Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

UPUTSTVO ZA UPOTREBU MUŠKARCA

Dobro dakle.Znam.Sve sam radila pogrešno i obrnuto sa muškarcima.Iako sam bila okružena njima čitav život niša nikada nisam naučila i verovatno i neću.Ali nešto malo ipak jesam.A to je:

-Vi ste njegova jedna u jedina.Niko nije bio pre njega i niko neće biti posle.Barem u priči.Zna možda za muža ili bivšeg...dobro samo je on bio pre njega.Taj za koga već zna.Niti jedan muškarac ne voli da mu pričate o bivšem.Iako će vas ispitivati često,tek onako kao izokola.Ali ne drž te se svoje priče.On je jedini i najposebniji.

-Čak i da je neobavezno ne možete bez njega i treba nekako da stvorite osećaj da na njega mislite čitavo vreme.Da ne želite da ga pustite da ode od vas nikada.Da ne želite da se razdvojite.

-On treba da zna ma koliko ste jake da u neku ruku zavisite od njega.Jednostavno treba da dobije svoju ulogu u vezi ili kombinaciji.Bez nje se ne oseća kao da vam je potrebena pa samim tim i da ima nešto sa vama.Dakle da zavisite.Ako ne zavisite glumite da zavisite.Ako ne finansijski onda sexualno barem.

-Nikada mu ne ukazujte da ste bezgranično njegove.Uvek treba da postoji onaj deo vas koji on još uvek osvaja.Onaj deo koji mu je nedostupan.Nedokučiv.Misteriozan.

-U sexu ga pustite da sam otkriva.Čak i da ste upućeni ne znate ništa.

-Pričajte mu šta želite ali iza zatvorenih vrata.Nikako pred svima.Pred svetom se smeškajte i glumite da vi slušate njega.

-Ne otkrivajte mu tajne iz prošlosti ma koliko bili bliski.Sve on pamti.Ako ne upotrebi odmah ,kasnije će.I kada vam se učini da sve možete da mu kažete,prećutite.

-Nemojte nikada da ga proveravate (dobro ovo stvarno nikada nisam ni radila).Imajte svoje dostojantvo.Ako želi da vas prevari to će učiniti sa ili bez provere.

-On je najbolji.Ne postoji ni bivši neki ni prijatelj ni filmska zvezda čak koja može sa njim da se poredi.Vaš je.Samim tim i jeste najbolji.

-Pustite ga da vam pomaže.Nemojte se ponašati kao da sve možete same (iako znamo dobro da možemo) nek misli da je neophodan.

I...

Nikada ne glumite zavodnicu.Niti na netu niti u životu.Čak i da jeste to.Neka on ništa od toga ne zna.Provodite se bez da zna a ne sedite pred monitorom same.

Eto bio je to moj mali ,skroman doprinost uputstvu za upotrebu.Znam da ima još mnogo toga.

Što se mene tiče sve ovo može dok se ne zaljubim.A onda obrćem i radim suprotno sve.Princeza vam želi lep ostatak dana!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Nemoj ovo,nemoj ono ni slucajno:)))Takvi mi lice po malo na mamine sinove:)))Pozdrav za tebe:)))
#5, 10.11.2011 - 17:53
Hahahaha
Svi su po malo
Al ovaj od kog se razvodim najviše
Ljubim te i ovde
10.11.2011 - 18:05
shone68 (49)
ovo ti je kao uputstvo za upotrebu veš mašine, sve radiš kako treba a ona ipak crkne čim istekne garancija ... elem, iz ovog posta čovek bi pomislio da ti muškarce tretiraš kao debile ...
#4, 10.11.2011 - 11:56
Hahahahaha kud baš ti da mi to kažeš
Ne tretiram muškarce kao debile
Ne lupaj
Znaš da se sa njima kapiram više nego sa ženama...
Ali tako je kako je šta sad
10.11.2011 - 13:42
vitezkoja (42)
UPUTSTVO ZA UPOTREBU MUŠKARCA i ONA spajanjem ova dva posta se dobija detaljni pregled onoga sta ti ocekuješ od muškarca koji te osvaja ili koji te je vec osvojio smernice za nastavak daljeg odnosa u vezi a post ona mu daje smernice šta njega ocekuje od tebe kakav stav i ponašanje da zauzme kada si ti u pitanju mada nešto naglo pocela da menjaš neke stavove spremila lopatocu i koficu za njega da šeta pesak po pustinji samo neznam šta si mu spremila za skakanje u more šlaufe ili neki teg da brže potone kad skoci ili velika stena a dole plitko more nema dovoljne dubine i širine za veliki skok .trebalo bi da procita sve tvoje blogove da se upozna sa svim da zna koliko ga ljubavi ocekuje a ako zabrlja onda je nadrljao kao žuti ništa ga nece spasiti
#3, 09.11.2011 - 18:56
Šta ja očekujem to niko ne zna
Ako zabrlja proći će kao predhodni

Ostaće bez mene
To mu je najveća kazna
09.11.2011 - 19:10
citer (49)
mora da se drže svojih pravila : neverujem lepim ženama
#2, 09.11.2011 - 16:34
Hahahaha vidi se da si mi kuma
Mora !
09.11.2011 - 16:36
citer (49)
zašto se ti ne pridržavaš ovog zadnjeg : ne sedite pred monitorom same
#1, 09.11.2011 - 16:31
Znala sam da ćeš to da kažeš
Ja se ničega ne pridržavam,zato sam sama iako mi ne veruju
09.11.2011 - 16:33