Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Neverovatno kako sam živela u zabludi svih onih godina.Bila sam ubeđena da je ljubav zajednički život.Da je ljubav porodica.Da je ljubav venčanje i brak.Da su ljubav izleti,letovanja,nedeljni doručak i sex nakon njega.

Da je za ljubav potrebno materijalno.Opipljivo.Dom.Znaš već...zajednički odlasci na proslave,buđenje jedno kraj drugog,zajedničke kupovine,sve one sitne stvari i krupne kada smo već kod toga...krediti,računi,kupovina stana...

Sve sam ja to godinama motrila od drugih.Onih koji glume srećne porodice i slagala u neku svoju predstavu.Da,predstava to je najbolja reč.Pa želela da je odglumim u sopstvenom životu igrajući se brižne ženice i očajne domaćice (nikakva u kućnim poslovima jednostavno ide uz mene kao nekakav broš)

A onda sam se u svoj toj predstavi izgubila.Kao da sam počela da izgovaram pogrešne reči.Reči koje ne prate tekst scenarija.Čak i kada bih izgovarala po slovima podvučenim crvenom olovkom drugi bi glumci govorili tekst koji ne piše na papiru koji su mi dodelili.

Često sam sedela u publici.Posmatrala u šta se pretvorilo ono što sam nazivala ljubav.

A onda sam srela tebe.

Obučenog u neke sasvim druge odore.Kao da mom životu ne pripadaš.Gledao si tako iz prikrajka.Moju predstavu o ljubavi kojoj sam se i sama čudila.

Htedoh da ti kažem odlazi!Šta radiš tu?Ko te je poslao da predstavu uništiš?Smešio si se nenametljivo.Najpre smo se zakačil.Ti meni nešto kao koga god ja poljubim i od princa se pretvori u žabu.Htedoh da ti kažem da imaš puno pravo ali oćutah.Moram ipak da ispadnem ponosna.

I opet sam htela da te oteram.A onda shvatam...

Da ni ja nisam više na pozornici sopstvenog života.Da sedim i posmatram kako se scene odvijaju.A da si pokraj mene samo ti.

Reflektori,ljubavnici,udvarači sve je to na sceni.Ali zato si jedino samnom ti.

I sada još uvek pokušavam da te odvučem na pozornicu svog života.Ne daš se!

Kažem ti da sam shvatila da nije ljubav pozornica,scenario niti uloge,slike zamišljene

Htedoh da ti tražim da me odvedeš na tvoju pozornicu,tamo gde su kostimi drugačiji,scenario sličan

Da ti odam da sam shvatila da je ljubav osoba koja je sa tobom ispred te pozornice,posmatra kako se sve odvija dok te drži za ruku

Uh previše patetišem

Ja čak neću ni da kosristimo reč ljubav

Nervira me!

Svi je koriste!

Ona treba da se koristi tek nakon veze,kada skontamo da li je zaista postojala ili ne...

Zato je se odmah otarasujem

Umesto nje biram...

Pozornica na kojoj se naša osećanja prepliću

Tamo gde si ti moj a ja tvoja
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Dama i devojcica..Dobra vila i zla vestica..Sestra i drugarica..Ljubavnica i domacica..Dobro kochi u najgorim krivinama..Otrov i za dushu lek..... model za 21-i vek! :))
#5, 29.11.2011 - 17:20
vitezkoja (41)
pozornica daske koje zivot znace svako ima svoju ulogu u pozorištu dali je na sceni ili oko scene da pripremi prestavu pa cak i publika da nije nje za šta bi služila pozornica cak i oni koji gledaju su u nekoj prestavi glume možda srecan zivot a ima onih koi stvarno gledaju prestavu Da ti odam da sam shvatila da je ljubav osoba koja je sa tobom ispred te pozornice,posmatra kako se sve odvija dok te drži za ruku Tamo gde si ti moj a ja tvoja e ovi gledaju šou koji mora da se nastavi po svaku cenu za ponekog je to smisao života ..Bila sam ubeđena da je ljubav zajednički život.Da je ljubav porodica.Da je ljubav venčanje i brak.Da su ljubav izleti,letovanja,nedeljni doručak i *** nakon njega.Da je za ljubav potrebno materijalno.Opipljivo.Dom.Znaš već...zajednički odlasci na proslave,buđenje jedno kraj drugog,zajedničke kupovine,sve one sitne stvari i krupne kada smo već kod toga...krediti,računi,kupovina stana...
#4, 28.11.2011 - 23:51
E volim kada nadovežeš najbolje
29.11.2011 - 00:03
I mene nervira Ljubav,djubre izdajnicko:))))
#3, 28.11.2011 - 21:49
Hahahha plavušo moja gde s mi ti?
Pa da...
Volim plazmu,volim eurokrem
E pa nema više volim hahahah

Ljubim te
28.11.2011 - 21:57
gamma (48)
eh ta pozornica....
#2, 28.11.2011 - 21:47
Eh...da
28.11.2011 - 21:56
nana5 (64)
Šta reći sem lepo
#1, 28.11.2011 - 21:40
Šta reći sem hvala
28.11.2011 - 21:56