Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

DVE SVE RASPROSTRANJENIJE ČINJENICE O ŽENAMA I MUŠKARIMA

Ćitim.Osmatram.Razmišljam.Postoje 2 činjenice koje zapažam i koje su sve zastupljenije.

-ŠTA JE SVE ŽENA U STANJU DA URADI ZBOG JEDNOG MUŠKARCA

-ŽENE SVE VIŠE ŽELE NEOBAVEZAN SEX A MUŠKARCI VEZU I EMOIJE


-Žena je ta koja uvek planira kada se zaljubi.Očekuje.Nada se.Ona je u stanju da zamišlja brak od obične sex avanture.To stoji.

Međutim sve više srećem žene koje pristaju na sve.Ako joj on kaže vidimo se kad se vidimo ona kaže važi.Daleko je ovo po meni od neobavezne veze.Ovo je sviranje po njegovim potrebama.

Ali iz nekog razloga žene pristaju.Kažu šta me briga nek mi je lepo.A da li je lepo da ga čeka mesec dana da se upristoji i javi se?

Jer neobavezna veza je ipak veza a potrebe ima i onaj drugi.Ono što mene ovde čudi je što su ove žene koje pristaju na to mahom lepe i intelegentne.Ali...zaljubljene.Pa su u stanju da čekaju njegov poziv i godinama.Kidaju se.Negde duboko u umu se nadaju da će se on promeniti.Ali jedino što može da se promeni je prag njihove toleranije.Ne osuđujem ih.

Mi žene smo i tako često mazohistički nastrojene.Ali pitam se ko je on pa da uspe toliko da me sroza da čekam i molim.Nema šanse.

Verovatno sam zbog toga i sama.I nije mi žao.

-Drugu činjenicu koju uočavam je da sada muškarci važe za nežniji pol.Sve češće srećem žene koje su spremne za avanture.Ne žele vezivanje.Spremne na eksperimentisanje.

Sa druge strane muškarce koji se nisu mnogo promenili.On želi da je ona njegova.Samo njegova.Njegova mala devojčica koju samo on može da pogleda.Nikako zavodnica ili ratnica.

Toliko pričaju o neobaveznom sexu i sexu bez emocija a pokušajte ukoliko ste žena da predložite muškarcu tako nešto pa ćete videti šta će uslediti.

Bićete iskritikovane najstrože.Ne daj Bože da to mi predložimo,

I samo slušam žalbe kako on želi vezu i voli je a ona samo sex.

U želji da jedni druge razumemo zamenili smo se.

Žene...mi koje smo toliko planirale,nadale se usvojile smo pravilo o nebaveznom sexu od muškaraca a oni od nas pravilo o emotivnim vezama.

Ne možete reći da ove dve činjenice koje sam navela nisu sve rasprostranjenije.

Izgleda da ćemo morati da se nađemo na sredini.U želji da ugodimo jedni drugima izgubili smo sebe.


Princeza vam želi lepo veče!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

.U želji da ugodimo jedni drugima izgubili smo sebe.
#6, 15.12.2011 - 05:10
ponocnik57 (60)
DUSEVNA dama!!!ZABRANICU SEBI da je "GOTVIMMMMMM"!!!!IKRAJ !!!!NEMA VISE ljubavi!!!!!!;-b
#5, 14.12.2011 - 15:24
vitezkoja (42)
u ovom slucaju izgleda kao da smo se izgubili u prevodu i vremenu sve se izmešalo mada to nije i tako loše da i jedna i druga strana vide kako izgleda druga strana medalje kada se zamene uloge i koliko neke situacije koštaju živaca a ipak neke stvari ne treba menjati a na neke treba da pretrpe velike izmene oko veza ***a i sve vezano oko odnosa koje mogu dvoje ljudi da imaju
#4, 13.12.2011 - 22:02
Pa i jesmo to
Igubljeni u prevodu
13.12.2011 - 22:16
shone68 (49)
ma možda sam ja izuzetak koji dokazuje pravilo
#3, 13.12.2011 - 21:43
Nisi veruj mi...
Ali mi je drago što baš ti dokazuješ to pravilo
13.12.2011 - 21:44
shone68 (49)
*** bez veze je bezveze! ... neka veza mora da postoji, tajna
#2, 13.12.2011 - 21:20
Samo potvrđuješ moju teoriju
13.12.2011 - 21:39
sneki62 (55)
PAMETNO KAO I UVEK...SVE JE OVO ZA RAZMISLJANJE..ULOGE DOSTA SU SE ZAMENILE, ZATO SMO SVI POMALO IZGUBLJENI U TIM TRAZENJIMA ...NADJIMO SE NA POLA PUTA, STO KAZE NEDA! POZDRAV.
#1, 13.12.2011 - 20:09
Kažem i ja
Ljubim te
13.12.2011 - 20:16