Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Jedan pogrešan mail.Samo jedan mail greškom poslat bio je sasvim dovoljan da iz moga života nestane osoba kojoj sam najviše verovala.Koja me je najbolje poznavala.Često čak bolje od mene same.

Najgore od sega je što je isti taj greškom poslat mail bio istinit.Čista istina.Ne uvijena u šarene papiriće i naravno upravo zbog svoje sirovosti pogrešno shvaćena.

Pa se onda pitam da li je sve to bilo stvarno ili je u virtueli sve nekako imaginarno.Pojavljujemo se jednim klikom.Isto tako i nestajemo.Provodimo sate,dane,nedelje,mesece dopisujući se sa nekim.Saznajemo svi jedni o drugima sve a zaprvo se tešimo da kao otkrivamo samo onoliko koliko želimo.

Onaj ko kaže da su java i virtuela isto greši.Na javi smo toliko zabaškureni.Zabaškureni smo materiajlnim,osećom,likovima,držanjem,pogledima.Ovde...ovde se niko ne ponaje a zaprvo svi sve bolje poznajemo više nego što nas na javi poznaju godinama oni sa kojima se viđamo svakoga dana.

Ta je osoba znala o meni sve.Kada ustajem.Kako razmišljam.Svako moje osećanje.Svaki potez.Zbog čega?Zato što sam znala da mogu i ja da nestanem isto tako.Svake sekunde.Kada odlučim da kliknem.

Najgore je što imaš osećaj da je veza najčvršća.Da se nikada ne može prekinuti a u isto vreme znaš da je paperjasta poput vazuha.

I opet ćemo svi biti tu.Bivše,bivši,sadašnji,bivše od bivših.Svi na jednom mestu i svi povezani iako često pojma nemamo da je tako.Umreženi,spojeni tankim nitima,klikovima.

i opet ćemo nekome odlučiti da verujemo zato što ćemo se tešiti da ćemo mu dati baš onaj deo sebe,onoliko parče koliko mi odredimo znamo da je to najveća zabluda.Da virtuela uzima veće parčiće nego java.

Malo je reći da se čudno osećam.Ali najgore od svega je što znam daje tako najbolje.

I ne mogu reći da ću otići odavde.Lepo je ćaskati iza monitora.Skrivenog tela,duše otkrivene.Samo isto tako znam da ću ova dva sveta da potpuno odvojim.

Ode ću da ostavljam deliće duše strancima ,tamo ću iste te deliće da skrivam od onih koji se izdaju za moje prijatelje i poznanike.Ne namerno.Niti planirano.Zato što je jednostavno sa virtuelom i javom tako.Princeza vam želi lep dan!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 19  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

zemunac70 (47)
To je za pohvalu
#6, 02.12.2011 - 22:32
vitezkoja (42)
ma nece baš da nestane ako shvati sta si zelela da kažeš u tom mejlu što si poslala ako te dobro poznaje nece nestati na jedan klik mišem ako je pravi prijatelj ili šta vec razumece te javice se.Ovde ću da ostavljam deliće duše strancima ,tamo ću iste te deliće da skrivam od onih koji se izdaju za moje prijatelje i poznanike.Ne namerno.Niti planirano.Zato što je jednostavno sa virtuelom i javom tako.
#5, 02.12.2011 - 20:09
NEKI LJUDI ODLAZE IZ NASIH ZIVOTA,DA BI NAPRAVILI MESTO ONIMA KOJI DOLAZE :)
#4, 02.12.2011 - 19:57
Razmišljamo identično!
02.12.2011 - 20:01
sneki62 (55)
DA VIRTUALA UZIMA VECE PARCICE, NEGO JAVA...PRELEPO MILA...NEBIH DA KOMENTARISEM , SVE JE RECENO...LJUBIM TE.
#3, 02.12.2011 - 16:16
Ljubim i ja tebe
p.s.Ti si uvek u pravu inače (samo da ti saopštim)
02.12.2011 - 16:26
zemunac70 (47)
Na edan klik e desi varnica,strast,ljubav.Jedini nacin da sve uspe,opstane je da oboje pobegnete odavde i sve preneste uzivo,bilo ko od vas dvoje da ostane kraj je neminovan a povratka nema.Net stvara sumnju nepoverenje,ako ste nasli sta ste hteli sto bi ostali ovde ko god kaze drugacije pravda sebe,trazi izgovor
#2, 02.12.2011 - 15:08
Mi smo baš dugo opstali (mislim dugo za virtuelu) nije u pitanju ljubav već prijateljstvo ali dobro.Idemo dalje
Poyy prijateju!
02.12.2011 - 16:26
gamma (49)
šta bih mogao reći
#1, 02.12.2011 - 11:51
Ovde ali baš nema šta više da se kaže
Šaljem ti zato poljubac
02.12.2011 - 16:21