Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Dobih danas mail od drage mi osobe da mu odam tajnu o muškarcma koje očigledno savršeno poznajem i umem da manipilišem.Evo ovako javno izjavljujem da pojma nemam ništa o muškarcima jer da imam zadržala bih muža i imala još tri ljubavnika,onako tajno.Ne na sva zvona.Čitav sam život okružena muškarcima.Čak me je onaj period u braku pomalo nervirao jer kao da su svi nestali ali nikada nisam umela da odreagujem na pravi način.Da prikočim kada treba to da učinim.Da oćutim kada treba da oćutim.Da se smeškam pred svetom i kada mi do toga nije.

Ali znam samo jedno.Znam kakva je žena kada voli.

Uprskos uvraženom mišljenju muškaraca da žena ume da hladi,igra,odbija,kritikuje...

Kada voli iskreno ili bolje da kažem kada je nalet čarolije toliko zapljusne da oko sebe ništa ne vidi do tog,jednog jedinog žena je...

Nemoćna.Ranjiva.Ona prašta čak i kada zna da to ne bi trebalo.Ona pristaje na milion gluposti za koje se ranije klela da nikada neće.

Prelazi preko toliko stvari za koje nikada nije pretpostavila da će preći.

Ma koliko jaka bila van ljubavi,kada voli žena predaje čitavu sebe.Ne žali ni za čm.Za nju je sve moguće.Želi da ugodi.

Zna ona veoma dobro kada je muškarac laže.Zna ali uživa toliko u tome da sama sebi stvara predstavu da su te laži istina.Jer pobogu pomisao na gubitak njega tada ne dolazi u obzir.

Menja se.Oblikuje po muškarcu.Ako želi sveticu dobiće je.Ako želi bludnicu dobiće i nju.Iako glumi da je ponosna,gorda,da ima svoj stav ona se menja.Usvaja pravila od muškarca.Shvatanja.On je za nju neka vrsta idola.Biće obožavanja kome se u isto vreme divi kao osobi.

Ne...žena koja voli i kada voli neće oćutati na poruku i iskulirati pozov.Ona to jednostavno ne može.Zna da bi trebalo ali ne može.

Nije ona tada sposobna da igra toplo hladno ili žmurke.To mogu one druge žene.Ako uspeju to da izvedu dok ih čarolija ne zapljusne.Jer kada se to dogodi igube se u njoj.

Na žalost žena kada voli sprovodi tako često ubice ljubavi i pušta ih u opticaj.Planove očekivanja.Zaljubljena žena planira.Čak i kada govori da to nije slučaj to radi potajno.Upravo je to kasnije dovodi do patnji razočarenja ali tada ona o tome ne razmišlja jer je ubeđena da je on taj.Pravi.I da će uvek biti u njenom životu.

Ništa ne postoji i ništa toliko nje važno kada žena voli do on.Taj njen.Sve ostalo izgleda sitno.Beznačajno.Ona bi i dušu prodala ako je to potrebno.Praviće se blesava.Na sve njegove gluposti.Praštaće ih.Govoriti sebi da su beznačajne.

Uvek će znati ako i kada je vara ali ako ga voli to će oćutati.Samo da ga ne izgubi.Sve dok ne shvati da budućnosti nema.Tada odlazi.Ali ako ga zaista voli on će uvek moći da pronađe način da je vrati.

I ma koliko da je ranjiva dok voli žena je kada voli najjača.Ona tada može sve.Ako se dogodi da je i voljena nećete sresti srećnu,ispunjeniju i zadovoljniju ženu.Nećete videti lepšu ženu.Ženu okruženu sjajem oreola koji zrači u prečiniku od kilometra.

Eto to bi otprilike bio odgovor na pitanje .

Ono što muškarci nikako da upamte je da žena ne odmerava i ne igra kada stvarno voli.Isuviše je slaba i nemoćna za tako nešto.

Ima žena koje umeju,znaju sa muškarcima.Koje su se po tome proslavile kroz istoriju.Mamile muškarce,zadržavale ih...

Ali to ne ume žena koja voli.Ona se predaje bez rezerve i ostatka.

To je jedina prava činjenica


Želim vam lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 26  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Kad zena voli postaje gluva i slepa za sve..Ljub na kub :)
#12, 27.11.2011 - 18:16
edmondd (40)
Necemo u bedak vise,ima ih ,znam ...

PITAM SE,POSTOJI LI DUSA? AKO POSTOJI,STA TO IZVIRE IZ MOG KORENA I SPAJA SE SA SUDBINOM POD JUTARNJIM OBLACIMA,STA TO UTICE NA MENE DA ME ZATVARA CRNO VINO ZIVOTA,KOJE SE PRELIVA TAMNIM SJAJEM U VISOKIM CASAMA POSTOJANJA.

NEKI GLAS IZNUTRA TIHO USPAVLJUJE TITRAJE SRCA.

CISTA DUSA GLEDA OCIMA RAVNO,ZIVO,SLOBODNO:

ZIVI POGLEDI UTICU NA STANJE SVESTI,NA SVE SNOVE,DONOSE DOKAZ ZIVOTA I ODNOSE TAMU ISPOD TREPAVICA

TVOJE JE SRCE UZ MENE,TVOJE TELO GREJE MOJE I TRAZI ME U SNU

POSTOJI LI DUSA ? POSTOJI::::I CUVA OVO BLAGO MOJIH DUBINA NE RASIPAJUCI GA NA JEFTINOJ PIJACI LJUTSKIH OBMANA I NE NUDECI GA U BEZCENJE.

NA TOJ SAHRANI JEFTINIH ILUZIJA STVORILO SE MISTICNO SJEDINJENJE CISTE DUSE I OSETLJIVIH OCIJU:::I TAKO SA TOBOM POSTAO JEDNO :*
#11, 27.11.2011 - 01:24
prelepo......cmokic mila moja
#10, 27.11.2011 - 00:52
vitezkoja (41)
dali uopšte postoje takveviše koje to rade zbog ljubavi prema svojoj dragoj osobi jer ovo sve ljubavi iz racuna nema prave ljubavi i zanesenosti ovo sve slabo pije vodu ova tvoja teorija o ne proverenim teorijama ne diskutujem kad se proveri možda i poverujem do tada ne verujem na izgovorene reci
#9, 27.11.2011 - 00:23
Govorim iz iskustva
A ako se dobro sećam i ti si prisustvovao mom iskustvu
Tako da ovoga puta mi veruj
27.11.2011 - 00:33
citer (48)
nadmašila si samu sebe , blog je divan ....
#8, 26.11.2011 - 22:42
Kumoooooooooooooooo kada ti kažeš ima ovaj kom da uramim
26.11.2011 - 23:13
amerikanka (30)
LJubavzene je nesto posbno i lepo , ali je tesko voleti nekoga ako on to ne pokaze istom merom , zene puno vole i puno i psate u ljubavi to bii bio moj odgovr
#7, 26.11.2011 - 22:42

Teško je svakako!
Prava jeljubav dvosmerna ali svaka je ljubav pomalo patnja...
veliki pozz
26.11.2011 - 23:12
Ono što muškarci nikako da upamte je da žena ne odmerava i ne igra kada stvarno voli.Isuviše je slaba i nemoćna za tako nešto.

bravo.....
#6, 26.11.2011 - 21:46
Igraju druge...ali ne one koje vole!
Hvala ti
Želim ti lepo veče!
26.11.2011 - 21:52
edmondd (40)
Mmmm...sve jasno i tacno,ali ?! Zene su takve kod agresivnih muskaraca koji su u velikoj vecini ,pa kasnije i da nadje onog princa iz maste ,jadnik ispasta za sve grehe drugih....taj "princ" iz bajke je dosadan ,vec vole agresiju i to ti je ;)

ZAUSTAVI ME NA TREN,IZVUCI ONU TANKU DLAKU SVETLOSTI STO VEC ODAVNO SPAVA I ZABORAVLJENA U ZADNJOJ PREDKOMORI SRCA KOJE OPET PRESKACE NEUJEDNACENE SVOJE POZNATE RITMOVE.
KAO NIKO,TI ZNAS POSTAVITI PREPREKU PRED MOJU TAMU I USMERITI JE DALJE OD PRAVCA KRETANJA DUSE
PREDIVNA PRINCEZO,PREPUSTAM TI SE OVAKO IZLOMLJEN,ZABORAVIT CU SVOJ IZVOR,SVA SLOVA STO NAUCIH,SVAKO SVETLO STO UPIH,SVU MUZIKU STO SAM SLUSAO,SVA LICA STO SAM VIDEO :***********
#5, 26.11.2011 - 21:44
Uh ostaviš me be daha ali da ti odgovorim najpre na prvo...
Da,žene se najpre daju takvima.Ili agresivnim ili nesgurnim koji soju nesigurnost pokušavaju da ospore na uspehu kod žena
Na žalost dosta tu istroše snage,i davanja a najviše...vere
Međutim moram da verujem da će baš na tavm primerima žena naučt da ceni onog pravog kada naiđe.Jednostavno moram...
Na stihove nemam reči jer sam ostala bez daha!

26.11.2011 - 21:51
ma znam zezam se covece sve je okej ne brini moramo se malo saliti pozzzz
#4, 26.11.2011 - 20:33
Šala uvek i bezpogovorno
26.11.2011 - 20:34
aaaa dje je ta avetinja da ga vidju pa cu i tebi i njemu noge polomit

malo sale srecno vam bilo ali zapamti isto cu te prospijat samo li vas vidim

pa se ljuti ili ne ljuti pa ni kafu ne pili eto tako spavalice
#3, 26.11.2011 - 20:23
Ko? Nema ga
Nemoj sve objektivne postove da vezuješ za mene
Niti je svaka priča moja
Ali kada je moja naglasim to
26.11.2011 - 20:27
1  2  [»]