Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zocence blog

*Zima. Stud. Deda i baba sedev pored šporet u kujnu i sećav se kako je bilo pre 70 i nekolko godine kad su bili mladi,kude su isli, kako su se upoznali, kude su se srećali...
Deda:" Babo, aj, se igramo ko da smo mladi! "Baba pristane...dogovorev se da ponovev prvi sasatanak, kude Moravu, kude je on čekaja nju....i deda otide ,baba ostane da se spremuje.....posle dva sata doodi si deda doma premrzja, pomodreja, baba sedi pored šporet i plete čarape...Pituje on nju zašto neje došla na sastanak.
Baba odgovara: " NE ME PUSTIŠE MOJI "

*Poveja Vranjanac devojku na romantičan vikend na Vlasinsko jezero. Od rano sabajle otišli, pa uživav cel d'n. Romantično predveče, sediv oni i uživav u zalazak sunca, ali Vranjanac poče nešto da se snebiva. Devojka mu vika:
- Kazuj, što te muči?
- Pa, ne znam baš kako da ti kažem...
- Kazuj bre, kol'ko se već znamo, možeš sve da mi kažeš ?! Tek će Vranjanac:
- Će daš li pola za gorivo?

*Odlazi Dragan na rad u Nemačku. Na odlasku vika na ženu mu:
- Ženo, nemoj da me mlogo varaš, a kad varaš stavi zrno pirinač u teglu. Kad se vrnem, nemoj da bude mlogo pirinač, ću te ubijem, tatka da nemam.
Kad se vrnao Dragan dom iz Nemačku i zateknaja samo 3 zrna pirinač.
- A mori Stano nesi me mlogo varala..
- Nesam Dragane, samo sam tri puta na deca kuvala sutlijaš.


Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: