Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

NEIZBRISIVOST VIRTUELNIH INSTANT LJUBAVI

Ulazi u njegov stan.On joj pažljivo raskopčava kaput.Ona ga skida sa sebe hitro.Misli joj lutaju.Okreće je.Postavlja joj ruke na zid.Zadiže njenu suknju i grubo ulazi u nju.Ona se okraće.On je podiže držeći je za butine nosi je do stola.Zatim je spušta na njega.Ponovo ulazi u nju.

Nakon nekog vremena oboje leže zamišljeni jedno kraj drugog.Nije isto,pomislila je gledajući ga nemo.Nikada ne može biti isto.Iz proste činjenice on jednostavno nije on.Taj njen.Koga je pre 3 godine upoznala preko neta.

Pokušavala je da se uklopi u instant život i iznajmljene emocije koje se jednim izgovorom odbacuju.U novi život.Programerski.Plitak.Sve je i uvek poredila sa njim.Možda zato ne uspeva.Možda zbog toga sve izgleda nekako lažno.Veštačko.Konačno,nakon 3 godine dopustila je sebi da uđe u vezu sa čovekom koji...pa recimo da joj se činilo da može da mu veruje.Jednim u milion.Dugo je bilo potrebno da zadobije njeno poverenje izgubljeno na vašarima laži i sujete.

I baš kada je pomislila da napreduje dobila je mail od njega.Onog njenog.Sa neta.Zurila je u mail sve dok slova nisu postala mrlje na belom ekranu.Pozivao ju je da se vide.Nakon 3 pune godina tokom kojih je pokušavala da ga zaboravi.

Svega se sećala.Do detalja.Pamtimo samo ono što želimo.A njega je želela da upamti svakom svojom porom.

Setila se svog onog dopisivanja.Onih dnevnih i noćnih mailova.Poziva.Njegova.Uvek je bila njegova i to neće moći da obriše niti jedan muškarac.Setila se kako se zaljubila u njega i pre nego što ga je videla.Znala je to.Nije više ništa bilo važno.NJihov susret...je sve samo materijalizovao.

Izgled nije bio važan.Znala je to.Nje više bilo važno ništa.To je bio jedino put da se nekome prepustila u potpunosti.Kada ga je srela njen je život bio u haosu.Sveže razvedena.On oženjen.

Ništa to nije bilo važno pri svakom njihovom susretu.Osećala ga je svim svojim bićem.Znala je da će tako biti i pre susreta.U virtueli sve ide obrnuto.Zaljubite se pre nego što se vidite a kada se vidite počinje početak kraja.

Ležala je naga na podu kada joj je muškarac,nekoliko godina mlađi sa kojim je bila u vezi doneo čašu vina.Prekrila se bluzom i ispijala je.U glavi joj je bio on.Samo on.

A onda se setila i kako je skontala da mu nije bila jedina.Da je imao bar desetak drugih sa kojima se dopisivao.Kako je pronašla sve.Sasula mu u lice i nakon toga godinama žalila što je to učinila.Trebalo je da ćuti.Šta se nje tiče njegov život ako joj je bilo lepo?

Ali znala je da to sve može samo u mislima.Impulsivna po prirodi lako se predavala trenutnim osećajima.I...samo jedno pismo bilo je dovoljno da ga više ne vidi.

Bio je tu još neko vreme a onda se potpuno izgubio.Znala je da je pod drugim nikom.Jednostavno znala ali nije želela da otkrije.

Sada joj je u glavi bio onaj njihov sex.Razodenuo ju je i pre nego što su se videli ali razodenuo je njenu dušu.To je mnogo gore.

Razmišljala je da li da ga vidi.Šta joj taj susret može doneti sem očajanja?Utvrđen model za poređenje.

Negde u nekom deliću uma je tijala nada.Možda je slobodan.Možda je skontao da i ona njemu znači isto.

Ali onaj drugi delić prevučen tamnom bojom je odgovarao šta ti je,ti si samo čekala u redu.Nije trenutni imao niti jednu za sex.

Otišla je kupoatilo i doterala se.Smislila izgovor.Našla se sa njm nakon nekoliko sati.

Sex.Imali su ga pre nego su se pošteno i pozdravili.Grabila ga je kao da joj je poslednji put.Uzimala ga nekontrolisanim dahtajima.

Ali je znala.Znala je da on nje više taj.Ništa više nije isto.

Kada je bila sa njim pre nekoliko godina verovala je da je to to.Toje sve činilo posebnim.To ju je pelo na oblake.Sada je pred sobom gledala drugog čoveka.Stranca.Onog kog je nekada volela.

Rekao joj je da mora da ide.

Neke se stvari nikada neće promeniti,pomislila je.

Rastala se od njega dugo gledala kako odlazi.Zurila je u siluetu koja se polako udaljavala.Znala je da on nije bio njen.Uvek je bio svačiji ali ona je bila njegova.

Nadala se da će išetati iz njenog života baš kao što je iz ovog susreta.

Molila nebo samo jedno.Da ponovo bude svoja.

Pogledala je u mobilni. 3 poruke od čoveka sa kojim je bila u vezi.Možda bi konačno sebi mogla šansu da pruži...

Ali kako se on odaljavo tako je znala da je ponovo sve bliže njenom umu.

Mrzela je to.Mrzela je neizbrisivost virtuelnih instant lubavi.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 10  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (41)
java i virtuela su se toliko isprepletale da se više i ne vidi razlika ko kojem svetu pripada sve se povezalo i nadovezalo jedno na drugo da se ne vidi kraj klupku koje se zamrsilo i nikako da se razreši a gordijev cvor je malo dete spram ovog spleta cvorova koji nastaju u ova dva sveta razdvojena ali necim spojena .ima nekog ko je voli ali ipak žudi za onim stvarnim nestvarnim covekom koji ce samo proci kroz njen život ostaviti svoj trag na koži i duši i otici a onaj koj ceka svoju šansu je na ledu u stanju okacenog na civiluk cas ga uzme cas završi u ormaru dok ne dosadi i završi na ulici u kanti za ostavljene i bivše ljubavi i one koji zadovoljavaju potrebe za jednokratnu upotrebu
#7, 10.12.2011 - 21:46
Potpusujem komentar
10.12.2011 - 21:54
citer (47)
jbt jel ova zna s kim je
#6, 10.12.2011 - 21:38
Zna!Čitaj pažljivije i ne budi tako patrijahalna
10.12.2011 - 21:47
Ufff,neverovatno koliko zena ,,pada,, na ozenjene muskarce...Ma nije da ne znaju da su samo kombinacije za ***,znaju to!Ali toliko ga idealizuju da na kraju to potisnu iz misli i obmanjuju se da je to ljubav prema tom nekom...A on?On je zadovoljio svoje potrebe i ide dalje,jos jednu recku je upisao na svom zidu......
#5, 10.12.2011 - 21:28
I kao i uvek iskren komentar i pravičan do srži
Ljubim Anđela!
10.12.2011 - 21:35
olgica (56)
Svega se sećala.Do detalja.Pamtimo samo ono što želimo.A njega je želela da upamti svakom svojom porom.
#4, 10.12.2011 - 21:18

10.12.2011 - 21:32
gamma (48)
da sam tu...tu sam,
#3, 10.12.2011 - 21:02
Da ostalo nije važno,nije
10.12.2011 - 21:31
#2, 10.12.2011 - 21:02
10.12.2011 - 21:30
gamma (48)
i još jednom identični kom.
#1, 10.12.2011 - 20:51
Ma neme veze za kom
Važno da si ti tu
10.12.2011 - 21:00