Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Dragan70NS blog

Univerzalni daljinski upravljač

Najnoviji svetski HIT - univerzalni daljinski kontroler !!!

Proizveden u Novim Dobanovcima

rok upotrebe neograničen

napravljen pa najvišim svetskim standardima C€, DIN,

Cena sitnica = 9999,99 din.

Prvih deset kupaca dobijaju na poklon 2 baterije kineske proizvodnje i uputstvo na Uzbekistanskom, Malajskom i Tunguskom jeziku.Uslovi garancije:

Izjavljujemo da će kupljeni proizvod za koji je izdata garancija funkcionisati ispravno ukoliko se njima rukuje prema uputstvu i tehničkim specifikacijama koje na te proizvode daje proizvođač. Obavezujemo se da ćemo na zahtev izražen u garantnom roku u našem servisu otkloniti svaku neispravnost proizvoda nastalu normalnim korišćenjem uređaja. Garantni rok počinje od dana kupovine proizvoda, što dokazujete potvrđenim garantnim listom, a traje koliko je meseci navedeno uz svaki uređaj. Ukoliko kvar ili nedostaci ne budu otklonjeni u roku od 30 (trideset) radnih dana od dana prijema uređaja od korisnika garancije, obavezujemo se da ćemo neispravan uređaj na zahtev kupca zameniti odgovarajućim ispravnim. Ukoliko u datom trenutku uređaj nije tržišno raspoloživ, zamena će se izvršiti za neki adekvatan uređaj uz razliku u ceni po vežećem cenovniku. Boravak uređaja na servisu ne utiče na dužinu garancije kao ni ugradnja delova. Garancija važi isključivo na ispravnost uređaja, a ne na eventualnu očekivanu funkcionalnost, dakle podrazumevamo da je kupac upoznat sa tehničkim specifikacijama uređaja i u skladu sa tim ne garantujemo da će oprema zadovoljiti kupca ili da je podesna za određenu namenu. Garancija se ne odnosi na poslove redovnog održavanja daljinskog kontrolera (čišćenje, podmazivanje, itd.) i od korisnika se očekuje da daljinski kontroler ne izlaže štetnim dejstvima (duvanski dim, ekstremno prašnjave, hladne ili tople prostorije, itd.). Sve eventualne nepravilnosti prouzrokovane ovakvim i sl. radnjama nisu obuhvaćene garancijom.


Priznavanje prava na reklamaciju je isključivo i diskreciono pravo ovlašćenog servisa. U tom smislu, ova garantna izjava je ništavna u sledećim slučajevima: ako se kupac nije pridržavao proizvođačkog uputstva i tehničke specifikacije o upotrebi proizvoda ili ako je na drugi način nestručno ili nepažljivo postupao sa proizvodom; ako je uklonjena ili oštećena garantna nalepnica na proizvodu ili se na drugi način ustanovi da je proizvod otvarala ili servisirala neovlašćena osoba; ako su u proizvod bili ugrađeni ili ako su kao repromaterijal korišćeni neodgovarajući delovi; oštećenja zbog neispravne montaže ili održavanja, oštećenja nastala prilikom transporta nakon isporuke kao i ostala.

VAŽNO UPOZORENJE:

Text uslova garancije copy/paste, OSNOVA texta osmišljena i aranžirana by Dragan70NS 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: