Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
odgovori blog

Musko zenska relacija


Mnoge žene danas se žale da im muškarci ne prilaze. Smatraju da je došlo do tektonskih poremećaja u muško-ženskim odnosima i da oni nisu kao što su nekad bili. Činjenica je da su se muškarci promenili, ali ni žene nisu ostale iste - oni su manje hrabri, a one manje pristupačne. Ako želite to da promenite predstavljamo vam nekoliko korisnih saveta američkih stručnjaka.


Sposobnost komunikacije, toliko isticana kao najveća prednost ljudi, često je glavni Sposobnost komunikacije, toliko isticana kao najveća prednost ljudi, često je glavni kamen spoticanja i koren mnogih problema. U ljubavi je to još izraženije, jer, kako kaže jedan renomirani američki psiholog, “ako ne govorite istim ljubavnim jezikom kao vaš partner, mala je verovatnoća da ćete se razumeti”.

Da bi nas neka osoba privukla potrebna je hemija, a prema novom istraživanju, najsigurniji način zavođenja je duhovitost.

Mislite da poznajete svog partnera odlično i da znate kako diše, ali se ipak svađate. Američki stručnjaci tvrde da su i kod veoma dobro usklađenih parova moguće greške u komunikaciji. Razlog toga je drugačije funkcionisanje ženskog i muškog mozga. Pogrešna reč, ljutit ton ili pogrešno odabran trenutak druga strana lako može da shvati kao provokaciju, nedostatak interesovanja ili emocionalno zahlađenje. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Mozda nisi primetio , ali pricas o upoznavanju, a pola bloga ti je o odrzavanju vec postojecih odnosa sa partnerom...
#1, 03.12.2011 - 13:57
Dobro sam primjetio..za svakoga po nesto....a mozda za nekog nista
03.12.2011 - 14:00
 

Korisnik
offline
offline odgovori (40)
Crna Gora, PodgoricaBlogovi: tagovi
nema tagova