Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

JOŠ UVEK PADAM NA SITNICE KOJE LJUBAV ČINE

Jedno mi nije jasno.Imam iza sebe propali brak.propalu veridbu i nekoliko veza.Jednu najveću ljubav.Kažimo dovoljno iskutva da zamrzim muškarce.Uvek se sve nekako zezne.Uvek ispadne da taj nije taj.I kada sam pomislila da sam našla tog i udala se.Rodila dete.Ispostavilo se da ni taj nije taj.

I opet kao da se ništa nije dogodilo.Opet iznova verujem.U ljubav.U onaj osećaj.Kao da nema do toga niti jedne prepreke.Neverovatna je moja moć regeneracije.

Uvek i iznova verujem.Sve bivše pamtim samo po lepom(osim ukoliko mi se ne pentraju ispred nosa i proganjaju me još uvek ) ali znam da ću kada odu zaboraviti sve loše i u folder sećanja smestiti samo lepo.

I kao po pravilu svaka naredna ljubav je najveća.Ima neku karakteristiku koja je razlikuje od druge.I uvek kada se događa verujem da je to ono pravo.

Još uvek padam na sve one iste gluposti na koje sam padala.Spremna sam da poverujem u bajke samo ako mi se izreknu odgovarajućim tonom.Verujem da će me neko promenti.Oteti.Spustiti na oblak.

Pitam se kako nisam naučila lekcije.Postala odbrambenija.Imuna na ljubav.

I uvek se iznova razočaravam u žene.Muškarce imam čak i za prijatelje.

Najmanje verujem u onu svi muškarci su isti.Kad god poverujem u to ukaže mi se neko ko je totalno drugačiji.Neko poseban.Neko ko mi pažnju zaokupi.Život promeni.

Do sada je trebalo da budem nekakva skeptična,ogorčena žena.Da gazim muškarce.Trošim ih kao maramice.

A ja se opet uvek spetljam kada mi se taj neko dopadne i glasno sebi kažem ON JE TAJ!

Taj koji će ljubav oživeti.Uraditi ono što niko pre njega nije.Taj koji će biti moj.Na neki naš poseban način.Taj koji mi je suđen da barem na neko vreme sa njim proživim ono najlepše.

Sada kada sam shvatila da ništa večno nije...tek sada sam počela da verujem da je on taj moj,u neposrednoj blizini moga života.

I mislim da niko,ništa i nikada neće moći da obriše moju veru.

Neki se ljudi rode stvoreni za ljubav.

Na to jednostavno ništa ne može da utiče.

Ni prekidi,ni raskidi ni razočeranja,propali brakovi...

Ljubav je u nama.Potrebno je samo da je neko pokrene.

Ona se ne menja.Menjaju se samo osobe.

I neka sam glupa i neka padam na svete sitnice koje život za mene znače.Bez toga ne mogu.Uz njih su dani slađi.One me živom čine.


Princeza vam želi ugodno veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Imam dosta godina pogolemo životno iskustvo....Uvek sam verovala i verovat ću u ljubav....A koliko sam je imala e to je druga priča
#6, 09.11.2011 - 22:42
vitezkoja (42)
ali te sitnice i cine ljubav poželjnijom i uzbudljivijom od one koje je sve na tacni tu nema onog uzbuđenja i neizvesnosti od koje te prožimaju slatki nemiri dok sve ne krene svojim tokom .tek sada sam počela da verujem da je on taj moj,u neposrednoj blizini moga života.Trošim ih kao maramice.A ja se opet uvek spetljam kada mi se taj neko dopadne i glasno sebi kažem ON JE TAJ!
#5, 07.11.2011 - 22:28
Ma ne trošim ih ne izbrći Viteže tekst
07.11.2011 - 22:30
Što si emotivniji teže ti je da ljubav doživljavaš kao nešto prolazno.Koliko sam ja puta nakon što sambio povređen rekao,neću više voleti,od sad mi je *** rekreacija,ali kad dođe do toga,osetiš neku slabost,prisnost,shvatiš da nisi u stvari kamen,i onda sve krene po starom receptu.Ako ti odgovara u ***u,ne odgovara po karakteru,ako odgovara i po jednom i po drugom,ne možeš da pričaš ništa pametno sa njom,postane dosadna.I onda između više zla tražiš najmanje,ali vremenom utvrdiš da je to što si mislio da je najmanje,u stvari ogromno.I šta mođžeš da radiš? Ili teraš dalje,gušeći sebe ili odlaziš.Vremenom naučiš da ne možeš naći sve zajedno,pa trpiš ono što imaš, uveren da je to najbolja kombinacija.
Tebi želim da pre nego što dođeš u moje godine,pronađeš stvarno sve što želiš u jednom čoveku,a ako on i dalje bude izbegavao tvoju čežnju,daj mi ime i adresu,doneću ti ga upakovanog,ne sme tebe niko da muči čežnjom.
Malo Šale za kraj,nekako mi sve tužnije pišeš,pa da te bar malo nasmejem,ne zameri.
#4, 07.11.2011 - 22:09
A ovo je trebalo da bude optimistični post
Tako je,sve tužnije
Nikada ja tebi ne zameram
Ne znam..kako se ne mirim sa trpljenjem...ne verujem da ću pronaći
Ali ja i ne tražim večno nekoga...
Razumeo si me
Volim ja svoju slobodu
Naravno bez onog smo osećaja prazni,ništa,prah...
Upakuj ga
Ali ja uvek takve pronalazim
07.11.2011 - 22:29
shone68 (49)
sitnice koje ljubav znače
#3, 07.11.2011 - 21:53
i...život!
07.11.2011 - 22:25
EEEEE OCA MU NJEGOVA BRZO LI STIZE DO TEBE

POZDRAV UZ VINO CITAM I UZIVAM I PRATITE ONOG KO VAM JE DRAG
#2, 07.11.2011 - 21:53
Brzo,brzo
A večeras nešto baš brzo
07.11.2011 - 22:24
gamma (48)
Na pitanje dali vidi kraj rata? General Paton je odgovorio:samo mrtvi vide kraj rata
#1, 07.11.2011 - 21:44
Prikladno potpuno!
07.11.2011 - 22:23