Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Duca51 blog
Dino Merlin

Dino Merlin je gostovao umuzičkomšouDalibora Petka u kojem su ga dočekala brojna iznenađenja.Kantautora koji će u zagrebačkoj Areni održati koncert 22. decembra, do suza je dirnula priča o samohranoj majci sapetorodece.

U emisiji je pročitano dirljivo pismo njene kćerke Marije, a Dino je, slušajući ga,jedva se suzdržavao da ne zaplače. Priznao je da ga je priča dirnula jer je to i njegova životna priča.

"Kad sam imao sedam godina i moji roditeljisu serastali, a sestra i ja ostali smo sami samamom. Potresla me je ova priča. Marija je opisala jedandeomog života i voleobihdajeupoznam", kazao je Dino dok je ona ulazila u studio. Pali su zagrljaji, a suze niko nije skrivao.

"Veoma sam potresen, dajte da se malo saberem", rekao je Dinopa je odlučio da telefonom iznenadipožrtvovanu majku Katicu, kojoj će na koncertu u Areni posvetiti pesmu „Da je tuga sneg”.
Tagovi:
b, g, l, o

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

olgica (56)
#3, 26.12.2011 - 13:54
vld (42)
#2, 23.12.2011 - 10:32
citer (47)
#1, 23.12.2011 - 08:15