Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
MarkoPgCg blog
Muž i žena imaju 25-godišnjicu braka.Pita muž ženu , što bi je obradovalo da to proslave.
-Izvedi me u striptiz bar,nijesam tamo davno bila, a htjela bih vidjeti današnje cure , kako to rade.
- Ma što ćeš tamooo? Pa znaš da su to lokali samo za one pohotne koji su nezadovoljni svojim brakom pa dolaze gledati i sliniti za onim curama...
Žena ne popušta: - Pa svejedno bih htjela vidjeti ,a kako si ti stidljiv, ja sam već nabavila dvije ulaznice. - Ajd, pa neka ti bude...jedva pristane muž. Kad su došli u bar garderoberka,mlada cura,odmah pozdravi:
- Dobro veče, gos'n Perić! Žena ga pogleda, a muž joj brzo objasni da je to kćerka njegovog kolege. Kad su sjeli za sto, stvori se konobar i pozdravlja:
- Dobro veče, gos'n Perić. Žena ga ljutito pogleda, a muž brzo:
- Ah, draga taj je konobar radio u menzi našega preduzeća.... Žena mu jedva povjeruje , ali ju je ostavilo dobro raspoloženje. Kad je počeo program, striptizeta je izvodila svlačenje.Kad je došla do gaćica upita publiku:
- A 'ko će mi danas skinuti gaćice? I svi u baru viknu jednoglasno:
- Perić!!!
Žena popizdi i ljutito se digne i ode iz bara. Muž potrči za njom smeten i nesretan:
- Draga , to su mi podmetnuli! Te ljude uopste ne poznajem! Ljubavi moja , vjeruj mi, molim te! Žena uđe u najbliži taksi pred barom, muž je jedva stigne i uvali se do nje. Kad su se smjestili u taksiju, taksist pozdravi:
- Dobro veče, gos'n Perić.Šta vam je danas?Toliko smo do sada vozili dobrih i mladih kurvica,a danas ste izabrali ovakvu staru babetinu???


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

mamian (40)
:)
#1, 06.12.2011 - 22:42