Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Nebojsa-28 blog

Savršena žena i savršen muškarac

Jednog dana, sreli su se savršeni muškarac i savršena žena. Ubrzo, posle savršenog venčanja postali su savršen bračni par. Njihov zajednički život bio je, naravno, savršen. Jedne hladne, snežne novogodišnje noći ovaj savršeni par vozio je svoj savršeni auto snegom zatrpanim putem. Iznenada, ugledali su nekoga u nevolji. S obzirom da su bili savršeni stali su da pomognu. Ispostavilo se da je čovek u nevolji bio Deda Mraz sa punom torbom poklona i igračaka. Ne želeći da razočaraju decu u novogodišnjoj noći savršeni par je ponudio Deda Mrazu da ga povezu. I, uskoro su se vozili okolo-naokolo isporučujući igračke i poklone. Nažalost, uslovi za vožnju su bili vrlo teški i savršeni par i Deda Mraz su doživeli tešku saobraćajnu nesreću. I, kako to obično biva, samo je jedna osoba preživela...

Šta mislite, ko?

Pa, naravno!!! Savršena žena. Jedino ona zaista postoji. Deda Mraz je, kao što znate, izmišljena ličnost a savršeni muškarac je - iluzija.

ZA ŽENE: Ovo je kraj priče
ZA MUŠKARACE: Pogledajte dalje

Dakle, ako ne postoji Deda Mraz i ako ne postoji savršen muškarac onda je, logično, samo savršena žena bila u autu i vozila ga. To je, ujedno, i jednostavno objašnjenje zbog čega se dogodila nesreća!
Uzgred, ako ste žena i čitate ovaj deo teksta namenjen samo muškarcima, to samo pokazuje sledeće: žene su radoznale i nikoga ne slušaju!

VRLO ZANIMLJIVO I ISTINITO


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: