Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ima dana kada mi sve deluje tako sitno i beznačajno.Kada pomislim kako smo svi samo malečne čestice koje se kovitlaju u buri života bez ikakve kontrole leta.

Sećam se ...kao devojčica gledala bih u zvede kad god sam se loše osećala.Tada bih pomislila kako postoje još na hiljade svetova u kojima verovatno važe neka sasvim druga pravila.Kako je sasvim moguće da putujemo od jednog do drugog ne ostavljajući za sobom gotovo nikakve tragove.

Kako smo sitni i nebitni u odnosu na čitav univerzum a sebi pridajemo toliko na značaju.Baš kao i našim problemima koji provejavaju kroz život i odlaze tek kada im se nasmešimo u lice.

Kako sve prolazi.Ali u čitavoj zbrci jedva da uspemo da živimo za ovaj tren i sada.Dok krčimo lopatom uspomene i izlivamo planove danas, tako lako i brzo postaje juče.

I sada tokom ovakvih dana najviše volim tišinu.Ne teram je od sebe.Znam da ona nikada neće otići ako to budem činila.Tek kada je pomilujemo ona dostojanstveno odlazi.A ja ne znam čak ni da li želim da ode.Sećam se kako mi je nedostajala kada je nije bilo.Kako sam o njoj sanjala.

Shvatam da mi je potreban neko ko će voleti moju tišinu jednako kao i ja.Pustiti me da se družim sa njom i tek po nekada biti njen deo.

Neko dovoljno jak ko će uspeti da je podnese i zavoli.Nikada ne pokuša da mi je otme.

A onda shvatam da ponovo maštam.Da je opet isplivao onaj moj delić sanjalice.Tako mali baš kao mi naspram kosmosa ali opet izgleda dovoljno moćan da se regeneriše i vraća iznova.

Smeštam ga u krevet razuma i pokrivam dnevnim obavezama.

Čini se kao da sam ga poslala na neku zvezdu koja će zasijati u noći i obasuti mi svojim sjajem prozore.

Do tada...

Koračam kroz život i kao torbicu uz sebe nosim saznanje da je ovo samo početak.Dugo je potrebno da bi se obišlo hiljde onih svetova.Ima vremena.Sve se još uvek da ispraviti,naučiti.U svakom narednom svetu biće bolje.


Želim vam dobro jutro i lep dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

gamma (49)
dobro veće....http://youtu.be/TiElXjvMq2U
#4, 21.11.2011 - 18:41
Dobro veče i ja tebi želim!
21.11.2011 - 19:40
vitezkoja (42)
Shvatam da mi je potreban neko ko će voleti moju tišinu jednako kao i ja.Pustiti me da se družim sa njom i tek po nekada biti njen deo.Neko dovoljno jak ko će uspeti da je podnese i zavoli.Nikada ne pokuša da mi je otme.postoje takvi samo ih ti ne puštaš dovoljno blizu sebe jer takvi su isto kao iti svet za sebe ali koji mogu da svoj svet uklope sa svetom one druge osobe ako je to svet u kojem se njihov svet uklapa ista nadanja ,isti snovi i iste ili delimicno slicne želje one male koje se daju ispuniti ništa glamurozno i pompezno
#3, 21.11.2011 - 12:01
kako kada sam ja glamurozna megalomanka?

Šalim se viteže
21.11.2011 - 12:52
duga (50)
TO NIKAKO
#2, 21.11.2011 - 11:41
21.11.2011 - 12:51
duga (50)
TI SI DIVNA ZVEZDA ,LJUBIM TE SECERU
#1, 21.11.2011 - 11:37
Dobro jutro
Ljubim i ja tebe
Al nećemo ovoga puta da otkrivamo gde
21.11.2011 - 11:39