Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zemunac70 blog

Devojka (nazovimo je Mira), završila je srednju školu i krenula na fakultet u drugi grad. Kao i svi studenti uživala je u divljim zabavama i iz sve snage. Jednu noc, kratko nakon što je prekinula sa svojim deckom, sedila je u sobi sama, tužna i napuštena. Po prvi puta u dve godine bila je u petak uvece sama. Spojila je kompjuter na net i odlucila se dobro zabaviti. Ukljucila se na neki od brojnih sex chatova, koji postoje na netu. Otpocela je razuzdanu igru flerta. Ona je rekla svoj lažni identitet i vrlo brzo je upala u ugodan sexy chat sa likom koji se nazivao 007-Recimo.

Opisivala mu je tacno u detalje kako i šta bi mu radila svojim jezikom, grudima, rukama. On je odgovarao oslikavanjem njenog golog tela, iscrtavao je recima njeno telo i docaravao kako bi istraživao svaki delic njenog mladog tela. Vrlo brzo upustili su se u cyber sex. Nakon izuzetno dobrog cyber-a oprostili su se i dogovorili sledeci sastanak.

Subota, nedelja ... dan za danom, svaku noc vodili su ljubav ... nežno, razuzdano .... Postajali su sve bliži i bliži. Osecaji su im se mešali, pretvarali u jednu misao, oni su se zaljubljivali. Mira nije rekla 007 da studira tek prvu godinu, da ne bi pomislio da je nedorasla curica i zbog toga je pocela osecati krivicu. Stvarno ga je pocela voleti, a i on nju. Nedelje su prelazili u mesece, meseci u godinu. Isprobali su svaku sexualnu mogucnost putem interneta, znali su i najskrivenije sexualne maštarije jedno drugome. Zakljucili su da je vreme nakon godine dana da se i u živo vide.

007 joj je rekao da bi želeo da mu ona bude sledeca žena (s'obzirom da je udovac). Mira je u sebi mislila da joj uopšte više nije bitno koliko godina ima, jeli ružan ili lep, ništa joj nije bilo važno osim njegovog stvarnog zagrljaja.

Isplanirali su susret u gradu koji je bio negde na pola puta izmedu njih dvoje. Želeli su provesti jedan vikend zajedno, pa su da izbegnu traženje i eventualno povlacenje, dogovorili da ono prvo koje stigne uzme sobu u odredenom hotelu i u sobi ceka drugoga. Mira je prva stigla, uzela je sobu na recepciji i zamolila da daju broj sobe 007 kad stigne.

Želela je da im ovo bude posebna noc i da je pamte do kraja života. Pripremila je muziku, zapalila svece i skinuvši se gola, legla je u krevet, jer ga je stvarno želela iznenaditi i zagrliti ga što pre.

Nakon desetak minuta zacula je korake ispred vrata i otvaranje sobe. Nestrpljivo je ležala u polumraku i bez daha. Neko je ušao u sobu, zacula je šapat: "Miro" - "Da, ja sam, a ti si 007?" - "Da - odgovorio je." Upalio je svetlo, a ispred njega je na krevetu stajala predivna mlada djevojka ...

Sledece što se culo je bio vrisak koji je ledio krv u žilama: "TATA"?????????

Šta biste uradili u ovakvoj situaciji? Njihovi životi, sasvim sigurno nikad više nece biti isti kao do tada. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 7  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

goran0808 (46)
ova dole laze!! kurvetine vide ko im dolazi! ali takav nam je zivot?! jos malo ce evropa da te natera da ti bude to normalno!
#2, 26.11.2011 - 19:10
Mi ga prihvatamo ili ne nas izbor
26.11.2011 - 21:53
goran0808 (46)
mogao je da upali svetlo kasnije?? hahahaha
#1, 26.11.2011 - 09:33
Sve i da upalimo svetlo ako vidimo cerku golu mora da je supper osecaj sta mislis
26.11.2011 - 17:33