Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
princezanemira blog

UMNI KONTROLORI U VIRTUELI

Najpre da početku da napomenem da se u tekstu koji sledi ne radi o virtuelnim ljubavima.Pisala sam puno o njima.Virtuelna ljubav je zadesila svakoga od nas na neki način.One su kraće nego brzo kvarljive namernice i jenostoavno gotovo da nisu moguće u mreži.Samo ako iz nje barem jedan izađe.Najbolje oboje.Naravno čast izuecima(nekada se pitam da li ih uopšte ima).

Kontrolori uma.To je nešto sasvi drugo.Nalik ljubavi ali ...nekako čak mislim da sve ima veze sa zavisnošću.Da ,ljubav nema mnogo veze sa tim.

Tako je lako nekoga kliknuti ovde ili na klik odgovoriti.Toj nekoj osobi ili nama je isto tako lako saslušati.Odgovoriti lepo.Tako da se stekne utisak da nam se mišljenja poklapaju.

Tako je lepo ćaskati sa osobom koja te ne poznaje ali kojoj možeš da kažeš sve.Još ja lepše kada te ta osoba podržava i uz tebe je.Telom ne.Umom.Barem je po meni to jače.

Podrška i priča postaju redovne.Razumevanje ne izostaje.Ubrzo shvatate da vam ta osoba nedostaje.Da bi želeli da je pokraj vas.Da je dodirnete.Osetite.

Na žalost to se ne događa tako često.Znate da je ona tu uz vas ali ne i sa vama.Vaše misli su podređene njoj.Počinjete da mislite da je u pitanju ljubav.Gotovo da ste uvereni.

Moguće je da ta osoba nestane na nekoliko dana.Tokom kojih krizirate.Ali ne zbog te osobe(pobogu nisteje ni upoznali) nego zbog lepih reči koje ste nesebično razmenjivali.One vam fale.

Ćaskanje prelazi u potrebu.Potreba u zavisnost.Vi i dalje mislite da ste zaljubljeni.Niste.Samo ste zavisni.Dosta vam je.Ne možete da izdržite više.
Želite tu osobu pokraj sebe.Ali kao po pravilu nju nikada ne upoznate na javi.

Ubrzo se kontakti umanjuju i ona ili ostaje u mnogo manjoj meri ,veličajući ekran svojim prisustvom u vašem životu ili zauvek nestaje.

I dok vi tugujete shvatate da je upravo ta osoba preuzela gotovo potpunu kontrolu nad vašim umom.Nije redak slučaj da ove osobe osuđuju vas kroz lepe reči namećući vam osećaj krivice.

Čak i da nestanu...te su osobe na ovaj ili onaj način uvek tu.

Postoje 2 vrste umnih kontrolora u virtueli.

Slučajni i namerni.

Namerni to rade svesno.Verovatno pored vas imaju još nekoliko takvih osoba.Najpre liče na neku vrstu ispovedaonice da bi vas kasnije često postavljali na osuđeničku klupu tobože zarad vašeg dobra.

Slučajni nisu birali da to postanu.Uglavnom ranjene duše (ne usamljene,ranjene) su ih odabrale i stvorile same zavisnost jer su jedino u njima videle izlaz.Rešenje.A onda shvatile da su samo sebi zakomplikovale život pod izgovorom nije bilo ništa.To je samo virtuela.

Oba vida kontrolora se u životima jedne osobe zadržavaju poprilično dugo.

Oba vida u 90% slučajeva ta druga osoba nikada i ne vidi na javi.

Naravno ranjene duše su najčešće podložne mada ni druge nisu isključene.

Kontrola rađa zavisnost.A to nema nikakve veze sa ljubavi.Princeza vam želi lepo veče!
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 20  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vitezkoja (42)
ja video ti kako hoceš da shvatiš da postoji takva cudna ptica sa cudnim darom za pisanje koja ne voli kaveze ni da ih neko pomene a kamoli da vidi cak i na slici a uzivo nikako ali zato svojim pisanje opija one koji citaju ono sto izađe iz njenog pera kojim piše i um na razne nacine kontroliše
#5, 27.12.2011 - 22:46
Dobro.Sada si se izvadio
To je lepo što si rekao
Iako...ti kod mene sve možeš da kažeš
Imaš kredit veoma dug...znaš ti to
Jedan si od retkih kojima je sve dozvoljeno


27.12.2011 - 23:00
ovo je strasno ludo nezaboravno fenomenalno neshvatljivo drazesno ovo samo mozes ti i tako nemoj jos i kaziprst da im pokazes dabices jos i aplauz da ekran prsne uuuuhhh gadosti i odvratno to princezo to oooo bravoooo
#4, 27.12.2011 - 21:57
Osećam li ja to nekakvu dozu ironije?
Ja tebe eto puno pozdravljam
27.12.2011 - 22:02
nislice (47)
Bravo!!!!....Fenomenalna prica!!!
#3, 27.12.2011 - 21:02
Uvek pokušavam da samo prenesem deo svojih misli ovde...

27.12.2011 - 21:29
vitezkoja (42)
ma ima svašta na netu ali ne razlikuje se mnogo od jave samo su nijanse u pitanju i sama primena kontrole uma .mada vije se jedna cudna ptica u jednom umu samo koja lije vrste Slučajni i namerni još se nezna od koje je fele ta cudna plava ptica
#2, 27.12.2011 - 20:59
Ma viteže gde si ti video plavu pticu

Slažem se da je isto na javi ali ovde je intenzivnije jer je dostupnije nego viđanje...


27.12.2011 - 21:28
Eeeee srecice moja a ja videla mog kontrolora hehehe i sada sta dalje corakkkkkk bubi tebe nina,
#1, 27.12.2011 - 20:27
Hahahahaha

Pa ako si ga videla možda nije kontrolor nego ljubav

Iako...ponekad se čak i oni vide...

Pa ne znam šta je bilo.Napiši mi na mailu.Paćemo zajedno da procenimo

Ljubim te
27.12.2011 - 20:31