Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

SVAKA ŽENA PADA NA GLUPOSTI...

Slušam Eha mesecima.Ne pada svaka žena na gluposti.Ima onih koje ne padaju,kaže on.

Ja opet kažem da ne postoji niti jedna žena na ovome svetu koja nikada nije pala na tipičnu glupost kada su muškarci u pitanju i to odgovorno tvrdim.

Svaka je barem jedanput poletela i tresnula o zemlju.Pitanje je jedino da li je nastavila da pada ili produžila dalje sa naučenom lekcijom.

Od muškaraca sve češće slušam trebalo bi da budem njanjav,ovakav,onakav,da lažem,samo da delim komplimente i slatke reči.To je danas potrebno za uspeh.

Pa moraću da vam odam,ne umeni to svako.Da napravi kao da si centar univarzuma,kao da si za njega rođena,da obriše sve i postavi vas u centar...nije ni to tako jednostavno u današnjim vremenima.Zato ću ja biti zahvalna uvek tom što mi je prodavao gluposti i ulepšao kratak deo života i sećati ga se po lepom.

Međutim nikada se ne zapitamo kako je njima.Tima što prodaju gluposti veličanstveno umotane.Ta žena (svaka žena) koja jednom padne na to nastavi dalje.A on nastavlja iste priče.Kao u Danu Mrmota.Orobljuje lažima sam sebe.Godinama živi identično.To je opet priznaćete veća kazna nego što je ta žena na ovaj ili onaj način bila osuđena (čitaj uživala) izvesno vreme.

E sada kada sve to prođe dolazi kratak period patnje u kom se žena koja je pala na gluposti naziva glupom.Sve smo to prošle.Bez izuzteka.

Možda zato što sam uvek nekako bila obrnuta od društvenih normi...ili ko zna zbog čega tačno ali ja smatram da sam baš u tom periodu bila najjača.

Jer vidite,onaj ko pati nije ograđen zidinama.I upravo on zna da kao što je doprla patnja može da do njjega dopre i ljubav.

Onaj ko je pak ograđen zidinama živi u prazno.Na izgled i pred svima jeste jak.Ali ništa ga ne može dotaći.Pa ni ljubav.A jedino ljubav u ovim vremenima može da čoveka načini najjačim na svetu.Samo i jedino ljubav ništa drugo.

Zato vi koji patite srećni buditite.Saznanje da ste spozobni da patite samo znači da ste sposobni da volite.

Vi koji ste pak ograđeni tolko da vas ništa ne dotiče...razmislite o onoj mojoj rečenici koju sam davno napisala ali prkladno će biti da je sada ponovim:

Pravi se ratnici bore bez štitova!

Što se grešaka tiče...kažem ja sebi,nema šanse više da padnem.Jednostavno nema.Imala sam dobrog učitelja.Ali najbolje će biti da se stišam jer znam da ću ponovo pasti na ovaj ili onaj oblik glupost samo malo drugačije upakovan.

Jer mi smo žene za to rođene :)))


Princeza vam želi lep i uspešan dan!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 36  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

shone68 (49)
u svakom trećem postu se pominje taj Dan mrmota ... na kraju ću morati i da odgledam taj film ... ako je neka glupost ...
#8, 27.11.2011 - 21:19
Hahahaha ni ja ga nisam gledala al važna je poenta...
Sve isto svaki dan ...
28.11.2011 - 01:53
amerikanka (30)
Pa nisu sve zene na svetu iste ,profinile se i zene sada i ne padaju vise na muske gluposti koje , po neki muskarci upotrbljavaju ko mamac , sada su puno pametnije od pojedinih muskaraca , koji obecavaju i skidaju zvezde ali ih ne poseduju ni oni sami ???????????????
#7, 26.11.2011 - 18:54
Ne kažem ja da su iste...nego da je svaka barem jednom pala
A te što su se pronile e baš te su pale pa su naučile
A ovo za skidanje zvezda koje ne poseduju


26.11.2011 - 19:00
vitezkoja (42)
jesam lepo procitao tekst jeste da se odlepite ali opet se zalepite na istu laž samo nekaje malo izmenjena ali poznata padate na nju kao muve na lepak nikako da se otrgnete od toga mnogo vas taj lepak mami a ja ne zelim da tako da pricam otrcanu lažljivu pricu vec da imam svoju istinitu pricu koju pricam onij koja želi da nju posluša bez lažnog doterivanja i preuvelicavanja sebe vec ovakvog sa svim manama i vrlinama koje posedujem
#6, 26.11.2011 - 18:38
Ti si rešio da me ubiješ
Samo treba da budeš takav kakav jesi
I videćeš doći će ona prava
Ne menjaj se!
26.11.2011 - 18:47
Samo toliko od mene,pozdrav veliki:)))Cutanjem se nekad vise kaze nego recima:))
#5, 26.11.2011 - 16:45
Hehehe znam ja šta misliš ti
velki pozz i tebi
26.11.2011 - 16:51
Princezo ....svaka cast na Bloku...
#4, 26.11.2011 - 16:41
Hvala vas dvoje
Pozdravljam vas i ljubm
26.11.2011 - 16:50
vitezkoja (42)
Jer vidite,onaj ko pati nije ograđen zidinama.I upravo on zna da kao što je doprla patnja može da do njjega dopre i ljubav.Zato vi koji patite srećni buditite.Saznanje da ste spozobni da patite samo znači da ste sposobni da volite.ali opet nas zaobilazite u velikom luku jer mi neznamo lagati jer istina nam je na prvom mestu izgleda da smo osuđeni da patimo đaba sto nemamo zidove da se njima ogradimo ipak više volite one koji lažu ograđuju se lepim i šarenim zidovima oni vam mnogo više prijaju nego mi jednostavni ,skromni koji znamo da volimo i istinom odeveni a osuđeni na samocu i patnju a ovamo vam ne prijaju ono što govore gluposti i laža a lepite se za njih kao taksene marke i sve trpite od njih a ovamo se grozite njih a sve cinite da ste uz njih
#3, 26.11.2011 - 16:10
hahahahaha lepite se za njih kao taksene marke

Dobro,da li si dobro čitao tekst
Kako se lepimo tako se odlepimo .Na njih nastavljaju da se lepe i žive živote identično u preslikanim pričama,kopiranm i šatancovanim
Želš li tako ili da imaš sopstvenu originalnu priču?
26.11.2011 - 16:50
citer (49)
samo ti slušaj njega , još pet meseci , onda će doći bolje vreme
#2, 26.11.2011 - 15:41
Ma ne...još par godina
26.11.2011 - 15:57
uvijek pročitam tvoj blog i dotakne me na neobičan način istinitost svih tvojih životnih činjenica..
hvala ti što dijeliš s nama svoje misli i emocije,
pokušavaš dati viđenje sadašnjosti na svima dostupan način
i činiš nam dane veselijima
velikiiiiii pozdrav :))))))))))))))))))
#1, 26.11.2011 - 15:22
Tako je
Sada si upravo napisala suštinu
Ja pišem za narod.Za potpuno jednog prosečnog čoveka ili ženu (ne znam da li sam dobro rekla prosečno, nije verovano adekvatan izraz)ali tako kako si rekla
Da je svima dostupno.To je i cllj
I ti si meni ovim komentarom učinila dan veselijim
Po meni svi bi trebalo ga gledamo sve na jedan vedriji način,da izvlačimo pozitivno
Život je i tako surov...Hvala ti
I velki pozdrav i tebi!
26.11.2011 - 15:39