Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

SNOVI U TUBI DECEMBARSKE NOĆI

Decembarska noć.Novogodišnja atmosfera.Znaš da to najviše volim.Sijalce iskačene po gradu,ukrasi u vidu jelki i irvasa.Božićne pesme koje kao magijom čine svečanost potpunijom.Ljudi koji i u večernjim satima nekud jure provejavajući kroz centar.

Ti mi nameštaš beretku.Znam da je to samo izgovor da mi nakon toga obuhvatiš lice i uputiš mi dug poljubac.

Podrhtavam na putu do mesta u kom ćemo se prvi put sjediniti.Toliko smo o tome maštali,pisali,pričali.Nije isto.Lako je pred ekranom.Sada sam strepnjom obavijena.

Ulazimo.Pomažeš mi da skinem kaput smešeći se.Znam da si to ti.Da si ti taj.Uvek si bio samo nisam bila dovoljno hrabra da to uvidim.A ti...ti si uspeo da sačakeš moje nedomice i pošalješ ih u zaborav.

Otvaraš šampanjac vešto.Ja to nikada nisam umela.Pružaš mi čašu.Ispijam gutljaj.Skidaš me.Otkopčavaš sitne dugmiće na mojoj tankoj bluzi.Gledam u tebe kao u kakvog Ahila.Opčinjena.Očarana.Ne znam više da li je u pitanju praznična atmosera ili čarolija koju proizvodiš pokretima.

Kao da sam te već osetila.Da te poznajem.Da sam te odavno imala samo nisam to slutila.Želim da uđeš u mene ali ti to ne činiš.Ljubiš me po čitavom telu.Spuštaš na krevet.Zagledana u svetiljke ukrašene svetlucavim ukrasima osećam kako se sjedinjujemo.

Shvatam da smo i bili jedno..Da telesno samo obmotava jezgro korom.Osećam kako mi stopala trnu prvijena uz tvoja.Tvoju glavu na svojim grudima.

To smi ipak mi.To je sve ono što smo želeli.To su snovi u tubi decembarske noći.

A onda nagli trzaj poruke sa mobilnog telefona.

Ti , naravno ti.Ko bi bio?

Sklapam telefon gledajući u mokre i osvetljene bulevare.

Biće tako.Tako kako sam zamislila.Znam da će biti.

Decembar je moj mesec.Nikada me do sada nije izneverio.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
Bice tako...Ne sumnjam u to
#3, 18.12.2011 - 23:00
Svaka čast što me ispratiš uvek
Ljubim te
18.12.2011 - 23:02
vitezkoja (42)
još samo da se snovi decembarski ispune na javi i da sve bude kao u snu možda samo neki delic da se doda od njegovih snova i sve ce biti lepo i nezaboravno.Biće tako.Tako kako sam zamislila.Znam da će biti.Decembar je moj mesec.Nikada me do sada nije izneverio.Ti mi nameštaš beretku.Znam da je to samo izgovor da mi nakon toga obuhvatiš lice i uputiš mi dug poljubac.
#2, 18.12.2011 - 22:31
Važno da su moji snovi tu
U decembar verujem
18.12.2011 - 22:37
Casperitza (41)
Eh taj decembar... Volim ga i ja ;) Biće...

Ljubim...
#1, 18.12.2011 - 22:21
Mora biti
Ljubim moju Kleopatru
18.12.2011 - 22:22