Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

BIVŠA (IDENTIČNE PRIČE)

On sedi u fotelji i gleda tv.Ona dolazi u prozirnoj spavaćici.Gasi tvi kaže mu da zažmuri.Da sklopi oči.Pita je gde je.Kaže mu da je iza njega i pita da li se dobro oseća.Kaže da mu nije najbolje.Ona mu kaže da će mu pomoći da se oseća bolje.Sve što je potrebno jeste da zažmuri.Prelazi polako jagodicama prstiju preko njigovih nagih leđa.Skida njegove bokserice.Seda mu u krilo i njiše se na njemu.

Nakon nekog vremena oboje sede ćuteći.Zatim on počinje da izriče izgovore.Viđaju se isuviše često.Ne može.Ima on svoj život.Njegov je posao prenaporan.Kada se na sve tododa porodica.Njegov mobilni telefon oglšava poruku.Čita je.Ima onaj dobro joj ponat izraz na licu.Znala je da je druga.On kaže da je to njegova žena i da treba da krene.Ona stiska šake u pesnice i zariva nokte u dlanove.Malo.Još samo malo.Kada bi ostao još samo 5 minuta.

On se oblači na brzinu i odlazi ne upućujući joj ni poljubac.Ona ostaje u spavaćici sklupčana na podu.Glava joj je oslonjena o zid.Suze se slivaju.Priseća se.Svega se priseća.Kako ga je upoznala na netu kako joj je pisao.Slao mailove prepune stihova.Kako su se videli.Kako je mislila da je najsrećnija žena na svetu.Kako je odjednom sve postalo drugačije.Udaljio se.Smišljao izgovore.Da bude iskrena nije ni znala kako je došao danas.Kao da je uperila obarač u njega.Mrzi to.Ne želi ona ni na koga ništa da primorava.

Zna.Otićiće kod njega u kancalariju.Sutra.Reći mu da je gotovo.Ne može danima već tako.Smršala je.Živi kao na ivici.Na iglama.Uostalom ima ona ponosa.Kao da je upala u nekakvu mrežu.

Odlazi na net.Zatiče nekoga ko piše identično kao on pod drugim nikom.Ne reaguje.Gotovo je.Ona kaže da je gotovo.Mogla bi mail da mu pošalje ali ne...uradiće to uživo.

Sutradan je pozvala u firmu i javila da ne dolazi.Ide u njegov grad.Dobro,nije joj prvi put.Tamo joj živi sestra.Ali ne...neće videti nikoga.Samo njega.

Obukla je belu košulji ,crni šorc ,sako i čizme.Konačno parkira automobil pred ustanovom u kojoj radi.Namešta frizuru na retrovizoru.

Njegova sekretarica joj kaže da mora da sačeka.Ima stranku.Nakon pola sata punih iz njegove kancalarije izlazi devojka.Mlada je.Ima plavu kosu.Odjavljuje se kod dekretarice.Naša junakinja uredno čeka da izađe a zatim ode za njom.Pruža joj u ruku vizit kartu.

-Znam.Ti si njegova bivša.Rekao mi je da si ovde.Ne treba mi tvoja vizit karta-zvuči tako drsko i otresito.

Naša junakinja joj stavlja vizit kartu u šaku i steže je.

Bivša.Nije znala da je već bivša.Niko joj nije saopštio.Odlazi u njegovu kancalariju nakon što je devojci uputila značajan pogled.

-Nemam mnogo vremena.Moram da radim.

Ona ćuti.Ilazi iz kancalarije.U očima ima suze.Izlazi konačno i iz firme i seda u auto u kom ostaje plačući za volanom.

VEČE NAKON NEKOLIKO NEDELJA

On joj kaže da sedne u fotelju.Mlada devojka to čini.Ponavlja istu scenu kao sa njenom predhodnicom.Samo su uloge zamenjene.Obrće je.Postavlja u fotelju i grubo ulazi u nju.Ona vrišti od zadovoljstva.Ali zna da je njegov pogled čudan.Kao da sluti kraj.Kao da je odjednom izgubio sve emocije.

Ali to je on.Njena najveća ljubav.Zna ona da mu je jedina.Možda je samo imao loš dan.Poruka na telefonu se oglašava.On je čita i odmah se oblači.Mora da ide.

Iste večeri,zaprvo kasno u noć je zove i saopštava joj da tako više ne može.Da puno radi.Da ne sme da ugrozi porodicu.Devojci se slivaju suze niz lice.

Otvara fioku i vad kutiju sa tabletama za smirenje.Razmišlja da li da ih popije.Ali ona ima samo 19!Pred njom je život.Šta će joj život kada njega nema?

Vadi iz torbe vizit kartu od one žene.Njegove bivše.Uvek ju je nervirala.Znala je za nju još preko neta.Lepa.U centru pažnje.Ali naravno sa njom nije mogla da se poredi.Pa ona je mlađa punih 15 godina!

Zove je.Ova joj kaže da dolazi čim pre stigne.

Pušta je u stan ranjiva,lica još uvek mokrog od suza.Njegova bivša je grli.Kaže da će sve biti ok.Da je razume.Da ne brine.Da je mlada.Devojka jeca.

Bivša joj kaže da ode na net.Pokazuje joj novu.NJihovu naslednicu.Gledaju njenu sliku obe.Devojka počinje da jeca nekontrolisano.

Bivša prevrće u glavi sve slike.Priča.Identična.Svaka je njegova priča identična samo su nove žene.Identična.

Grli devojku koja ne prestaje da plače.

A onda lagano ide na profil one nove.Piše joj.Sve u detalje.Možda neće biti dovoljno glupa da ne prepozna obrise identične priče.

Odlazi u kuhinju i sipa devojci jako piće ne bi lise smirila.

Ovoga puta osmeh provejava njenim licem.


Želim vam laku noć!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 17  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ljubav-zabluda-najgora moguca vrsta.....
#6, 20.11.2011 - 23:55
Def.najgora...
21.11.2011 - 00:14
#5, 20.11.2011 - 22:46
20.11.2011 - 23:21
citer (47)
opaaaa , sad će da ti stigne dvesta poruka na i mejl , kumo gotova si , ne vredi tebe držati za cipelu
#4, 20.11.2011 - 21:22
Hahahaha ti znaš kumo da može milion mailova da stigne
Da je moje srce samo za jednoga
Ali samo da ti kažem
Niti jedan post me proslavio nije kao onaj chat o cipelama i hm ma znaš o čemu još

20.11.2011 - 21:27
citer (47)
prvi pasus je za one preko 18 god nemoj da kvariš decu na ovom sajtu
#3, 20.11.2011 - 21:20
Hahahaha ma deca bolje znaju od nas
20.11.2011 - 21:21
vitezkoja (40)
dali je to ono što mislim da jeste ova prica ima veze sa nekim i nekom ipoznatim sledom događaja ili je ovo samo pusta mašta u svetu mogucih istinitih prica ispricanih na javi i na netu
#2, 20.11.2011 - 21:13
Recimo da ima veze sa poznatim nekim sledom događaja....
20.11.2011 - 21:15
gamma (47)
http://youtu.be/9ryqLibxkyg
#1, 20.11.2011 - 21:01
20.11.2011 - 21:15