Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

UNAKRSNA NETOVSKA PREVARA

Ona ga opkoračuje.Pričinjava mu sva slatka zadovoljstva.Zavodi ga pokretima.Vešto prelazi šakama preko njegovog izvajanog tela.Mlađi je od nje desetak godina.To joj prija.Sa njim može da bude sve.Sve što do sada nije mogla.Ne osuđuje je.Ne zamera joj.Ispunjava sve njene sexualne prohteve.Ona sa njim uživa.Viđaju se 2,3 puta nedeljno.Ranije ,na početku, su to činili mnogo ređe.Sada je dnostavno ne može više da odoli.Konačno se penje u njegovo krilo i glasno stenje od zadovoljstva dok izvija glavu u natrag.

Nakon sat vremena je u automobilu.Staje na jednom parkingu.Presvlači isuviše napadan donji veš.Umesto njega oblači sportski brus i pamučne gaćice.Gotovo prozirnu košulju zamenjuje crnom rolkom.Sakuplja kosu u niski rep .Sve stvari stavlja u veliku torbu koju uvek nosi sa sobom i nastavlja put do stana.

Ulazi u stan.U njemu je dočekuje sinčić i muž.Prostrelila ga je pogledom.Videla je da je ponovo sedeo za kompjuterom pa nekako pokušao da sve zamaskira odlaskom u kuhinju.Ne vredi.Videla je lampicu na lap topu.Ljubi dete sa zatm i njega.Kaže mu da je ponovo imala naporan dan i da je morala da se zadrži u firmi.Vidi kako mu je pogled prazan i dalek.Kao da odobrava ali a ga ne dotiče.

Pita se šta bi rekao kada bi znao da upravo dolazi od 10 god mlađeg ljubavnika koji još uvek studira.Da li bi je momentalno ostavio? Da li bi prestali da razgovaraju?

A kada se bolje priseti...ne bi ona ni imala ljubavnika da on ne visi na netu.Zaprvo možda bi imala.Ona 2 se ne računaju.Pobogu jedan e datirao pre braka pa ga je samo prenela.Drugog je smantala na par susreta kada su bili u svađi i nisu imali sex nedeljama.Međutim...

I sada se seća te večeri.On je bio a kompom ona u kuhinji.Videla je sa kakvim interesovanjem bulji u monitor.Približila se on je uporno zatvarao lap top.Prolazila je i upamtila sajt i nik.Poljubila ga pred spavanje.Otišla sa njim u krevet i iskrala se kada e zaspao.Vratila se za komp.

Seća se kako je piljila u neverici.On i ona se dopisuju.Ona nekoliko godina mlađa.Po porukama je zaključila da se nisu ni videli.Ali i da su se videli to je ne bi pogodilo kako ju je pogodilo sve što je pročitala.Ne,ništa o njoj.Niti jedna jedina reč.Ali bliskost koju on ima sa tom ženom veća je nego što je ikada imao sa njom.To ju je bolelo.Ona,njegova žena.Ona koja mu je dete rodila.Ona koja mu kuva manje je znala od nje.Ta druga...ona je znala sve.Ona je na tronu a ja u kuhinji.Pomislila je dok je ispijala vino koje je otvorila.

Danima nije mogla da se oporavi.A onda je otišla na isti sajt i prijavila se.Mnogi su je startovali iako nie imala ni sliku.Odabrala je njega.Mlađeg.Tako će se nabolje osvestiti.Jednom će da sazna.Ima da sazna.Ona će možda imati sex.Ali on je drugoj poklonio svoje srce.To je mnogo gore.Tešila se.

Odeću iz torbe je smandrljala u veš mašinu.Presvukla se i na brzinu spremila večeru.Čitavo se vreme smešila.Povlađivala mu.Prela umiljato.

Za to vreme on je mislio o njoj.Onoj drugoj.Neće se videti sa njom.Ne jer nema šanse da se ništa ne dogodi.Ona mu pruža sve.Sve što niti jedna nije do sada.Zašto je ranije upoznao nije?Ona ne prebacuje.Ne ispituje.Ne smara ga.Čini se kao da je idealna.Net je i tako razmena sexa.Svako sa svakim.On to ne želi sa njom.Ona je isuviše posebna za tako nešto.Ali...zamišlja je.U svakom minutu.U svim mogućim varijantama.I u svečanj haljini i u bikuniju i u farmericama.Zamišlja je i želi je.Želi ali ne želi da to iko ikada sazna.Pobogu on je porodičan čovek.Šta će mu to?Ne trebaju mu takve priče.

Ne može da je konaktira trenutno.Zna da čeka njegovo odgovor.Grize se za usne.Nervira se.Učiniće to kada odu svi na spavanje.

Nakon večere jedva razmenjuju par reči.Ona uspavljuje dete i odlazi da se tušira.Razmišlja da li da pokrene sex.Možda bi trebalo.Toliko ga nisu imali.Posumnjaće.Ali nema snage.Besna je i premorena.Dobila je šta je želela.Možda i treba da mu zahvali a ne da bude besna jer da nije neta i njega na njemu ne bi sada imala ovo što ima.Višestruke užitke.

Ljube se za laku noć i svako se obrće na drugu stranu kreveta.Oboje žmure i prave se da spavaju.Ona razmišlja kako da tom njenom pošalje poruku.Ne može...Ali zna.Zna ona scenario svake noći.On će otići za komp.Ona će se vešto praviti da spava i onda će mu poslati poruku sa mobilnog.Možda uspe i da ga pozove na kratko ako bude tiha.

Kako je to smešno.U braku svi sve znaju a prave se blesavi.Ponekada pomisli da su crtani filmovi milion puta intelegentniji od ustanove zvane brak.

On izlazi kako je i predpostavljala.Ona zove njenog ljubavnika.Tiho priča.kaže mu da ne može bez njega.Da ju je izludeo.

On ide na sajt.Tu je ona.Ta njegova.Čeka ga.Pita za susret on ponovo nešto odlaže.Smišlja izgovore.Prava je istina da je želi više nego ikada i jednu.Ponovo ja zamišlja čim vidi njena slova ali ovoga puta nisu u pitanju poze.Zamišlja samo da je ima kraj sebe.Da joj mrsi kosu.Grli je.Ne,bolje da se ne vide.Da se nikada ne vide.

Gleda u njenu sliku.Da,to je ona.Njegova žena iz snova,Jedino sa njom bi mogao biti srećan.Šalje joj poruku za laku noć i sklapa lap top.Pisaće joj izjutra.Uvek tako učini.

Ulazi u sobu.Njegov žena sanja čvrstim snom.Mrzi sebe zbog svega što joj radi.Zna da nije telesno ali opet...tako je bedan.Ona mu je žena.Sve mu pruža.Šta još želi?

Odjednom vidi kako svetli njen mobilni.Poruka.Ko bi mogao da joj šalje poruku ovako kasno?Obrće ga na drugu stranu kako je ne bi svetlo probudilo.Biće da je njena kuma.Ona je tome sklona.Neće ni da gleda.Zašto bi.

Ona je njegova žena.Idealna.On je najveći dripac što je dozvolio da mu se na netu tako nešto dogodi!

Ona žmuri stinutih usana.Šta ako pogleda poruku?Lepo mu je rekla da ne šalje poruke kada se pozdrave.Ako vidi sve je gotovo.Žmiri na jedno oko i vidi da ne čeprka po telefonu.Dobro je.Uh...iako se ranije premišlajala da namerno namesti i iznervira ga sa mlađim...sada odustaje od te ideje.

Konačno oboje tonu u san.Jedan do drugog.A kao da je među njima razmak od milion kilometara merenim osećanjima.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

shone68 (49)
postoji brak kao posledica ljubavi, a postoji i brak kao interesna zajednica ... s obzirom da je ona unela ljubavnika u brak, da je on doneo laptop sa sobom, ovaj brak je sigurno ovo drugo pa tu i nema šta da se raspadne ... osim, osim života jednog deteta ili je ono kolateralna šteta ... ovakav brak može da opstane uz međusobno uvažavanje i poštovanje slobodnog vremena (čitaj za švaleraciju) i prihvatanje zajedničkih obaveza oko deteta
#9, 18.11.2011 - 20:52
Mnogi žive tako jedno do drugog telesno a miljama daleko duševno !
#8, 18.11.2011 - 16:36
Baš mnogi...u pravu si
Nije mojapriča ali zato sam i napisala
18.11.2011 - 17:45
vitezkoja (42)
ako je 80% takvih brakova i da im je takav zivot cemu onda igraju takav igrokaz zivljenja udvoje gde je tu" odgovornost svakako nije na internetu ili telefonu, već na ljudima"(ovo maznuo marsovcu) gde vodi ovakvo stanje svi varaju lazu nigde nema poverenja odgovornosti
#7, 16.11.2011 - 23:18
Svi se varaju i lažu to je vsrha posta...
17.11.2011 - 01:07
PO MOM MISLJENU A MOZDA GRIJESIM UM JE NESTO NAJBRZE NA SVIJETU U SVAKOM TRENU MOZETE BITI GDJE GOD POZELITE A JA NE ZNAM
GDJE SAM MOZDA TAMO KOGA POZDRAVLJAM
KOMSINICE ! KOMSINICE ! OVO JE OPASNO ZA OVE OSECAJNE
POZZZZZZZ
#6, 16.11.2011 - 22:38
Misli i jesu najbrže na svetu
Sećam se...kao mala to sam čitala i u bajkama
Da su misli brže od vetra,od svega..
A net je leglo misli pisanih kroz reči...
Relano komšija,realno...
16.11.2011 - 23:07
sneki62 (55)
KAD IZGUBIM ONO STO VOLIM, KAO DA NEMAM EMOCIJE VISE...
#5, 16.11.2011 - 22:36
Znam...
Što nas vezuje na moj predhodni post...
Imaš emocije ti ali kada izgubiš tog daješ ih samo retkima...
16.11.2011 - 23:05
sneki62 (55)
ZNAS STA, NISTA MI NETREBA I STA MISLIS ONDA KOLKO JE BITNO MISLJENJE DRUGIH? PISACU , STA MISLIM I OSECAM... LJUBIM TE.
#4, 16.11.2011 - 22:29
I treba tako
Ma ja sam mlađa ti
Iako kad vidim ovu sliku kao da smo vršnjakinje
16.11.2011 - 22:32
vitezkoja (42)
ne nije unakrsna netovska prevara da bi bila oboje bi jedno drugoga varalo preko kompa samo on nju vara tako preko neta flertovanjem sa drugom osobom a ona njega telesno sa osobom koju je pokupila sa neta i prešli na javu na telesno zadovoljavanje madato rade svesno jer to im odgovara takav nazovi zajednicki zivot koji je kao idealan za sve ukpnu javnost da igraju ulogu idelnog para a znaju da od idealnog nema ništa samo ljuštura maska u prestavi zvanoj brak.
#3, 16.11.2011 - 22:27
Viteže 80% najmanje danas imaju takav brak
Možda bi bio i moj da se nastavio
Netovska je jer oboje su je započeli na netu...
Ne osuđujem nikoga ja.Verovatno će da ponovo osuđuju oni koji se nalaze u sličnoj situaciji...
Činjenično stanje
On misli da je ona svetica a provodi sate na internetu...
Opet onamisli da je on prevarant a nije ni video tu
Umršeno
Takav je život
16.11.2011 - 22:31
sneki62 (55)
INTERESANTNO, KOLKO IMAMO SLICNE IDEJE...HOCU KROZ PRICE DA PRIKAZEM, STANJE NA NETU...ZALOSNO I ISTINITO....NAJLEPSA JE ISTINA...SAMO JA NJEGA NEBIH PREVARILA, VEC POLJUBILA I OSTAVILA ILI RAZBILA MU GLAVU...UH! CMOK.
#2, 16.11.2011 - 22:25
Znam!
Imamo slične ideje zato što gledamo realno...
Moraju tako slične da budu a ja pokušavam da dočaram situaciju
Znam da se mnogima ne dopada
Ako sam napisala ne znači da je meni lepa priča nego da je tako kako sam napisala
Ljubim te
16.11.2011 - 22:27
gamma (49)
dali na sreču ili nesreču....nisam iz ove priče
#1, 16.11.2011 - 22:03
Sreća svakako nije a svi smo pomalo iz te priče
Barem po milimetar...
16.11.2011 - 22:14