Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

NAKON SEXA SA NAJBOLJIM PRIJATELJEM

Ona se budi.Zatiče ispod prekrivača svoje polu nago telo.U glavi joj zuji od vina koje je popila predhodne večeri.Odlazi u kuhinju.Otvara frižider.Ispija hladnu vodu uzimajući pri tom tabletu za glavu.Gleda po stanu.Sve je razbacano.Prazna kutija od pizze.Prevrnute prazne čaše vina na tepihu.

Zagledala se u maleni privezak i zgrabila ga.Ispao mu je sinoć.Čvrsto ga je stisla u šaci.I odjednom je sve počelo da joj preleće ispred očiju.On njen najbolji prijatelj.

Setila se kako su se posvađali i nisu pričali 3 dana.Kako joj je rekao da ne voli takve žene.Ona njemu da ne voli lažne moraliste.On njoj da ne bih nikada bio sa takvom.Ona njemu kakvom takvom?Onom koja danima sedi pred monitorom i dopisuje se sa njim.On njoj da je imala bišeg koji je kreten.Svađa se nastavila u nedogled.

Setila se kako je ta tri dana provela kao na iglama.Nije se javljao.Njoj ponos nije dozvoljavao da to učini.Listala je poruke koje su razmenjivali.Pokušavala da shvati zašto ima takvo mišljenje.Zašto joj ne veruje.Pa on sve zna o njoj.Niko toliko ne zna.Nikome nije dozvolila toliko da joj se približi.Zašto ništa nikada ne može da joj oprosti.Šta ima da joj oprašta?Oni nisu u vezi.Treba da je prihvati takvu kakva jeste .Ali ona nije takva kakvu je zamišlja.

Setila se i kako joj je nakon 3 dana rekao da je došao pred njenu zgradu i da izađe.Znao je da je sama.Pozvala ga je da uđe.On je zapeo da izađe.Doneo joj je pizzu.Znao je da jede salatice i da je bila bolesna.Treba da ojača.Rekla mu je da nema šanse da pojede sama i pizzu.Ušao je konačno.

Pričala mu je o onom snu.Onda kada je sanjala da je spavala sa njim.Smejali su se i pili vino.Rekao joj je da je to samo san.Nema šanse da se dogodi.Setila se tačno kako ju je pogledao.Čas u oči čas u usku majcu.Možda preusku za njegov ukus.Znala je da ga nervira.Obukla ju je tik pre nego što je sišla.inače je ne nosi.Kao da je želela namerno da ga iznervira.

Ona je bila ta koja ga je zgrabila i privukla k sebi.Bila je ubeđena da će je odgurnuti.Nije to učinio.Sve je pomalo ličilo na san.Nestvarni poljubci.Kratki.Ulazi u nju iako je bila još uvek gotovo čitava obučena.

Nije sve to tako sanjala.Bilo je još bolje.

A onda se setila kako ležao iscrpljen na njoj,još uvek u njoj dok ga je grlila i straha koji je osetila.Strah da će ga izgubiti.Isti ona strah iz sna.

Stavila je prste na slepočnice i ponovo ispila vodu.Bilo je već 10.Nikada tako kasno nije ustajala.Gotovo je.Snovi def budućnost predviđaju.U snu niti za trunku nije bilo kao na javi.Njenim telom je prolazila jeza.Strah joj je kolao venama.

Rekli su ako se dogodi prekinuće sve.Svaki kontakt.To su davno pričali.Pre nego što se sve dogodilo.A onda napominjali da se nikada neće dogoditi.Stezala je privezak čvrsto.

To je to.Gotovo je.Sve je upropašćeno,

Zašto je takav?Šta fali sexu na jedanput? Kao da se sve ali sve promenilo nakon tog telesnog kontakta toliko slavljenog.Kao da je sve nestalo.

Kraj.Jednostavno kraj.Gleda u mail nema ga.Znala je.Neće se nikada više ni javiti.Ali nekako se nadala...

A onda oseća kako je neko drmusa po ramenu.

-Princezo ohladiće se pizza dok ti završiš.Pusti postove sada.

Ona se okreće.To je on.Vidi kutiju u kojoj se smešila pizza koja se još uvek puši i flašu vina koju je upravo otvorio.

Dobro je.Sve je to samo post.

Gleda ga.Gleda i malecni privezak koji mu je ispao na tepih.Saginje se i vraća mu ga u šaku.Dotiče je za rame a onda naglo povlači ruku.

Sipa joj vino.


Želim vam laku noć!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 102  |  negativni glasovi: 6

Napiši komentar:

Poimanje ***a uopšte (pa i sa prijateljem) zavisi od nivoa svesti i načina na koji razmišljamo o životu. Nažalost, mnogi su od toga još uvek daleko ali sebi daju za pravo da o tome raspredaju.
#14, 11.11.2011 - 15:35
Tako je
Slažem se u potpunosti!
11.11.2011 - 16:23
Casperitza (41)
Hmhm... znaš i sama da život nije kompenzacija ;) Ako ne učiniš kada hoćeš, zeznuće te kada nećeš :))))) Mač sa 2 oštrice - rekoh ja lepo ;)
#13, 09.11.2011 - 12:47
E što si ovo lepo rekla
Ostalo mi je samo da prekopiram post sa komentarima Ehu
Da malo nešto nauči (ima da me ubije

Ljubim te
09.11.2011 - 13:18
Casperitza (41)
"Trebalo bi ubijati prošlost sa svakim danom što se ugasi. Izbrisati je da ne boli. Lakše bi se podnosio dan što traje, ne bi se mjerio onim što više ne postoji. Ovako se miješaju utvare i život, pa nema ni čistog sjećanja, ni čistog života."

Draga moja, koliko će me znoja obliti čitajući tvoje "avanture" sa najboljim prijateljom - ne znam. Ali jedino znam da te u potpunosti razumem... Kažu da je prijateljstvo jače od ljubavi, jer je ono deo nas samih, pa... Ali izazovi su tako jaki i neodoljivi. Prepusti se ili ne? To je sada pitanje...

Kako god bilo, ja sam uz tebe ;) Ljubim...

#12, 09.11.2011 - 12:39
Hahaha tako je!
Uvek napišeš nešto lepo

Jače je zato što ostaje a naročito kada je u pitanju suprotan pol
Pitanje je
Ali odluka ne prepustiti

Ljubim te
09.11.2011 - 12:44
duga (50)
IZGLEDA DA ONI IDU U PARU
#11, 09.11.2011 - 11:16
Ne razdvajaju se
09.11.2011 - 11:21
duga (50)
hmmmmm,opet prijatelj i opet vino ,mala ti si se navukla
#10, 09.11.2011 - 11:09
Hahaha na vino ili na prijatelja? hahahaha
09.11.2011 - 11:10
Nisam nigde napisao da se ne slažem sa izrekama. Izreke i poslovice smatram veoma važnim preventivno edukativnim sredstvom :)
#9, 09.11.2011 - 11:05
Slažem se u potpunosti!
I prikladne su veoma
09.11.2011 - 11:10
stanasko (35)
Cekaj... pa oni nikad nisi ni bili drugari, ako se vec toliko dugo druze, tek da bi odolevali jedno drugom!!!:)))))
#8, 09.11.2011 - 09:45
hahaha kako bre nisu?
Jesu drugari su
Ali dopada mi se kom
09.11.2011 - 10:17
- "Budućnost je vreme kajanja za ono što danas nisi učinio a što si mogao da učiniš."
(Lav Tolstoj)

- Nije strašno kada si probao nešto da učiniš i nisi uspeo. Strašno je kada nešto nisi ni pokušao a mogao si.

To su rekli drugi, mudriji i iskusniji od mene. Lično mislim da prijateljstvo, ako je pravo, ne može da pokvari ništa pa ni ***, slučajan ili nameran. Ako se to desi, onda pravog prijateljstva nije ni bilo.
#7, 09.11.2011 - 07:27
A ja se vidiš slažem sa ovim izrekama...i uvek sam se njima rukovodila osim...
Eto nisam još isprobala to
09.11.2011 - 08:39
srelle1 (53)
nesto mi poznato
#6, 09.11.2011 - 02:52
Hehehe pozz veliki!
09.11.2011 - 08:37
1  2  [»]