Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
budisavcanka blog

IZRAČUNAJTE LJUBAVNI BROJ:Numerologija otkriva kakvi ste kad volite....(copy)

Još su stari Jevreji, Egipćani i Grci verovali da brojevi imaju magijska značenja. Poznati grčki filozof i matematičar Pitagora bavio se naumerologijom i govorio je: svet je sazdan na moći brojeva i svi prirodni fenomeni mogu se svesti na numeričke izraze.

Saberite numeričke vrednosti svakog slova imena i prezimena prema tabeli koju smo pripremili.


TABELA:
A=1, B=2, C=3, Č=4, Ć=5, D=6, DZ=7, DJ=8, E=9, F=1, G=2, H=3, I=4, J=5, K=6, L=7, LJ=8, M=9, N=1, NJ=2, O=3, P=4, R=5, S=6, Š=7, T=8, U=9, V=1, Z=2, Ž =3
PRIMER:
Tatjana Anđelić = 8+1+8+5+1+1+1+1+1+8+9+7+4+5 = 60 = 6+0 = 6

VAŠ LJUBAVNI BROJ
1

Osobe sa ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na promišljenosti, racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je veoma teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspe, morate da unosite što više novina, jer oni su spremni na neverstvo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

2
Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su i rado će se odlučti za osobu koja mož da im obezbedi udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se sa njima. Ako vas iskreno vole, onda su veoma verne.

3
Ove osobe pre svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu „drugovi“. Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rešavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4
Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogreše u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su verni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

5
Ljubav za ceo život je njihova najiskrenija želja. Postuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

6
Kolebljivi su i skloni promenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osećajni su i nežni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno srećni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu ostvariti tek u kasnijim godinama.

7
Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova za njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju veoma aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8
Ovaj broj simbolizuje promene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju veoma mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je celog života. Za neku dužu vezu odlučuju se posle tridesete.

9
Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočaranja, ali to ne ostavlja lošeg traga na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjim


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (66)
relativno tacno.
#2, 28.11.2011 - 16:42
hehe cccccccccccccc sto znaci pred smrt trajna veza hihiihi
#1, 19.11.2011 - 23:14