Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Volim te ali...

Koliko samo puta čujem tu rečenicu.Od drugih.Od onoga sa kojim sam(ili treba da budem),od same sebe.

Uvek su mi bile totalno neprimamljive jednostavne i lake veze.Za mene je obično ravno smrti.Obično može za brak ali ne i za vezu.

Opet...kada malo bolje razmislim...

Mi kao da smo učili da štancujemo izgovore u fabrikama straha.Sa tolerancijom ne komuniciramo.Kompromis je destinacija koju više ne posećujemo.Brzina ovoga vremena određuje jurcanje.I mislimo zašto trpeti ma šta kada nas iza ćoška čeka druga osoba.Ona je bolja.Pa shvatamo da nije ništa bolja a u glavi mislimo postoji treća.Možda je ona bolja.

I tako u svom tom silnom jurcanju zaboravljamo na onaj najlepši osećaj.Onaj u kom treba barem malo da zastanemo i uživamo.

U ljubavi ALI ne postoji.U njoj je sve moguće i sve dozvoljeno.

Svađe,prevare,zapleti,raskidi,pomirenja,zbrke sa bivšima,ratovi,odlasci,dolasci...jednostavno sve.

Izgovori ne postoje.A ALI spada u izgovor.

Kada vidim oko sebe ( i mojm slučajevima naravno) sve one raskide,razvode,glupa objašnjenja,još gluplje igovore osmišljene pod strahom da će nam bit bolje nego što jeste,zapitam se znamo li mi uopšte šta znači ljubav?I pre svega da li smo za nju uopšte spremni?

Biramo instant proizvode umesto onih koje se duže pripremaju pa onda svete šarene papiriće kojima su isti umotani bacamo u kantu za smeće pre nego što uspemo da ih otvorimo.

Nema tog izgovora,te stvari koju može da spreči pravu ljubav!

Ne priznajem ništa.Ali ništa!

I zato ako mi ponovo neko bude rekao volim te ali...mlatnuću ga po glavi i reći mu da se vrati kada zaista bude naučio da voli!


Princeza vam želi lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cica52 (66)
ALI, nepostoji u recenici VOLIM TE!
#5, 03.12.2011 - 14:34
To i ja kažem!
03.12.2011 - 14:40
citer (49)
e doživesmo da nam poželi lepo veče
opet ona razmišlja.. ali je izgovor nadam se da neće i tebi biti
#4, 02.12.2011 - 21:34
I ja se nadam kumo
02.12.2011 - 21:36
vitezkoja (42)
ma de ja to da uradim taman posla pa da me ona teška kristalna vaza opauci po tintari ili ti me zvekneš tastatuom samo paf i fik i gotova stvar e onda ima da bide cvrc kod mene ima da se plašim da me ne ubiješ a ako ovako neceš da kazes one carobne reci reci da niko ne vidi i cuje ma ko da je u pitanju samo mu sapnu na uvo polako onako mazno Volim te i bez onoga ali to briši iz upotrebe ima samo dali i ti mene voliš to ima da pitaš njega
#3, 02.12.2011 - 21:33
vitezkoja (42)
I zato ako mi ponovo neko bude rekao volim te ali...mlatnuću ga po glavi i reći mu da se vrati kada zaista bude naučio da voli! samo da ona vaza ne bude na dohvat ruke da opauciš po glavi .Volim te ali...koga to voliš i javljati se ono zlokobno ali .U ljubavi ALI ne postoji.U njoj je sve moguće i sve dozvoljeno.Svađe,prevare,zapleti,raskidi,pomirenja,zbrke sa bivšima,ratovi,odlasci,dolasci...jednostavno sve.Ne priznajem ništa.Ali ništa!neceš da priznaš i kažeš Volim te
#2, 02.12.2011 - 20:16

Ti si rešio pošteno da me središ
02.12.2011 - 20:19
Volim te..bez tog ali :)
#1, 02.12.2011 - 19:55

Ti si moj
02.12.2011 - 19:57