Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
PRIČA 1

Ona proverava u ogledalu kako joj stoji nova spavaćica.Kupila ju je baš za tu priliku.Čeka njega.I tako se viđaju tako retko.Dobro,zna ona da je on oženjen ali susreti su postali sve ređi i ređi.Koliko je samo provela noći čekajući za kompjuterom.Koliko sati pišući mu mailove.

Zna da nije njen.Da nikada neće ni biti.Ali...obožava trenutke sa njim.Sa toliko njih je mogla do sada da izađe.Pobogu ona je lepa žena,ima tek 34.Imala je toliko poziva ali ne.Ona je odabrala njega.Za trenutak se malo zamislila.Mogla je ona da ima još nekoga da on ne sazna.Zašto da ne?Pa on je oženjen.
Ali nešto ju je uvek sprečavalo da se čak i vidi ma sa kim.

On je nešto sasvim drugo.Jedini čovek koji je uspeo da je zadovolji i umno i telesno.Kad bolje razmisli ono umo...moguće da su proizvedena veštačka osećanja.Ali ona je želela da veruje da su prava.Dok je sa njim lepo joj je.

Istina,ne može da kaže da nije pomislila kako bi bilo kada bi bili u vezi.U pravoj vezi.Toliko puta je zamišljala kako sa njim gricka kokice dok gleda film.Ali on je uvek nekud žurio.A ona...ona jednostavno nije imala prava da mu prebaci.Ipak je on imao život a ona pristala da bude ona druga.

Navlači belu košulju i pita se usput zbog čega?Zbog čega to radi?I tako će je svući odmah.Nikada nema vremena čak ni da popričaju.Ali uvek je želala da bude za njega nekako nova,drugačija.Čak je i frizuru promenila.

Konačno čuje zvono na vratima.Još jednom proverava svoj odraz u ogledalu.Zatim baca pogled na sto na kom je prelepo aranžirano predjelo.Možda će ovoga puta imati vremena da ostane malo duže.

Otvara vrata.On je spušta torbu na pod u hodniku i počinje da je ljubi.Raskopčava joj košulju dok mu prolazi pstima kroz kosu.Zakiva joj šake svojima iznad glave i ulazi grubo u nju.Nakon nekog vremena oboje leže na potpuno istom mestu.On razmišlja kako da se što pre izvuče.Ona kako nije ni zapazio njene nove haltere.Odlazi u kupatilo.Ona brzo navlači ogrtač i odlazi do kuhinje.Stavlja predjelo u rernu i otvara flašu vina.

Po njegovom dolasku naslućuje isti pogled.Pogled moram da idem.Ljubi je kratko.Namešta odeću i izlazi.

A ona ostaje.Zna da će i tu noć provesti za kompom čekajući ga.Oseća kako su joj oči vlažne.Njena krivica.Sve je to sama sebi ozvolila.Shvata da predjelo zagoreva i isključuje rernu.


PRIČA 2

Ona kucka na kompjuteru.1,2,3,4 svi su tu!I svi do jednog oženjeni!Tako je bolje.Neće je smarati za vezu.A najmanje što ona sada želi jeste veza.

Uostalom šta je briga.Na netu uvek može da bude čedna i fina.Može da namontira slike.Može da bude sve što poželi.

Za trenutak se setila sebe u osnovnoj školi.Gotovo da niko nije želeo da bude sa njom.Osećala se tako bedno.Ali tada nije postojao net.Pomislila je sa osmehom na licu.Tada je sve bilo drugačije.Nikada se ne bi vratila u ono vreme.Da je svi kinje.

Zato sada može da bude sve.Nije valjda glupa da se predstavlja kao nekakva zavodnica.Te žene nemaju pojma.Uvek treba glumiti smernu,nežnu i finu.I svi padaju!

Odgovara na jedan,na drugi,na treći mail sa copy paste.I tako nema vremena da se smara i piše ponaosob.

Identične priče.Uostalom i oni su oženjeni.Šta očekuju?

Gleda za trenutak u mail.To je onaj drugi.Onaj što nije oženjen.Ali ne.Ne dolazi u obzir.To bi već potpadalo u obavezu.

Montira sopstvenu slku.Stavlja potpuno drugo telo.Da,sada izgleda savršeno.Ponovo šalje svima.

A onda proverava mobilni.To je poruka od njega.Trebalo bi već da krene.Oženjen je.Ali on je nešto sasvim drugo.Nekada je toliko plaši.Toliko je puta želela da prekine sa njm svaki kontakt.Nije uspevala.Danas treba da se vide.

Navlači bundicu i kreće.Usput bi mogla da se vidi i sa još jednim od onih ali...ipak ne.Ne želi da je vidi u takvom izdanju.Ako se dogovore staviće ga pred svršen čin.Neka odmah uđe i odmah će da ga ščepa i dočeka tako da neće imati vremena da mnogo razmišlja.Ona nekoga da čeka.Nema šanse.Čitav je život čekala.Sada ima da ih petlja sve.Ali baš sve.

Izlazi.Shvata kako bi želela da ga dodirne.Da ga oseti.Ali zna da idu samo na sendviče.Konačno mu se smeši.On je ljubi u čelo i izvlači joj stolicu da sedne.

Gleda ga čežljivo.

Nema veze.I tako ima net!


Uz napomenu da ne povezujete samnom niti jednu od ove dve priče želim vam lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 31  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

#11, 03.12.2011 - 21:59
03.12.2011 - 22:39
akcija (40)
Kao i uvijek ,sta ti je masta?
#10, 03.12.2011 - 21:55
Relna mašta
Hvala ti
03.12.2011 - 21:57
Casperitza (40)
Meni se svaka tvoja sviđa ;) O tome svedoče moji mnogobrojni komentari ;)))))
#9, 03.12.2011 - 21:36
Znam.Ali tvoja je najbolja i nema diskusije tj ona koju si napisala
A tvoju pa...volela bih da napišem jednom
To se zove prava priča
03.12.2011 - 21:44
Casperitza (40)
Moja malenkost se raduje princezice moja ;)

Sve za tebe ;) Ljub ;)
#8, 03.12.2011 - 21:23
Takođe!
Predivno napisano!
p.s.Meni je ta treća priča najlepša
03.12.2011 - 21:33
gamma (48)
maaaaa..... bez komentara
#7, 03.12.2011 - 20:53
Maaa ljub ljub
03.12.2011 - 21:18
Casperitza (40)
PRICA 3

Na poslu je. Pokušava da završi što pre da bi mogao da pogleda da li mu je stigao mail, ili možda sms. Očekuje NJU... Nju koja je tuđa, a ipak i njegova. Ne, nije on drugi - on je samo prvi do prvog... Tako voli sebe da teši.

Upoznao je na netu. Sve je krenulo kao iz šale. Kao što to mahom biva na netu. I profil je otvorio iz dosade, razonode radi. Posle ozbiljne veze koju je okončao kao od šale, samo da bi izašao iz nje kao pobednik (zna da je ovo čista varka i da možda ne bi večito trebao da skače na prvu loptu, već nekada i da razmisli...), nakon nekoliko nebitnih veza, i bez ikakve budućnosti - skakao je iz jedne u drugu, pisao recke, kao da je ređao trofee, a opet iz svake te priče izlazio sa malo više razočarenja u samog sebe... naišao je na nju.

Ona je daleka i nedostižna. Ona je ta koja mu treba za ubijanje vremena, kada nema sa kim da popriča. Ne da je on sam, ali mu treba nešto novo, neobavezno, nešto što ga ne može koštati ni trunke truda, nervi, emocija...obaveza.

Prvu poruku joj je pustio misleći da se neće javiti, međutim... Javila je se, odgovorila šalom na njegove šale, započela priču, dala povoda za komunikaciju. To je sve što je tražio, i eto dobio.

Vreme prolazi, oni se nalaze sve češće na netu - njihov paraleni svet. Polako ta komunikacija prelazi u potrebu. Ali on se bori protiv samog sebe. Zna da ona nije za njega. Zna da nikada neće biti njegova. Što je nekada upravo bio motiv njegovog izbora da baš sa njom stupi u kontakt, sada sigurno postaje prepreka da se ispuni njegova želja. Da, on je želi. Baš nju. Pored mase njih koje su tako blizu, tako dostupne, on želi nju na koju nema prava.

Mejlovi postaju sms poruke. Dnevni razgovori prelaze u noćne priče bez kraja. Pregazio je sva svoja pravila, sve svoje principe... Samo zarad jednog neostvarivog sna...

A šta ako bi se ipak sreli? Kako bi to izgledalo? Šta sprečava jedno prijateljsko viđanje na kafi, piću? ON to sve sprečava- On je svestan da ne može da sedne pored nje i ponaša se ravnodušno kao prema prijateljici. Vezali su neke tanke niti...nevidljive... Niti koje ih vezuju kao da se znaju oduvek, a ipak, samo su savršeni stranci. Muči se, da ili ne... Da li da je zamoli za susret? Oseća da bi ona prihvatila ali, šta on dobija time? Jedno razočarenje više?

Nervozan je... Užurbano privodi posao kraju, sjuri se ka laptopu - ništa. Nema je... Munjevito hvata telefon kad eto poruke : Srce, kako si mi danas? Srce...ona ga naziva Srce. Ona koja mu nije ništa a opet mu toliko znači, treba...postala je neophodna. Izmamila mu je osmeh sa samo 5 reči. Prolazi ga nervoza, seda i šalje joj odgovor : Malena, sada sam sjajno :D

Ipak joj neće još ponuditi susret. Možda čak neće nikada. Ona je suviše važna da bi se pretvorila u još jednu priču bez sutra u nizu. Ona je njegov san...njegova neostvarena želja.


Draga, dozvolila sam sebi, u nadi da se nećeš ljutiti ;) Ljubim ;)
#6, 03.12.2011 - 20:50
Čak i da želim da se ljutim na tebe ne mogu
Ovako uz neke totano ne bitne malecne izmenice... i naravno osim malena sada sam sjajano,princezice sada sam sjajno potpisujem ovu priču kao moju

A tebi hvala što si je napisala iz svog ugla
Sorry ali kada je nešto moje moram da prisvojim

Zato te ja sada najjače ljubim i zahvaljujem na ovoj priči
Verna sam ti do groba u prijateljstvu (bezuslovnom)

03.12.2011 - 21:12
Istinito i pomalo tuzno, ljudi se odricu realnosti
#5, 03.12.2011 - 20:16
Znam,pomalo je tužno ali relano
Hvala što si svratila
03.12.2011 - 20:19
Hehe,za prvu pricu cu se samo nasmejati i reci-tipicna glupa zensa osoba,ma kako god to neko shvatio...Ceka ozenjenog coveka i nada se necemu sto zna da nece biti a druga,pa kao sto jednom vec napisah-Dilema je Opcija koja ti omogućuje da se zajebeš onda kada imaš neki izbor ispred sebe
#4, 03.12.2011 - 20:14
Aneđelu ne sudi nikome
Zaljubila se a ljubav je slepa
A za drugu se slažem 100%
03.12.2011 - 20:16
bonibon (39)
kao i uvek lepe price...istinite...mozda necije zivotne price,ali bolne-za vecinu u njima.Ljubim te!
#3, 03.12.2011 - 20:07
Hej prijateljice gde si ti meni?
U svakom slučaju realne
Ljubim te
03.12.2011 - 20:10
vitezkoja (41)
prica ko svaka prica nosi neku cudnu misao sa sobom kakve osobe postajemo zivimo za trenutak zadovoljstva svoga a sve ono sto nas cini ljudskim bicem bacamo na pod i krijemo ispod tepiha i dobro ga pritiskamo da ne izađe ispod njega i otkrije ono pravo lice onoga koji ga je sakrio. Gleda za trenutak u mail.To je onaj drugi.Onaj što nije oženjen.Ali ne.Ne dolazi u obzir.To bi već potpadalo u obavezu.Montira sopstvenu slku.Stavlja potpuno drugo telo.Da,sada izgleda savršeno.
#2, 03.12.2011 - 19:58
E da Viteže,baš tako ...bacili sve što nas čini lljudima...
03.12.2011 - 20:03
1  2  [»]