Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Danka46 blog

Nekim stvarima je tesko odoleti.Posebno ako se neprimetno uvuku u zivot.
Sta je to po cemu su zene karakteristicne?

Pre lakomislenost nego smisao za humor!

Pametna, vredna, harizmatična, školuje se naporno, a onda se hrabro bori za svoju poziciju, u muškom svetu. I izbori se za nju! Jer je ona ustvari jači pol! Ali ipak i dalje oseća da joj nešto nedostaje...To nešto je ustvari neko- neko ko će umeti da prati njen tempo i mogućnosti. Ali u želji da već jednom nađe društvo za put u zalazak sunca, ona često napravi pogrešno skretanje.

Na početku čuje samo ono što želi da joj se kaže, a vidi samo ono što pogledu prija
Onda se prepusti slici kojoj sama daje okvir i rečima čiji smisao tek kasnije shvati. Ubedi sebe da je ćutnja stvar razumevanja, i da je to konačno muškarac koji žene oseća! A zapravo je vozi iluzija i potreba… Sve dok ne počne da škripi i zavija tišina. On zapravo nema šta da kaže! A nema ni snage ni ambicije da je prati. Sve fore su mu iste, kreće se pravolinijski, stvari vidi, naravno, iz jednog ugla, a čak i trokira kada je bitno da da gas do daske! I to se uvek desi kada je žena na vrhuncu očekivanja. Tada sledi pad sreće ili vodopad surove istine, koji udavi i poslednju trunku ideje- da je to muškarac kod koga Um caruje a Snaga samo klade valja.

Jedino dobro u priči sa nekvalitetnim muškarcima je to što je od iluzije do spoznaje kratak put!
Nekada je bolje da se u zalazak sunca voziš sama. Dok ti ne osvane onaj pravi. A na njega uvek možeš bez sumnje da se osloniš. Novi Tiguan ćete voziti na duge staze, uzbudljivo i u tvom ritmu. Koliko god daleko želiš da odeš.

Klikni na Tiguan baner i nastavi putovanje.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

Slažem se doslovno sa svakim tvojim razmišljanjem!
#2, 12.11.2011 - 15:01
Tvoja i moja razmisljanja su slicna,iako je veliki generacijski jaz medju nama...cudno!
12.11.2011 - 22:48
Samo napred,ne osvći se na pređeni put!
#1, 12.11.2011 - 14:17
Poslusacu te,pa makar glavom u zid!
12.11.2011 - 22:45