Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

GOSPODAR UMA (ISTINITA PRIČA)

Prvo što mi je proletelo kroz misli kada sam čitala mail žene koja mi je poslala ovu priču bilo je da ...kao da se redi o nekoj drugoj ženi.Žena koju ja poznajem je četrdesetih godina,poslovna,nezavisna,lepa i nadasve jaka.Nije se uklapala nikako u priču.A onda sam se setila da barem ja znam dobro šta znači kada neko preko tela gospodari tvojim umom.Moje je srećom kratko trajalo i nije bilo ni slično kao iz priče.Ima to puno veze sa stanjem u kom se nalazite kada upoznajete osobu koja želi da zagospodari vašim mislima.

Pitala sam tu ženu da li je sigurna da želi da napišem blog.Ponosna i dostojanstvena kakvu je uostalom i poznajem odgovorila mi je.

-Želim!Neka čitaju mlađe generacije i uče.

Puno sam priča pisala.Iznosila i svoje priče.Smatram da jedino tako možemo nešto da naučimo.Na tuđim ili sopstvenim iskustvima iako...kada nam se to dešava nije lako odoleti.

Ona se nalazi u stanju depresije.Ima utisak da joj se sručio čitav svet.Razvod.Život joj se ponovo raspršio.Ne treba joj niko.Ne želi nikoga da vidi.Povukla se u sebe.Provodi dane posvećujući se poslu maximalno.

Nakon što se razbolela i uzela bolovanje večeri joj se svode na filmove i po koju čašu vina ili grickalice.Jedne večeri odlučuje da ode na fejs.Nikada nije bila u virtuelnom svetu.Slušala je od prijatelja o tome ali niti je imala volje niti vremena.Ima ona svoje prijatelje.Svoj posao.Nema vremena za bacanje.

Želela je nekoga da kontaktira čisto radi prekraćivanja vremena.Ubije dosadu.Međutim on je prvi kontaktirao nju.Taj čovek.Ona odgovara tek onako.Radi reda.Nezainteresovano.

On je uporan.Svaki dan po neka lepareč.Po neko slovo.Ona je za njega lepotica.samo je tako oslovljava.A njoj baš treba to.malo lepi reči.Malo svetlosti u tami.najpre ga ignoriše,odgovara kada stigne ali on ne odustaje.

Uskoro je čitvao vreme predodređeno čekanju njegovih reči na ekranu.Kaže da je lekar.Jedan od onih koji se bave našim umovima.Da je čuva.Pazi.Da je ona samo njegova.Prija joj.Godi.

A onda počinje da je ispituje pitanja sexualnog sadržaja.Ona se najpre usteže.Ali odgovara.Reči ne mogu da škode.Uostalom nije ga ni videla.

On ne prestaje sa lepim rečima od kojih je postala zavisna.Ništa u njenom životu se nije promenilo ali on je učinio da svi problemi nekako nestanu pod pažnjom koju joj je poklanjao.

Sada joj traži da se slika i šalje mu intimne slike.Zašto to ne bi uradila? Ona je njegova.To je između njih.

Konačno se dogodio i susret.Bilo je onako kako je očekivala.Sada je njegova čitava.

Ali on sada počinje sa ispitivanjima o njenom predhodnom sexualnom životu.Pita je o svemu.Ona mu priča bez pogovora.Kao hipnotisana.On joj daje lepe reči ona njemu sve što traži.

Nakon nekog vremena nestaje (kao i uostalom sve virtuelne ljubavi).Nema više niti jedne poruke od njega.Traži ga.Zove ga na tel.On se ne javlja.

Odjednom ponovo zapada u ono stanje u kom je bila pre njega.Shvata da je sada i gore.Gleda u ekran.Dnevne doze lepih reči više nema.

Odlazi u bolnicu u kojoj joj je rekao da radi kao lekar.Medicinska sestra se slatko smeši i kaže joj da nije.Da su i ranije imali problema sa njim.

Ona besna odlazi kući.Ponovo na fejs.Vidi identične poruke koje šalje drugoj.


Hvala što ste pročitali ovu priču.

Slatkorečivost na netu jeste najopasnija zato što je skrivena iza monitora.Gospodari uma tačno pronalaze uvek iste duše.One koje su ranjive.Koje krvare i kojima je potreban melem.Veoma dobro znaju kako da ga pruže već oprobanim sredstvima.Takovom dušom je najlakše gospodariti preko tela.Osećaj zavisnosti koju mi žene stičemo ravan je ropstvu.

Što se tiče naše junaknje...recimo da je ponovo svoja.Poslovna,atraktivna i uspešna.Dobila sam informaciju i da ga je pošteno sredila.Ne sumnjam u to niti malo.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 22  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

afrodita72 (45)
TUZNA PRICA, REALNA, ZA SVE USAMLJENE ZENE, KOJE IOLE DRZE DO SEBE. MLADJI DA UCE OD NAS? HA HA...PITAJ IH GDE SU IM EMOCIJE? NEBIH JA DA KAZEM....LJUBIM TE.
#6, 12.11.2011 - 11:19
Da,znam...dobro je rekla plavuša
Treba mi od njih da učimo
Ljubim ja tebe
Uvek se primeti kada te nema,makar i na dan!
12.11.2011 - 11:23
Napisala si da druge,mladje generacije nauce nesto:)))Mislim da to treba da nauce starije generacije,mladji bas na sve ovo ne padaju tako lako,jer mnogo ranije virtuelni svet im je bio dostupan preko telefona.A "ona" toliko uspesna,jaka,posvecena poslu a tako se upustila i poverovala,ja ne mogu da verujem.
I opet cu ja moju izreku"Lazi me Miko samo da mi bude lepo":)))
#5, 10.11.2011 - 21:59
Poveruj meni
I ja sam nasela.Nije priča ni slična i banalna je u odnosu na ovu
Čak je se rado setim ali i toga koliko sam glupa bila...
Može žena da bude ne znam koliko jaka kada je ranjena...ne pita za cenu

E slažem se ovo za generacije
Treba starije da nauče

I ja se danas mislim nešto...baš mi je bilo lepo dok je lagao
Ne može ni to svako...
Ali ovo je malo drugačije...
Ljubim te
10.11.2011 - 22:03
vitezkoja (42)
ima veze sa slikama pogledaj kakve se sve slike vrte na sajtu pomalo sakriveno i provokativno da izazove pažnju nekoga da se obrati pažnja e takve su njihova meta misle da mogu da kontrolišu situaciju ali se prevare oni imaju razrađene šeme manipulacije .arty je lepo rekao neke stvari koje su tacne uoba koma
#4, 10.11.2011 - 21:31
Ma da li ti znaš moju priču i gde su slike bile?
Ni jedna slika!
A ta žena je imala neki malecnu sluku koja se nije ni primećivala...
Dobro možda ima veze i sa slikama
Osoba koja se slika provokativno javno (što veruj mi poštujem i sama volim da se slikam nemam ništa protiv)treba da bude spremna na dosta toga
Kao i ja kada pišem o sexu
Ali to niti je razlog niti opravdanje za takve stvari...
A barem ti znaš da nema toliko veze sa slikama...
10.11.2011 - 21:59
vitezkoja (42)
ovakvi i slicni blogovi po tematici i nacinom prestavljanjem njenog korisnika koji moze da postavi svoje slike i podatke tacne ili delimicno izmenjene su mamac za one koji koriste lažne naloge da bi manipulisali ljudima koji su na blogu a narociti je velika opasnos od perveznjaka ,pedofila i raznoraznih bolesnika koji haraju po blogovima da bi zadovoljili svoje bolesne hirove i potrebe toliko su usavršili svoje tehnike da je to strašno da manipulišu ljudima koji za trenutak skrenu misli da je to neko ko im odgovara i nudi nešto što im u tom trenutku odgovara a i sami tome doprinosimo postavljanjem određenih slika koji oni koriste da bi doprili da nas jer uvek imaju pricu lepu i masnu koja klizi do mozga i pocinje haos koji je on isplanirao dok se neko otrgne šteta je ucinjena i nema povratka takve treba srediti nadam se da ga je dobro sredila da je zapamtio da se ne treba kaciti sa ranjenom zenom jer kad tada ona podigne glavu a onda ona pocinje da se sveti a kažu da je opasna zena kada se pocne svetiti da ne preza ni od cega treba zatvoriti takve i baciti kljuc od vrata ustanove u kojoj je zatvoren da nikada ne izađu na svetlost dana.zbog takvih mislite da smo svi mi muškarci isti bezobraznici i bestidnici (svinje muške) mada i muškarci mogu ovako da prođu od isto takvih zena niko nije pošteđen ludaka i manijaka
#3, 10.11.2011 - 21:00
Slažem se samo oboje znamo da sa slikom neme veze puno to sve...
ostatak potpisujem
10.11.2011 - 21:15
BRAVO UPRAVO KAKO RECE GORDANA F VUCICE U JAGNJECOJ KOZI
EEE TO JE TO ALI POSLE JAGNJETA STA POSTAJE

SAMO CEKAJTE KO CEKA NACEKAT CE SE
#2, 10.11.2011 - 20:35
Nisam razumela baš tvoj kom...ali dobro
Zastupaš mušku stranu
10.11.2011 - 21:07
JA IPAK MISLIM AKO SE KO IGRA ONDA STE TO VI - mislim zene- NA VAMA JE DA BIRATE A MISLITE NEMA POSTENIH LJUDI KOJI NISU DOKTORI PILOTI FUDBALERI GAZDE I DIREKTORI IMA I TE KAKO TA NIJE POTRCALA ZA OBICNIM EEE PUSTE ZELJE DRUGI NE ZNAJU BITI LJUBAZNI I DRAGI POSTENI I UVIDJAJNI I JA SAM SE ODREKAO DIJAMANTA JER STVARA BOL AKO STE RAZUMJELI I DANAS NE ZNAM DALI SAM POGRIJESIO
#1, 10.11.2011 - 20:28
Razumela sam ja dobro ali ti nisi dosta stvari uzeo u obzir
I nije ona potrčala nego on
To je razlika
Ranjene duše ne pitaju za cenu lepih reči!

Pozz
10.11.2011 - 20:30