Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
On žuri ka njenom stanu.Upslahiren je.Nervozan.Skida kravatu.Steže ga.Pretesna mu je.Sve mu je pretesno.Sopstveni život.Igranja porodice godinama.Svađe.

Želi samo da vidi nju.Da je grubo uzme.Oseti.Da barem na neko vreme sve zaboravi.

Upoznali su se pre nekoliko meseci.Na netu.Oboje su imali živote u rasulu.Ona se razvodila.On svađao sa ženom.

Seća se kako ga je kliknula prva i predložila mu neobavezan sex.Bez emocija.Bez mešanja onog drugog u sopstveni život.Rekao joj je da tako ne može.Da može sveda mu kaže.Da sex bez emocija ne postoji.

Ona njemu da joj je život u haosu.Da je vezivanje najmanje što joj je potrebno u tom trenutku.

Polako su počeli da razmenjuju poruke.Najpre ređe.Zatim sve češće.Ona je jedva čekala da pozavršava sve obaveze i sedne pokraj računara.On da svi odu na spavanje i učini isto.

Te malene kapljice činile su najveće zadovoljstvo u njihovim životima.

Na prvom sastanku ona nije mnogo pričala.Čim je otvorila vrata počeli su da se ljube bez i jedne razmenjene reči.Podigao ju je .Odneo do stola i uživao u svakom deliću njenoga tela.Nakon toga su se dugo gledali.Govorili ćutanjem.

Otišao je razmišljajući da li da je ikada više pozove.I tako je sve komplikovano.Drugi sastanak već čini neku vrstu veze.To mu ne treba.Znao je da ne treba ni njoj.

Ali pre nego što je uspeo da donese odluku pozvao ju je.Nastavili su sa porukama.Skriveni od svih.Od stvarnog života.Kao da su gladno krali taj delić života samo za sebe.

Viđanja su se nastavila.Postala duža.Intenzivnija.Gledao je na nju kao na nekakvu uplašenu devojčicu.I dalje je ponavljala ovo je samo sex bez emocija.

Biće da je mnogo povređena kada tako misli govorio je u sebi ćuteći na takve njene izjave.Šta je mogao da kaže? Veza nije bila izvodljiva a sve je bilo suviše komplikovano za nju.Za njega čini se još više.

Sada je ubrzavao korake.Sećao se svega.I kada je otišla na put pa mu nedostajala.I kada je otišao da je vidi nakon gadne svađe sa ženom.I kako je jedne večeri sasvim slučajno prespavao kod nje.I...ne toga nije želeo da se seća.A dogodilo se pre samo nešto više od sat vremena.

Život jednostavno nije fer.Njegova žena se iselila.Najgore od svega je što je zatekavši prazan stan i pismo odmah krenuo k njoj.Nije čak ni pokušao da kontaktira ženu.

Trebala mu je ona.Njeno prisutvo.Blizina njenoga tela.Ruke na njemu.

Neće joj ništa reći.I tako su se dogovorili da ne mešaju živote.Šta će im to?Onda bi sve preraslo u vezu.To svakako nisu želeli.

Otvorila je vrata i bez reči ga zagrlila.Preko telefona je zvučao uznemiremo.Znala je da se nešto dogodilo ali nije znala o čemu se tačno radi.Slutila je.Neće mu ništa pominjati.Tako je najsigurnije.

Odvela ga je do kreveta i sela mu u krilu raskopčavajući mu košulju.Tog kasnog kišnog popodneva su uživali jedno u drugom svakim pokretom.

Znao je.Jedino što je želeo bilo je da bude zauvek,tu kraj nje.Sve one slatke gluposti kojima su sprečavali vezu zaprvo su plele istu od najtananijih niti njihovih duša.

Gotovo je,prošaptao joj je spuštajući izmoren glavu na jastuk.

Stavila mu je dlan na usne i tiho rekla :

Znam

To su bile jedine dve reči koje su te noći razmenili.

Znala je da kada je to izgovorio nije mislio na njih.Nego na jedan deo njegovog života.Oni...su pričali dodirima.Jedino dodiri ne umeju da lažu.

Ćutao je i gledao je kako naga leži na leđima jedne noge savijene u kolenu.Duga kosa joj je bila prosuta po jastuku.

Pitao se kako to da je sa nekim razmenio tako malo reči a da ga upravo najviše od svih ta osoba razume.

Znao je da će te večeri prespavati kod nje.Znao je i da u tom trenutku ništa više nije bilo važno.

Isto je tako znao da sutradan počinje novo poglavlje u njihovim životima.I po prvi put oboje se više nisu plašili toga.

Pretvarajući se da spava kroz kapke je gledao kako navlači ogrtač izlazi iz sobe na vrhovima prstiju kako ga ne bi probudila.

I kao daje nikada nije želeo više.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Definitivno si promasila profesiju!BRAVO
#6, 07.11.2011 - 08:25
Znam,def jesam
Ali nikada nije kasno za ovu
Hvala Ti
07.11.2011 - 09:07
vitezkoja (42)
ovo mi lici ono tvoje svako svojoj kuci i kres šema bez emocija na prvom sastanku ako bude i dalje dobro je ali cvrc dogodillo se nešto više paf i izmenila svoje odluke i stavove i dogodilo se ono cega se najviše bojala ljubav i otvaranje novog poglavlja zivotne knjige koje ponovo pišu zajednopo svojim uslovima koje su sebi odredili bez price samo dodiri jer prica kvari sve
#5, 06.11.2011 - 21:50
Da,upravo je tako kako ti liči
07.11.2011 - 00:21
divas (55)
predivno...kao i uvek.....
#4, 06.11.2011 - 21:49
Hvala Divas!
07.11.2011 - 00:20
Casperitza (41)
Draga, čuješ li moj aplauz?
Bravo bravo bravo...
Ljubim ;)
#3, 06.11.2011 - 19:15
Jao ljubim ja Tebe moja istomišljenice
I piši nam više
I ja sam uživala dok sam čitala tvoj post
06.11.2011 - 19:20
shone68 (49)
opasna ova tvoja literatura, po život ... baš si u formi ... ide ti od tastature ... sve pohvale ... ima li nastavak
#2, 06.11.2011 - 19:11
Moguće,moguće da će ga biti
Ali priča se svakako nije završila
Tek je počela
06.11.2011 - 19:21
gamma (49)
Reči su ponekad suvišne..a u ovom slučaju sigurno
#1, 06.11.2011 - 19:08
I ja kažem tako
06.11.2011 - 19:21