Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Imam utisak da je žena koja nije u braku u ovom društvu izbrisana.Sa svih lista.Proslava.Godišnjih odmora.Čak i iz nagradnih igara.Onih kojima nas smaraju preko telefona.Jer ako niste u braku...otpada sve.

Pri tom sada ne mislim samo na razvedene nego i na neudate žene.I ma koliko da smo kao nešto odmakli i emancipovali se i dalje se na takvu ženu gleda kao nanekakvu čudakinju koja nije uspela u životu.Neudata žena vodi se kao nestala.

Srećom nikada nisam volela te skupove a na odmore sam obožavala da idem sama jer u protivnom se za mene to zanima zamor.Ali nije to tema posta.Nakon priče koju sam sinoć napisala dobih mail od čitateljke.

-Princezo ti pišeš često o sexu ali znaš...umni sex...to ti je zeznuto.

Vraćamo se priči sa početka.Žene u braku možda imaju vremena za prevaru (ponekada mislim da žene manje varaju,ne od muškaraca nego uopšte samo zato što su u nedostatku vremena,zaglavljene u kućnim posovima i karijeri).Kako god bilo imaju stalnog partnera.

Ove druge su više podložne umnom sexu.

Prividno smo svi podčinjeni telesnom.Sve gledamo kroz njega.Tako ako telesno prevarimo partnera krivi smo i to nazivamo činom prevare.Ako sa nekim pričamo danima.Delimo sa njim sve.Skrivene fantazije.Želje.Planove.Zamisli-nikome ništa.

Naša niža bića koja su ovom vremenu gotovo svima na sceni umno ne priznaju.Otud i tobože grešne misli ,bludne radnje...sve ta imena koja potiču isključivo od telesnog.

Umna drolja?Ima li toga-nema svakako.

Žena na sve pristaje zarad šake lepih reči.Da.Ukoliko nema stalnog partnera ona podložna umnom sexu.Često postaje i zavisna od njega.

Mislim da je jednako i sa muškarcima.Postoje žene koje vešto umno manipuliši.Iako muškarci pokušavaju da preobrnu što pre na telesno a žene ostaju zaglavljene umno mesecima.

Virtuela je izvor umnog sexa.On nam se bukvalno nudi svima svakoga dana.

Svi su usamljeni.

I oni koji su u braku

I oni koji se razvode

I onih koji su se davno razveli

I udovci i udovice

I oni koji nikada nisu ili u braku...

Svi nešto proveravaju.Traže.Pokušavaju.Naročito na netu.A zapvo svi upražnjavamo umni sex svakodnevno.On znate i nije loš tako ukoliko se ne nevučete na njega doslovno.

U vezama najviše grešimo.Što više slobode damo onom drugom to će on biti više privržen nama i naš.Mi radimo obrnuto.

I zato radimo ono što je najlakše.

Upražnjavamo umni sex varajući ili partnera ili nas same.

I onda samo kažemo nije to telesno.To se ne računa.

Iako znamo da smo daleko od istine.


Princeza vam želi dobro jutro i dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

verka61 (57)
Kao i uvek,sjajno,hvala!
#2, 13.11.2011 - 08:39
Hvala tebi što me čitaš!
13.11.2011 - 09:32
ponocnik57 (61)
STANDARDE lagano ali sigurno pomeras...?Posrtala REPERka za Nivo?;-)))Ljub veselicu ...Ziva zdrava vesela VAZADA bila!
#1, 12.11.2011 - 11:19
Hahaahaha reperka
Hvala prijatelju
ja tebe
12.11.2011 - 11:22