Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ne nismo mi tako želeli a nisu nas tako ni učili.Teško je u vremenu obmama i varki prisetiti se sopstvenih ideala i želja.Ka god to činimo poklope nas podrugljivim podsmehom.

Živimo u vremenu kad se rastržemo imeđu uma i razuma,svesti i podsvesti,želja i mogućnosti.Rastrzani jer nismo više sigurni da li ne smemo da želimo zato što je pogrešno ili zato što je nemoguće.

Ostati svoj gotovo je ne moguće.Tako se često zavaravamo da smo svoji a onda se jednoga jutra probudimo ugledavši u odrazu podsvesti neku sasvim drugu osobu.

Zavaravamo se da smo jači.Da nam niko ništa ne može.Da smo jedinstveni.Da nas niko viš neće povrediti.Greška!

Otupeti ne znači biti svoj.Tek kada nas pecne ono za šta smo mislili da nikada neće možemo biti sigurni da se polako vraćamo sebi.

Doslednost sopstvenim željama je nešto što se krza s godinama.

Vodim blog otprilike godinu dana.Najpre sam govorila da je on kao nekakva sobica u koju volim da mi dolaze gosti i ponesu sa sobom po neku iskrenu reč.

Svačega sam se nagledala od kako ga vodim.Najsmešnije je kada osobu koja piše analiziraju psihološki.Podsetiću vas važan je tekst a ne osoba.Važno je šta pročitamo a ne ko je pisao ili kome je upućeno.

Važan je delić duše koji ostavimo a ne ko je ostavlja.

Volim da čitam sve.Čak sam i najbolju prijateljicu navikla na čitanje blogova.Jer je ovo jedina mogućnost a razmenu mišljenja i čitanje iskrenih misli.

Volim i citate,zašto da ne?Ne mora svako da piše svoje.Nekada je lepo pročitati nešto od velikana ili se podsetiti.

Najviše opet volim one neke razbacane misli koje potiču direktno iz srca.Obraćanje nekoj osobi pred svima.

Blog je jedino mesto gde možemo da želimo i sanjamo javno i otvorenih očiju.

Prozor kroz koji tako često tokom pisanja ponovo puštamo u um one želje za koje smo bili uvereni da su se igubile ili usnule.

Jedino što blogerma danas imam da poručim jeste da se nikada ne odreknu sopstvenih želja.Želje nas čine jedinstvenim.Uz njih smo svoji.Ovom prilikom želim da čestitam slavu svima koji slave!

Princeza vam želi dobro jutro i dan prepun želja!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Važan je delić duše koji ostavimo a ne ko je ostavlja.
#5, 23.12.2011 - 18:48
#4, 19.12.2011 - 14:29
19.12.2011 - 14:33
vitezkoja (42)
jeste blog prozor želja ali nesme se svakom potpuno otvoriti taj prozor jer nisu svi raspoloženi da dele želje vec su tu da se tim zeljama rugaju i izvrcu njihov smisao i sam smisao bloga da spaja istomišljenike i one koji imaju drugacije mišljenje na istu stvar ali iz svog ugla gledanja sto je ponekad i dobro da se razlikujemo to nas cini razlicitim osobama .ma ti znaš da navuceš ljude da citaju blogove i da ostavljaju komentare Živimo u vremenu kad se rastržemo imeđu uma i razuma,svesti i podsvesti,želja i mogućnosti.
#3, 19.12.2011 - 11:34
Znam ali baš me briga ja i dalje pišem želje pa nek se rugaju ako im je lepo...
19.12.2011 - 12:31
#2, 19.12.2011 - 10:18
19.12.2011 - 10:32
nislice (47)

,,Važan je delić duše koji ostavimo a ne ko je ostavlja."
Mila moja postala ti je navika da me ostavljas bez teksta...Ne poznajem te licno ali ima osecaj da si mi prijatelj jako dugo.....Dotaknes u trenu najtananiji deo moje duse....Sta reci?......Prpustim se melodiji tvojih misli ...Osecaj se neda srociti u misao.....Zeli ti prijatan dan
#1, 19.12.2011 - 09:42
Ne moramo da se poznajemo lično da bi se poznavali
Upravo to virtuela dokazuje

Spadaš u one drage ljudi tbog kojih vredi pisati i dolaziti ovde
I ja tebi želim prijatan dan
Čitamo se mi
19.12.2011 - 09:46