Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
duga blog
Čeznem da se uselim u tebe, da ti postanem način i jedini mogući odraz onog najskrivenijeg u tebi. Da ti obojim svet bojama ljubavi, i da prepoznaš moj lik u svemu što vidiš.

Čeznem da ti kažem sve reči koje sam godinama skupljala i čuvala, koje su postale deo mene i koje su jedini način da ti poklonim dušu.

I ljubav. Ljubav koja se svakim pogledom iznova rađa i ne umire. Ljubav, čija se veličina ne može otkriti, kao ni veličina svemira. Ljubav, koja se rečima ne može iskazati.

Ali ipak čeznem da ti kažem sve reči, iako mi je teško da se usudim da izrazim i ograničim tu neobjašnjivu veličinu na par možda besmislenih reči.

Čeznem da tražeći sebe pronađemo jedno drugo. Da jedno u drugom otkrijemo ostvarenje naših želja. Da ispunjeni jedno drugim savladavamo prepreke na putu u neki novi svet koji će dobiti ime naše ljubavi.

Čeznem… da i bez reči shvatiš sve što želim da ti kažem.c/p 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: