Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
hakler blog

Neobična online dating priča

Imam smješnu priču o mojem iskustvu na online dating stranici.


Da, priča ima smisao, i da, tu je lekcija koju treba naučiti.
Ja ovu priču zovem, “pazite s kim komunicirate na online dating stranicama”, da, naziv je malo jezovit, ali dozvolite mi da nastavim.

Dobro, sve je počelo prije oko 4 mjeseca kada sam po prvi put odlučio pokušati naći ljubav preko interneta. Nikad nisam doživio taj mistični osjećaj koji se zove ljubav, tako sam mislio da nemam što za izgubiti. Pridružio sam se besplatnoj dating stranici, zapravo, prijavio sam se na dvije besplatne dating stranice, ali kasnije sam napustio jednu jer sam otkrio neke 'skrivene troškove'. Dakle, listao sam kroz ovu dating stranicu, pregledavajući sve njene pogodnosti, i naravno gledajući profile svih lijepih žena. Tako sam naišao na jednu djevojku koja mi je izgledala neobično poznata. Nisam mogao znati tko je ona, ali znao sam da sam njeno lice već bio vidio. Pokazalo se da se ona rodila i odrasla oko 8 sati od mene tako da je mogućnost da smo se prethodno sreli bila vrlo mala. I ja sam tako poslao poruku ovoj djevojci, koja me je odmah zaludjela, mislim, bila je veoma privlačna, tako da sam joj poslao poruku preko dating stranice i čekao odgovor. Oko dva dana kasnije, kada sam je posve zaboravio, dobio sam sljedeću poruku, 'O Bože, izgledaš mi poznato, poznajem li te ja?', čudno, zar ne?

Ja prethodno nisam spomenuo da mi se učinila poznata tako da je to bilo upravo čudno. Dobro, mi smo neko vrijeme proveli na chatu, vjerojatno oko mjesec ili dva prije nego smo stvarno odlučili da je ja otiđem posjetiti

Ako ste pročitali prvi dio moje priče znat ćete da sam krenuo upoznati djevojku koju sam upoznao online i koja mi se činila neobično poznata.


Ok, ja sam tako otišao u njezin grad, te smo se sreli, ručali smo i pričali kako je neobično čudno da nam se činilo da se poznajemo iako smo se prethodno sreli samo online.

Kada smo završili s ručkom odlučili smo otići u kino. Nakon toga otišli smo u njen stan, a pošto smo bili malo popili, ona je predložila da ostanem kod nje tako da ne moram voziti 8 nakon što sam konzumirao alkohol. Kada smo ušli u njenu kuću, odvela me je u dnevni boravak i ostavila rekavši kako će se odmah vratiti, ja sam pogledao kompjuter te sam vidio tu besplatnu dating stranicu na monitoru preko koje smo se sreli, pomislio sam kako mi je išla poslati poruku. Tada je ona upalila svjetlo kada je ušla u sobu i onda sam se zapanjio.

Vidio sam njene obiteljske fotografije na zidovima i na jednoj fotografiji ugledao sam moje roditelje, tete, tetke... ova djevojka mi je izgleda bila u rodu! Ja sam poskočio i rekao... ovo je moja mama... a ovo moj otac. Ona je ispustila čašu vode i u kratkom trenu oboje smo prasnuli u smjeh… pokazalo se da sam na dating stranici sreo svoju treću rodicu, nisam je vidio otkad sam bio mali, zato mi se učinila poznatom, igrao sam se s njom kada god bi se naše obitelji srele… Dakle, poanta priče je da ako se odlučite koristiti dating stranicma ... ili ih već koristite... možda ćete trebati prvo dobro upoznati osobu s kojom komunicirate online... mi smo sada dobri prijatelji, pa tako ništa nije baš bilo uzalud.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: