Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog
Ona je nemo gledala rešenje o otkazu.Pozvao ju je da ga potpiše neko sasvim drugi.Ne on, zbog kog ga je dobila.Potpisala je rešenje progutavši knedlu,rukovala se sa jedim od direktora i izašla iz kancalarije uzdignute glave.

A onda je došla u omanju kancalariju i sela za svoj sto.Preko puta nje sedela je ona.Jedna od devojaka njenog pretpotavljenog.Jedna od 3.Svi su sve nali i sve su sve znale i sve su bezpogovorno bile sa njim.Ali ova mu je bila zvanična.Sa ovom je izlazio u javnost.Iako je ona pouzdano znala da živi sa drugom.

Ne,on nije bio jedan od sredovečnih pretpostavljenih zapuštenog izgleda.Bio je relativno mlad.Neoženjen.Otac mu je bio direktor iste firme godinama.Od malena je obučavan za položaj.

Pogledala je u nju.Nikada joj nije bilo jasno šta ga je na njoj privuklo kada je mogao da bude bukvalno sa svakom.Potpuno prosečan izgled.Kreštav glas.Prilično niska za razliku od njega.Gledala ju je namršteno.Zatim je pozvala koleginicu koja je takođe sedela sa njima u kancalariji koja je vodila do njegove i nešto su šaputale gledajući je.

Da.Bilo je potrebno da ode kod njega i pozdravi se ali nije imala snage.Znala je ona da on nije imao velikog udela u njenom otpuštanju ali ništa nije ni uradio daje zaštiti.

Zašto bi?Taj jedan sex koji su imali onog petka kada su nakon radnog vremena ostali da dovrše posao njegannije koštao ničega.Nju je koštao otkaza.

Bila je glupa.Trebalo je da zna.U firmi se sve sazna.Još uvek je sumnjala na čistačicu da je sve dojavila ženi koja je sedela preko puta nje.I tako je pratila svaki njen korak .Ona joj je bila konkurencija.Suviše poslovno blizu njemu.A on je švrljao često se i ne libeći da sakrije.

Konačno je smogla snage i otvorila vrata.Ugledavši njegov poluuplašen pogled isvega se prisetila.Tako ju je gledao i tada.Opet u isto vreme ju je gutao pogledom.Dopadao joj se taj spoj napadača i žrtve istovremeno.

Seća se kako mu je bila suviše blizu i kako je lagano otkopčavao dugmiće na njenoj košulji iako je još uvek govorio o poslovnim poduhvatima.Kako joj je najpre blo nezgodno ali ubrzo je počela da oseća kako njenim telom podilazi jeza.Zatim je počeo da joj šakom klizi niz butine do međunožja.Sada ju je gledao u oči.

Konačno ju je podigao na sto i ušao u nju.

Nije trajalo dugo.

Rekla mu je da mora da ide.Ona je ta koja je bila udata.Prekoravala sebe što nije odolela njegovim dodirima.

Ali već nakon što je uredno zakopčala košulju i popraila frizuru započeo je početak kraja.

Sada kada je ponovo spazila taj njegov pogled...

Došlo joj je da mu svašta kaže.Ali nije.On je pokušao, ona je pristala.

Za nekoliko uzdaha platila je najgoru kaznu u Srbiji.Ostati bez posla.

Pružila mu je ruku i izašla dospevši u svoju kancalariju koja je sada bila prazna.

Na njenom stolu je stajala kutija od one žene.Jedne od njegovih.Znala je da prelazak na stolicu znači i njeno radno esto.Znala je i da je ista uvek težila ka tom.

Zavezala je kaiš crnog kaputa u tankom struku i ponosno ,na vosokim potpeticana išetala iz firme dok su je zloslutni pogledi pratili.

Ostala je bez posla.Ali još uvek je imala muža.


Princeza vam želi laku noć!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
Komentar cu precutati...Pozdrav mila moja
#9, 23.12.2011 - 23:58
I tebi veliki pozdrav!
I...
24.12.2011 - 00:23
Nikad se ne treba kajati zbog neke donesene odluke ako smo u tom trenutku bili srecni..A ako je cena otkaz...pa,nije joj ni prvo ni poslednje radno mesto,uvek moze bolje..Odlicna prica
#8, 23.12.2011 - 18:34
Slažem se
Nikadase ne treba kajati makakve odluke da smo donosili
Važno je da smoih donosili mi...
Iako ovde naći posao je teže nego dobiti 7 na lottu

Ljub nakub Aneđele!
Hvala,veoma realna...
23.12.2011 - 19:35
elektromen (62)
Princezo,ne znam zašto ali mislim da ovo nije tvoja priča.
#7, 23.12.2011 - 07:58
Nije moja priča ali mi se veoma slična odvijala pred nosom...
Veliki pozz
23.12.2011 - 09:59
EEE PA ODE PRINCEZA ODOH I JA DA MI VRATA NE ZAKLJUCA ZNAS HLADNO JE POZDRAV ZA SVE A NAJVISE ZA MOJE NAJMILIJEEEE LAKU NOC
#6, 23.12.2011 - 01:37
upravo tako neko na polozaj a neko na sto ako ne kliznu
ako ne kliznu na sto kliznut ce na bananu a to mu se isto hvata
uh sto volim kad mi je sefica gazda manja je opasnost hahaha pozrav za drustvooo
#5, 23.12.2011 - 01:03
i htio sam dodat treba se jos neko cuvat otkaza hahaha
#4, 23.12.2011 - 00:37
Otkaz dobiju nevini uglavnom...oni se drugu penju na položaj
23.12.2011 - 00:53
mora da je ta avantura bila nesto izuzetno cim je vrijedjelo tolike zrtve taj sef koju dohvati ili joj poremeti red pisanja ili ta kukavica dozivi iscasenje zato su mu sve radnice hrome na poslu nije ni cudo
kad dasa razbija ludooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
#3, 23.12.2011 - 00:31
Razbija samo zato što je na položaju
Baš bi gavidela da razbija ovako...pai samo na karikama
23.12.2011 - 00:52
citer (49)
bljak pozz od žene iz prošlog veka
#2, 22.12.2011 - 23:38
Pa veruj mi da je danas tako
Znaš da dajem realnu situaciju na uvid
Niko ne kaže da nije bljak alij je tako...na žalost


Ljubim ja moju kumu
23.12.2011 - 00:02
vitezkoja (42)
da je bila 4 ili isplivala na 1 mesto nebi možda popila otkaz ili bi sve jedno dobila otkaz .Ostala je bez posla.Ali još uvek je imala muža.možda u svemu ovome i dobro prošla jer kada bi bilo štabi bilo samo može da se nagađa ima previše kombinacija i sve su ne dobitne a poneke i cak pogubne po neke delove zivota njenog više gubi negoli dobija od ***a sa šefom a možda se i ovde javlja žal za propustenom prilikom i ne ostvarenom sansom . eto opet nas otera na spavanje a ona da vileni po sajtu mi na spavanje ccc koja nepravda na ovo laku noc kuma ima da ti lupi kritiku kod kuma i da minus kod njega :))))) :P:P:P:P
#1, 22.12.2011 - 22:48
Ima kombinacija,da ali ona nije u tom fazonu...

Omaklo joj se i popila je otkaz

Samo čekam kumu .Ali ona će oko 2

22.12.2011 - 23:09