Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ponekada...

Mi se čini da imaš neku potpuno drugačiju predstavu o meni.Kao da moje biće gledaš kroz pogrešnu prizmu.Da mane veličaš lupom,vrline umanjuješ.Pozitvno maglovito stapaš sa negativnim.

Ponekada...

Bih želela da vrisnem da ne želim da upoznam onu tvoju drugu stranu.Mračnu stranu.Onu koja proviri kada naslutim da ti se nešto ne dopada.Pa se onda još većom brzinom povlači u tvoje biće.

Neka tako ostane.Ne želim ikada da se u njoj ogledam.Budi moj.Ovakav kakav jesi samo za mene.I možeš imati pred ljudima na hiljade masaka koje se vešto prepliću oko tvoga bića i postavljaju na njega.Znaš da te ja dobro poznajem.Svaka maska vodi samo mojoj duši koja ti se približi pa oko nje čeprka i razotkrije.Pusti...vidiš da ne vredi.

Ponekada...

Dok ležim sama u tišini kao da čujem glasan bat tvojih koraka.Kao da dolaziš,uzimaš me i vodiš u neki sasvim drugi svet.Daleko od okova svakodnevnice.A tamo nikoga.Samo ti i ja.Pokretima oplakujemo taj trenutak koji doživljavamo.Koji će se završiti nestati.Izgubiti se već sutradan u moru obaveza,problema,u okrilju naših komplikovanih života.

Neću trenutak.Ne želim trenutak.Mrzim trenutak.Neću da živim za jedan jedini bedan trenutak!

Hoću da te imam.Da te ljubim.Da se pod tvojim dodirima gubim.Da se ne ograničavam.Ne sputavam.Da te volim poljupcima.Da te zauvek imam!

Ponekada...

Mi dođe da na sav glas vrisnem koliko te želim.Koliko želim tvoje dodire.

Kako sam srećna što smo se pronašli u ovom sivilu,u ovom ništavilu bezličnih dana koji su provejavali kao sumaglica.Kako smo uspeli da od života isklešemo onaj mali delić.Onaj o kom sanjaju svi.I zadržimo ga samo za sebe.

Onaj delić u kom se naši životi stapaju u jednoj tački.Naša tela ključaju.Misli ka večnosti vode.

Vidim ti već u očima trag nastupajućeg obajšnjenja.

Nemoj!

Propusti ga!

Nisam klinka, žena sam!

Sve znam!

Ništa večno nije.Pa ni uzdah koji mi se otima u trenutku veličanstvenog trzaja

Vidiš da se on u oblak uzdiše i u kišnu kapljicu pretvara

Koliko sutra završiće na nečijem obrazu kao suza

Nemoj!

Samo me snažno zgrabi

Dopusti da još jednom ispišemo ovaj delić života koji nam je pripao

Da ga zauvek ga smestimo na nebo








 
Interesantno
pozitivni glasovi: 11  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

...ponekad...nemam vremena da tecitam...nemam vremena za nista...ali te onda prelistam unazad...
#2, 11.11.2011 - 21:51
Znam...ne brini ništa
11.11.2011 - 21:53
vitezkoja (42)
delic zivota koji se nalazi između sna i jave koji bi da iz snova se preseli na javu i spoji dva srca koja pokušavaju da pronađu onu izgubljenu melodiju zajednickog otkucaja srca koji dva srca spaja u jedno ali deo slagalice delica zivota nikako da se uklope nedostaje kljucni delic neko ga krije nedaga vešto ga krije zašto
#1, 11.11.2011 - 21:19
E viteže...zašto?To se i ja pitam...
11.11.2011 - 21:24