljenje iz muškog ugla.

Ponovo gleda u mail.Dobila je još jedan.

Priseća se njihovog prvog susreta.Nije joj bilo važno ni ko je ni kako izgleda samo da ga dodirne i uveri se da je stvaran.

Ako je toliko suprotna njegovom idelau zašto joj se čini da je upravo on bolje poznaje od svih?

Ustaje i nastavlja da korača ka stanu.

Šta želi još? Dobila je to.Posebnu priču.Najlepšu priču.Priču zajedno uvek bez sexa.Sex i tako sve pokvari.Svi će prolaziti kroz njen žvot on će ostati u njemu.Čak i da je želela više ne bi od neba dobila.On je tu.On je jednostavno njen.

On nervozno isključije računar u kancalariji.Njenog maila nema još uvek.Nervira ga .Odbija ga.Pita se kako je uspeo dase dopisuje sa njom toliko meseci.Kako kada je jedna od onih koje ne podnosi?

Sa kojima nikada ne bi bio.

Ponovo uključije računar ne bi li ipak još jednom proverio.

To je ona.Kaže mu da ga poznaje bolje od svih.Da svaka njegova reč u vezi ma čega njoj upućena vodi poznanstvu.Da su ih oni razmenili na milione.Smeši se uprkos ljutnji.Konačno izlazi iz kancalarije i seda u kola.

Ona ponovo korača gotovo trčeći.Mora da stigne što pre u stan.Misli o njemu.Ume da je nervira,da.Ali ne može bez njega.

U isto vreme on vozi do kuće.Net...sve što je želeo je samo je razmena par rečenica.Nikada ne bi ulazio u priču da je znao da je takva.Stopljena u masu.Pada na sve gluposti koje net nudi.

Odjednom se preko njegovih usana prevaljuje osmeh.

Šta god bilo... on je njen.

Imaju to svoje.Posebno.Totalno drugačije od svega viđenog ili ispričanog.Bez jeftinih detalja.Svoju priču.Sa svim onim detaljičića nakačenim uz nju potpuno različitu od svih ostalih.To je uostalom i najvažnije.

Ona ulazi u stan i treska glasno vrata za sobom.

On u isto vreme ulazi u kuću lupajući vratima.

Oboje se naslanjaju na ista i uzdišu.

Ponovo su se vratili u stvaran svet.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

Casperitza (41)
Hmmm, taj net! Lepo ja rekoh, "mač sa 2 oštrice". Ponoviću se, ali je sada to adekvatno : Besplatna neograničena bliskost. Mogu da dodam : Ali i neverovatno ogroman jaz među ljudima.

Šta nas vuče : RADOZNALOST, sa velikom dozom samopouzdanja. A šta nas sprečava? Lično tumačim da je STRAH.

Pada mi na pamet ona poznata izreka : Baka je dala dinar da uđe u kolo, a sada daje 10 da izađe iz njega. Zaigrala se baka, slatko joj je, ali se pita hoće li izdržati igru u tom ritmu - tempo iste je plaši ;) (ovo je malo izobličeno tumačenje izreke, ali moglo bi se i tako pogledati na čitavu situaciju).

Neću duže komentarisati, mislim da smo se dobro razumele oko svega - opet istomišljenice ;)

Ljubim ja tebe draga ;)

P.S. Minus i plus ;) Suprotnosti se privlače ;)
#5, 04.11.2011 - 11:39
Uvek istomišljenice

Svaki tvoj kom zlata vredi ...

Upravo tako.Besplatna bliskost nikad veći jaz
To si odlično rekla

Sada ovo minus i plus ...da,i ja tako mislim
04.11.2011 - 12:16
afrodita72 (45)
EH, ONO NEDOSTIZNO, NEUHVATLJIVO BUDI MASTU, ZELJU, ZAVISNOST...OPASNA IGRA, MUDRA....TAKO POZNATA. POZDRAV DRAGA MOJA, POZDRAVI EHA I RECI MU DA POSTOJI JEDNA, KOJA PREZIRE SVE STO I ON. OVO JE SALA...
#4, 04.11.2011 - 00:31
Uh sad kad tako napišeš
Ma nije igra...
Barem ne namerna
Hoću,hvala pozdraviću ga
Moje mišljenje o svemu znaš
Ljubim te
04.11.2011 - 08:12
vitezkoja (42)
ovomi lici na tvoj susret sa ehom i štati je rekao kakav ce vaš odnos da bude nadalje i kako te on sebe i tebe vidi u celokupnoj prici oko kontaktiranja i da nema muvanja i laganja nikakvog samo prijateljski razgovor samo to i ništaviše
#3, 03.11.2011 - 22:02
Tako je!
Nema muvanja,nema laganja...
Samo najbolji prijatelji!
03.11.2011 - 23:22
03.11.2011 - 23:21
gamma (49)
On je njen....al deluje da je i Ona njegova
#1, 03.11.2011 - 21:43
Mislim da jeste...
Ali ne u klasičnom smilslu i obrnuto
03.11.2011 - 21:50