Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
-loverboy- blog

Otkrijte da li vas ona vara

Podozrevate da se ona viđa s nekim kretenom. Evo kako treba da vodite razgovor u kojem ćete je navesti da vam otkrije istinu.
Krenite od “nultog obrasca ponašanja” savetuje Mark Safarik, dvadesettrogodišnji veteran biroa, koji danas rukovodi FBSI, kompanijom iz Virdžinije, koja se bavi analizom mesta zločina i procenom opasnosti. Drugim rečima, obratite pažnju na iznenadne promene u njenom uobičajenom ponašanju: novu frizuru i odeću, veću zainteresovanost za higijenu i fitnes, duža odsustva, smanjeno interesovanje za seks.
Ako uočite dovoljno znakova, postavite joj zamku. Kupite dve identične romantične čestitke. Pošaljite joj jednu, nepotpisanu, na posao. Ako ima ljubavnika, neće vam to pomenuti, jer neće znati ko joj je poslao čestitku.
Sada “odigrajte” s drugom kartom. Recite joj da treba da razgovarate. “Neka to bude po mraku”, kaže Daglas, “jer će tada biti opuštenija.” Sedite za sto na koji ste prethodno već stavili drugu kartu. Ona ne treba da bude na previše uočljivom mestu, ali je postavite tako da je ona ipak primeti. To se zove “uvođenje stresnog faktora”.
Nemojte je suočiti s čestitkom. Umesto toga, pogledajte je u oči i upitajte: “Imaš li ljubavnika?” Obratite pažnju šta će potom učiniti. Ako ponovi pitanje, obori glavu, skrene pogled, prekrsti ruke, oblizuje usne, prekršta noge ili skida nevidljive trunčice prašine sa odeće, želi da dobije na vremenu i verovatno je kriva. Sad je trenutak da izvršite pritisak.
Ponovite pitanje, i ovog puta na trenutak pogledajte ka kartici, ali je i dalje ne pominjite. Ako zaista nešto krije, postaće vrlo nervozna.
Konačno, da biste iznudili priznanje, ponudite joj ono što FBI istražitelji nazivaju “scenarijom za spasavanje obraza”. Kažite: “Znam da smo imali problema i ne krivim te zbog toga, ali samo želim da saznam istinu.” “Ako bude predstavljena kao žrtva”, kaže Daglas, koji je koristeći ovu tehniku naveo mnoge zločince da se ispovede, “biće spremnija da prizna.”
Ne dozvolite da vas zavara . . . njeno poricanje. “Viđao sam ljude koji su prošli testiranje na poligrafu, a ipak su lagali”, kaže Daglas. “Oni koji imaju iskustva s laga­njem, poput O-Džeja i Bila Klintona, to sjaj­no rade. Nisu samo kriminalci hronični lažovi. Nemojte se zavaravati mišljenjem da su svi pošteni.”
Men's Health


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

cicajax (46)
A mushkarci nisu? hahhaha Oni su vece P... jer nemaju ..... (piiiip!!!) da zavrshe sa nekom vezom nego imaju duple veze. Hajde shto njih lazu ali shto uspeju i sami sebe da slazu jer kada bih covek jasno pitao opet ne bi imali odgovor
#3, 21.12.2011 - 08:07

isto ti je to
musko,zensko,na isto ti dodje!
22.12.2011 - 21:35
cicajax (46)
Sve si ti to u pravu samo to tada ipak nije bitno jer ona je izabrala drugog i samo ceka dobar povod za raskid.
#2, 20.12.2011 - 22:06
za prvi deo si u pravu...
al za drugi bas i ne,ona ima povod,a i razlog,ali je p.... i zato cuti!
20.12.2011 - 22:09
#1, 20.12.2011 - 21:59
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa