Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Dragan70NS blog

Izvinjavam se na smetnji...

Dobro veče, volim da čitam blogove a i da ih pišem, uglavnom čitam priče i viceve, pesme i poezije nikad, juče i danas sam par puta pogledao blog "glavnog" i ostao i iznenađen i zaprepašćen....pitate se zašto ? pa vrlo jednostavno "ne mogu da verujem koliko ima mržnje, zavisti, besa, ozlojeđenosti, opšte netolerancije i ludila i što je najčudnije sve to prema ljudima koje ni nepoznajete..kako se onda ophodite prema onima koje poznajete?
Šta vam je ljudi?? Imate li svoje živote?
Zašto se trujete mržnjom. Život je lep.
Ja sam srednjih godina, mislim da sam toliko prošao u životu da mogu sebi da dam slobodu da vam kažem par reči i po koji savet, moje je mišljenje da je jako lako biti besan ali isto tako jako je lako biti i dobar, kulruran, ljubazan a i nekošta ništa, ja nisam radikalni vernik ali se pridržavam nekih principa i izbegavam tj. uspevam da kontrolišem bes i zavist koji su glavni crkveni gresi. Nemojte misliti da ja nemogu biti besan, mogu itekao i na život i na "prijatelje", ali neću da vas opterećujem mojim problemima ili životnom pričom da ne bi bilo patetično kako neki kažu.
U životu ima toliko lepih i zabavnih stvari kao na primer odgledati film (bilo kakav), slušati muziku, prošetati, odvozati bicikl, pojesti sladoled, burek...ja sam najsrećniji kad odigram sa mojoj decom partiju video igara PES ili FIFU pa ih pustim da me pobede a oni srećni i veseli što jer su me pobedili...zapamtite a i naučite da sitnice naš život čini lepšim i srećnijim, pogotovo u trenutno vreme tj. za ove praznike Novu godinu, Božić...zapitajte se da li vas zaista čini srećnim ovo što radite i kako se ponašate ?!
Eto da ne dužim na kraju vam poručujem "hoćete da vas poštuju ?..onda morate i vi da poštujete druge"....Prijateljski pozdrav i svako dobro svima koliko vas ima !!!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 16  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: