Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

JEFTINE TEORIJE O TRENUCIMA

Volela bih da sam drugačija.Da ne analiziram toliko.Da se ne premišljam.Da umem više da uživam.Uvek zagovaram onu da niko neće učiniti da nam bude lepo i da sebe treba da postavimo na prvo mesto.

Opet,ne mogu.Ne mogu i neću da pristanem da živim za trenutke znajući u napred da neće ništa biti i da svesno idem ka kraju,nečemu što je već ispričano samo treba da se plati jeftinim trenucima.

Neću da živim za trenutke znajući da nakon njih ostaje praznina.Da prihvatam sumnjive teorije onih koji se plaše i ne umeju da vole pa ih onda svesno izmišljaju kako bi pravdali najpre sami sebe.

A ovo mi vreme baš tako izgleda.Svi žive kao za trenutke.Svesno ulazimo kraj.A onda patimo za istim tim trenucima dvesta puta duže nego što smo bili srećni.Pitam se ima li uopšte nade a sve nas?Ili smo zaglavljeni u pravilima koja sami sebi uporno namećemo?

Večito nismo zadovoljni tim trenucima pa onda tražimo da ih imamo što više i da su sve bolji.Sa što više osoba.Jer Bože moj možda će sa jednom biti najboljiI.može nam se kada svi tražimo.I oni koji su u braku i oni koji nisu jer trenucima se lako sve pravda.

Momenat slabosti,živim za trenutke,idem da bi se vratio(la),puštam te jer te volim.Ma nemoj puštam te jer sam skontala da nema ništa od nas.Tako već realnije zvuči.

Niko nikoga ne pušta ako je ljubav dovoljna jer u ljubavi niko nikoga i ne drži.

Znam da nemam ništa od tog mog večitog proveravanja.Da često imam osećaj kako drugi žive a ja ih posmatram.Ali sa druge strane zna ja dobro i kako i je nakon tih trenutka.

Tačno ih ne bih više ni imala ako bi se ponovo vraćala u ono grozno stanje nakon njih.

I zato mi nije žao uprkos svemu.Znam da ništa nije večno ali sve dok ne poverujem da jeste ne treba mi niko.Taj neko ...potrebno je da on učini da verujem i u ne moguće.To se zove čarolija.Da od nas običnih smrtnika načini vlasnike vere u besmrtnu ljubav.

I neka gubim život.Važno je da ne gubim sebe.

Jer za mene je život pod večitim maskama i pretvaranjima veći gubitak nego odabrana tišina.

U jeftine teorije o trenucima ne verujem.Ako bih poverovala onda bih dobro znala da tako samo sami sebi namećemo kletve.

Idem da bi mogao/la da se vratim-taj ili ta planiraju sex za jednokratnu upotrebu.Budite srećni ako do drugog sastanka dođe.

Puštam te jer te volim-Idi jer od nas nema ništa.To sam skontao-la.

Živim za trenutke-Živim za kratkotrajne avanture .

Trenutak slabosti-opravdanje za planiran sex.

Ako nekoga volim želim ga kraj sebe.Trenutkom se ne zadovoljavam.Jer u ove teorije nikada neću da poverujem iako su mi tako često bile nametnute.


Princeza vam želi lep ostatak dana!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

#3, 24.12.2011 - 17:21
24.12.2011 - 17:29
citer (49)
ccccccc
#2, 24.12.2011 - 17:14
Hehehehe pssssssssst
24.12.2011 - 17:27
vitezkoja (42)
Ako nekoga volim želim ga kraj sebe.Trenutkom se ne zadovoljavam.Jer u ove teorije nikada neću da poverujem iako su mi tako često bile nametnute.
#1, 24.12.2011 - 16:08
Pa njihov problem što nameću, moj što ne verujem u njih

24.12.2011 - 16:12