Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

KAKVE ŽENE VOLE MUŠKARCI?

Uvek sam se pitala kakve žene vole muškarci.Jer čini se kao da sam bila van tih okvira poželjnosti.Pravi pristup,pogrešna procena.To sam ja.

Puno se piše o tome.Muškarci vole ovakve,onakve,kučke(mrzim tu reči ništa manje nego mačke),kako zavesti muškarca.Preko kreveta,stomaka bla bla bla

Zašto li se jednom ne napiše kako zavesti ženu,pitam se...

A onda shvatam da bi ta kniga bila najveća laž.Jer žena je ta koja uvek bira i zavodi.

Samo mi je pomalo smešno što smo mi žene sve izmislile kako bi se dopale muškarcima a ovamo uporno govorimo to je zbog nas.Da li je silikonska 5 zbog nas?Hajte molim vas.Šta će nama 5.
To je samo jedan primer ima ih milion ali da neskrećem sa teme

Dakle,kakve žene muškarci vole?

Više bih volela da mi oni daju nekakav odgovor iako znam da će većina reeći nema određen model ali svako od nas ima tu neku sliku po kojoj bira ili pušta da bude odabran.

-Zavodnice ne vole nikako-moguće na prvu loptu.Moguće da ih opčini.Zavede...ali sve je to kratkog daha.

-Brbljivice-opet nikako.Treba i on da progovori jer ponekad zapostavimo činjenicu da muškari često govore i više od žena.

-One koje znaju šta hoće-odlučne žene.Jake žene.Koju vuku konce pred njima ali i pred svetom.Nikako takođe.Jer ugrožavaju pomalo njihovu ulogu.U te spadaju i one koje uvek preuzimaju inicijativu.

-Karijeristkinje-nikako.Ženi na prvom mestu treba da je kuća i porodica i svaki muškarac to ima na umu.

--Veštice (u ovom slučaju one koje mrze sebe do podne a od podne čitav svet) nikako ni nih.Njihova arogancija samo ponekad može biti zanimljiva ali u većini slučajeva muškarci beže od takvih žena.

-Kučke (mrzim ovu reč ali ovde će se tom ženom smatrati ono koja bukvalno gazi po muškarima)-možda grešim ali i ona kod muškaraca ima rok trajanja.

A kakve vole?

Onu koja ga zavede ali uvek načini da ispadne da ju je on zaveo.Onu koja vuče sve konce ali pred svima ispada da točini on.

Onu prema kojoj uvek ima onu malecnu dozu straha da može da ode.Jer dobro zna da ona nikako neće trpeti sve od njega.Upravo ta malecna količina nedostupnosti održava vezu ili brak.

One koje umeju da budu divljakuše u krevetu a pred svetom ćute i smeškaju se kao poslušne devojčice.

Ona za njega mora da bude smerna i verna.Jednostavno mora.Jer to dokazuje da je njegova.E sada šta takve često van braka nije važno.Važno je da one gotovo uvek ostaju u braku.

Onu koja nikada ne spominje bivše ljubavi jer su one obrisane njegovim dolaskom.

Ona koja mu na neki način pokaže da joj je on sve ali u isto vreme drži distancu da to može da se promeni.

Imajte na umu,koliko god da je nama ženama neophodna sigurnost toliko je muškarcu potrebna određena doza nesigurnosti kada je žena koju voli u pitanju.

Jer nikada ne treba da zna da je ulovio svoj plen.Čak i da je tako.

Najpoželjnije je da žena bude u kući.Rađa decu,bude domaćica i iz iste ne izlazi :)

Vraćamo se na pećinske ljude.Ni mi žene nismo ništa bolje kada je u pitanju posesivnost prema muškarima.

Nemojte mi zameriti ovo je samo neko moje viđenje.Ne mora da znači da je tačno.Princeza vam želi dobro jutro i lep dan!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Uh,ma vole Plavuse Kao sto rece,ajmo da cujemo njihovo misljenje Ali...nema ih nesto I vise nego je ok kada o ovome pise zena koja ipak ima neke godine,iskustvo,a ne balavica.Ovo sam napisala jer sam neki dan javno "izblamirana"(bar je tako mislila klinka),sto sam rekla tj napisala da za tako razmatranje "kucke" tj zene ne moze da pise neko ko ima 21god
Svi se korigujemo kroz zivot i uvek pogresimo u izboru,a gde muskarci pogrese u vezi nas,recite
#4, 19.12.2011 - 18:23
nislice (47)
,,Uvek sam se pitala kakve žene vole muškarci.Jer čini se kao da sam bila van tih okvira poželjnosti.Pravi pristup,pogrešna procena.To sam ja."
#3, 18.12.2011 - 22:09
Pravi pristup.pogrešna procena
O da to sam ja
18.12.2011 - 23:09
Casperitza (41)
Čini mi se da je presudno ovo :
"...Onu koja ga zavede ali uvek načini da ispadne da ju je on zaveo.Onu koja vuče sve konce ali pred svima ispada da točini on.
Onu prema kojoj uvek ima onu malecnu dozu straha da može da ode.Jer dobro zna da ona nikako neće trpeti sve od njega.Upravo ta malecna količina nedostupnosti održava vezu ili brak..."

Sve ostalo važi, ali start je upravo ovaj. U stvari, saberimo i okrenimo,svaka žena mora biti pozitivno lukava ;) Dobitna kombinacije upravo jeste ta. Budi žena, sa svim mogućim atributima i kvalitetima, ali pored toga budi lisica na večitom oprezu ;)

Kleopatro moja - sve znamo, ahahahahaha...
Ljubimmmmmm ;)
#2, 18.12.2011 - 19:21
Hahahaha
Ti bolje znaš nego ja
Ja samo pišem

Ljubim te Kleopatro
Slažem se da e to presudno ali iz nekog razloga ja tako znam lepo da napišm a nikako da uradim
18.12.2011 - 23:07
vitezkoja (42)
prva 3 opisa u miksu sa onim dole tekstom akakve vole i eto ti dobitne kombinacije sa kojom se može i želi sve
#1, 18.12.2011 - 14:32
Pa to ti a drugi teško
18.12.2011 - 23:05